Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ati26

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1945 áprilisa. A felszabadítókból módszeresen hódítókká avanzsált szövetségesek Berlin felé tartanak köztük Don Collier őrmesterrel (Brad Pitt) és Sherman tankjával, melynek négyfős legénységéhez épp most csatlakozott a zöldfülű Norman (Logan Lerman), akit villámgyorsan…..
Ha valakinek a véleményére még súlyos szükség volt az egész kormány kontra RTL Klub pofozkodásban, az nyilván Rogán "Louis Vuitton" Antal, akinek a legújabb Facebook-posztja szerint egészen addig tetszik a bulvár világ, ha ő mondja meg, hogyan mutogassák benne. Most nem úgy…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Ati26 2014.02.25 20:43:47
@roli101: hát igen, az okfejtés hogy miért akarnak tőlük megszabadulni pár százévente mindig elmarad. A rómaiak, a középkori királyságok, a németek egyszer csak felkeltek és nagyon utálták a jóságos zsidókat a semmiért...

A mai világban pedig azzal hogy folyamatosan sírnak, a velünk vagy ellenünk álláspontra helyezkedés mentén nyomulnak egyre több embert kezd kiidegelni. Az pedig, hogy már a csapból is a zsidó szenvedés folyik egyszerűen kibaszott unalmas.

Miközben Izraelben olyan diszkrimináció van mindenféle vallással ,bevándorlóval szemben hogy az már felháborító és akkor még a palesztinokról nem is beszéltünk.
A Jobbik következő frakciójában kizárólag politikusok lesznek. A lista első 27 jelöltjéből mind a 27 képviselő. 26 most is országgyűlési képviselő, a 27. pedig megyei közgyűlési képviselő. Így egyetlen "civilt" se visznek a parlamentbe, hiszen 27-nél több képviselőjük…..
„A nyereség csak illúzió, egyedül a veszteség realitás.” Tegnap megnyitottam az 1000 dolláros éles számlám és egy délután alatt, majdnem az egészet elégettem. Előzmények itt: „Jönni kislány, én nagy művész…” Maradt még 60 dolcsi. Íme  a…..
Ati26 2013.03.13 16:38:26
@prfecó: kurvára nem a brókered fog tönkretenni vagy elégetni a számládat, elég tipikus tévhit.
Ati26 2013.03.13 23:02:27
@prfecó: nem mondom hogy lehetetlen, előfordulnak ilyen esetek. Hosszútávon viszont nem ebbe megy tönkre az ember hanem a saját faszságai miatt :)

