Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KITAO

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden a Fehérvár–Brassó Mol Liga-mérkőzésen Adorján József, a vendégek hátvédje szabálytalanul állította meg Hajós Rolandot, a Fehérvár EBEL-ben is bemutatkozó csatárát. A fiatal támadó keze eltört, agyrázkódása miatt két napig kórházban ápolták. Tovább után…..
Hétfőn edzés közben súlyos szemsérülést szenvedett a Dab.Docler csapatkapitánya. Szilassy Zoltánt a budapesti szemklinikára szállították, a műtét utáni hetet ott tölti. Telefonon értük el. Jelezte, éppen csöpögtetik szervezetébe az infúziót, úgyhogy…..
KITAO 2009.01.22 21:51:49
@trombi0001: Pontosan megfogalmaztad amit érzek... Ő a sérült, én az egészséges és ÉN kapok erőt a cikken át TŐLE! Hihetetlen... Kívánom hogy kapja meg a sorstól amit ez a hozzáállás megérdemel!
A magyar bajnok Jason Guerriero góljával a 47. percig vezetett Ljubljanában, akkor  egyenlített, majd a győztes találatot is bevitte az Olimpija, 2-1. További eredmények az EBEL-ből: Villach–Salzburg 5-4, Vienna–Jesenice 5-4, Innsbruck–Klagenfurt 2-6, Linz–Graz…..
KITAO 2009.01.12 22:15:55
@M.Lac: Gyanítom nem voltál ott. Most mondjam hogy nem csak akkor kell nagy fehérvárinak lenni mikor közel van a meccs? Nem mondom, viszont a saját szememnek azért hiszek. Iszonyat kedvem volt a hazaúton, ha nem szeretném a Volánt valószínűleg nem tudna fájni ennyire egy ilyen vereség. A TÉNY: Olimpia-Volán 2-1.
KITAO 2009.01.12 22:36:27
@M.Lac: :-) Ott voltál, oks:-)
Nem biztos, hogy a tengerentúli játékosokat kell erőltetnünk a továbbiakban, mondta a jégkorongblognak id. Ocskay Gábor, az Alba Volán szakosztály-igazgatója. Csütörtökön a magyar bajnokcsapat felbontotta Blake Forsyth hátvéd szerződését. Az okokról és a szezon hátralévő…..
KITAO 2009.01.08 21:13:44
Csicsóbá "jómegmonta"! Bár az ő felelősségét kicsit jobban is részletezhette volna, meg Sator mesterét... Elküldték Forsyth-ot mert felháborítóan játszott. Ehhez 42 meccs kellett? A -19 és a kiállításpercek önmagukért beszélnek, nem védem Forsyth-ot. DE! Arról senki nem beszél hogy 8 hátvédünk volt eddig hónapokon át, abból 4 legiós, légiósfizetésért, légióspontértékkel miközben a legkevesebb gólt lőttük és alig jön össze a 4 csatársor! Ezért aztán hol Ondrejcik, hol Byström, hol Forsyth játszik csatárt! Hol itt a logika? Van még egy csapat ahol ennyi hátvéd játszik csatárt? Mikor Tokaji és Bonni megsérült az év elején egyszerre és ezért hoztuk Martenst miért nem lehetett volna az említett Maklárit bedobni a mélyvízbe? -19-et ő is összhozott volna ötödennyiért mint Forsyth (Mellesleg Martens érkezése után nem sokkal Tokaji felépült, nemsokára Bonni is). Már rég el kellett volna küldeni az egyik légiós hátvédet és helyette légiós csatárt hozni! Továbbmegyek, az ő és Guerreiro (Couture, Alanen, Junnila...) fizujáért EGY jobb légiós csatárt idehozni, két fizu egy jobb játékosnak, túl bonyolult ez a dolog? Kétszeres fizuért sem lehet egy gólerősebb játékost találni? (az említett Brown (három légiósunk fizetése) egyébként győztes gólt ütött a Salzburg ellen a Grazban). A másik dolog amit feszegetnék kicsit hogy a Salzburg elleni bűntetés miatt ment el a szezon...Ekkora mellébeszélést! Mi hiányzott annyira az eltiltás alatt Bonni, vagy Couture góljai? Mind a három? Azt elismerem hogy Couture pontértéke (nem a gól+gólpasszra gondolok) hiányzott mert így kevesen voltunk és elfáradtak a pályán lévők három sorral játszva. De könyörgöm, azóta is kevesen vagyunk! Még mindig 3 sorral játszunk, az hogy Forsyth egyszer a Sofronékkal, egyszer a Hegyiékkel jön be az még három sor, az első kettő ugyanannyit játszik! Az hogy Fodor miért van ha a tarcsiban nyomja, ha kevesen vagyunk miért nem lehet Tóth Adriánt bedobni mikor egész nyáron a nagycsapattal készült már eltörpül az említett dolgok mellett. Uff, én beszéltem.