2 adatszolgáltató használata pedig alap, ha bebizonyosodik hogy beszopattak (én is jártam így) akkor reklamál vagy brókert vált.
Fontos bejelenteni valóm van.1000 dollárral kilépek a Parkettre. Ez egy reális kockázati tőke, - egy fazekastól. Mondjuk, ennyit félretettem és ez az összeg nem zavarja a család megélhetését.  Ha meg mint vállalkozásként tekintek a DT-re, komoly befektetés, ebből a pénzből…..
Ati26 2013.03.04 23:48:27
A Fidesz agit-prop osztály áldokumentaristái Biszku Béla bácsi "leleplezése" után, politikai célokra szeretnék használni a II. világháború végén történt tömeges nemi erőszakot és annak elmesélését. Meglehetősen virulens fabula az álkonzervatív jobboldalon, hogy a…..
Kanada ilyen kampányplakátokkal szórta teli Miskolc utcáit az elmúlt napokban, melyeken azt üzenik a magyar (romáknak), hogy kár is próbálkozni: menedékkérelmüket visszautasítják. A 2008 óta megnyitott kapuk újbóli lezárása teljesen érthető, hiszen 1998 óta 19 000 "menekült"…..
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása. Nácinak bélyegezni a jobboldal kulturális identitását – gyalázatos kirekesztés. Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést…..
irodairabszolga Hiba 2012.11.30 18:32:02
Az elmúlt napok tapasztalata az, hogy az emberi civilizálódás egyik legszerencsétlenebb mellékterméke, hogy a fizikailag teljesen visszamaradott és emiatt kompenzáló vagy frusztrált férgek az irodákban vezetői pozícióban, és most már inkább mindenféle pozícióban, imádnak…..
Ati26 2012.11.30 23:06:16
@Szádbafingok: attól még ne legyen paraszt, mert az irodán kívül már csak egy kis pöcs akit jól arcon basznak ilyen stílusért :)
Már harmadik napja, hogy a Jobbik egy elbaszott kommunikációs aktus után magának pofonokat adogatva probálja bizonyítani, országunkat a zsidók uralják. Míg hétfőn Gyöngyösi csak a Hamasz és az Izrael állam konfliktusa miatt listázta volna a zsidókat, Novák Előd ma már…..
Ati26 2012.11.30 18:24:38
@Farkantoán Chatpartner: jah karöltve azokkal ajvékolnak együtt, akik anyagilag érdekeltek a félelem és rettegés látszatának fenntartásában és fokozásában.
Nyisd ki a szemed! Ki van itt veszélyben?   http://index.hu/belfold/2012/11/24/rendorseg_valotlanul_hiresztelt_a_tasz/   Update: A TASZ feljelenti a hatvani rendőröket!!!   http://index.hu/belfold/2012/11/26/a_tasz_feljelenti_a_hatvani_rendoroket/   Cigány: „Támadjuk meg a…..
Jót nevettem kedves barátom történetén a minap. Barátom részt vett egy tőzsdei rendezvényen, ahol egy  ”nagy nevű” magyar alapkezelő egyik üzletágvezetője a következőt mondta: „a technikai elemzés idejét múlt”. Ez a mondat nem csak mosolyt csalt arcomra, hanem kiváló…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Ati26 2012.08.29 12:07:40
Három, túlságosan is közeli barátnő kikapcsolódik egy távoli házikóban. Véletlenül rábukkannak egy ősi könyvre, ami tele van különböző mágikus rituálék leírásával. Ezt követően egy pokoli utazásban lesz részük. ..
A Beta hírügynökséget értesítette egy 32 éves újvidéki nő, bizonyos Maja Rogić, hogy a Szabadság téri McDonald’s-ba nem akartak beengedni három roma kisgyereket. A kisgyerekek a téren játszottak, amikor is a nő megkérdezte őket, hogy éhesek-e. Mivel igennel válaszoltak,…..
Ati26 2012.07.21 22:06:50
@christophe: majd akkor is értsél egyet és segítsd elő a fejlüdéseket amikor a gyomrodnak szegezik a "bökőt", leköpnek a buszon, megverik a testvéred, átverik az anyádat. Amig dokumentum filmekben, híradóban látod a "családokat", Bándy Kati gyilkosai típusú integrálni valókat addig marha könnyű okosnak lenni.
Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Hogyhogyhol? A szellemi középkorban, ott. Vagy úgy érzitek van még hová bandukolni, mert az utcán még nem köpdössük le egymást, megelégszünk a köztéri szobrok basztatásával, és a félhülyék tisztes távolból…..
Tegnap a Parlamentben egy jobbikos képviselő beszélt arról, hogy vannak a magyarok és vannak a "magyar állampolgárságú cigányok", akik Kanadában rontják Magyarország jó hírnevét. Ezt már megszoktuk, de a külügyminiszter helyett válaszoló Hende Csaba államtitkártól…..
Tisztelt Terror blog! Lányom esetét szeretném leírni, válaszokat kapni erre a fura esetre. Öt hónapja dolgozik egy munkahelyen, ahol nincs kézmosási lehetőség sem, sem WC. amikor odament dolgozni, a főnök mondta ő gyakran bejár majd, olyankor eltud menni a dolgait elintézni a…..
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Ati26 2012.01.11 19:30:49
@apoa: ööö, mindegyik szintől/oldaltól függően ?? Remélem te is erre gondoltál. Szerény véleményem szerint, a komcsik-libsik bűnei nem teszik legitimmé a ma történő lopásokat és a nép arcon köpését. Ugye az is teljesen tiszta, hogy a ezek a háttérben nagy barátok, csak a médiában játszák el nekünk a "háborúsdit".
Ez egy nagyon durva sztori, nem is értem, miért vártam vele eddig. Fontos, hogy az elbeszélő lány.  A kép innena kapcsolat (ha lehet kapcsolatnak nevezni egy függőséget), 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. volt benne minden (többek között 2 év egymástól távol is), de…..
Ati26 2010.09.09 14:39:33