Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joos

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sláger csoki ízvilágban belesimult a kortárs Kajla és Africana csokik által nyújtott gasztronómiai élvezetbe: émelyítő, zsíros kakaóvajat nyomokban sem tartalmazó nugátszerű termék. Mindezek ellenére a Sláger textúrája kifejezetten jó volt, a töltelék kellemesen krémes,…..
Egy dél-londoni lakótelepen találtak rá a 60 centis jószágokra. A kártevőírtó még nem látott ehhez hasonlót az elmúlt 15 évben, mióta a szakmában dolgozik...
Ez az egész vasárnapi zárvatartós mizéria eléggé kontraproduktívnak tűnik politikailag a kormánypártoknak. Eddig nem volt szokásuk direktben a többségi vélemény ellen menni. A legújabb zseniális húzásuk azonban keresztbe veri a mégoly erőltetett kommunikációs maszlagot is.…..
joos 2015.04.01 08:07:48
@Emericus: Sajnos pont a lényeget nem látod! Az OMV benzinkutakon nyitott SPAR Express boltokban ugyanazok az árak érvényesek, mint egy Intersparban, vagy SPAR szupermarketben. Nincs semmilyen plusz árrés a termékeken, ugyanaz az ár érvényes mindenhol...
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Fergeteges jelölőbulit szervez október 17-ére az Akvárium klubba (Erzsébet tér, a régi Gödör helyén) az Aranydisznó-díj csapata. A reklámzabálóknak DJ Jutasi fog zenélni 22:00-tól, belépő nincs, és különösebb program sem lesz: csak összegyűlik egy rakás reklámgyűlölő…..
joos 2012.10.16 17:37:38
Egy gyorshajtás, ami talán meg sem történt, sorozatos eljárási hibák, eltűnt harmincas tábla. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
joos 2012.07.19 11:03:36
Részben hasonló ügy olvasható a következő linken, ez Magyarország:

autozz.blog.hu/2012/02/06/hiaba_igazolhato_a?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_02_07&utm_campaign=index

Az is ugyanúgy a lehúzásról szól. Abban az ügyben a következő tárgyalás szeptember közepén várható, mert valamilyen oknál fogva a bíróság átrakta április közepéről (ekkortájt foglalkozott a tv több ilyen hasonló esettel)...
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
A Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon képviselő Compact Disco Sound of Our Hearts című szerzeményéről már megírtuk, hogy alapos, gondos és pofátlan nyúlás (a Backstreet Boys Incomplete című szerzeményét tessék csak meghallgatni itt), de ezzel valahogy mindenki úgy van…..
hogyvolt X-faktor 2x17 - 9. döntő 2011.12.12 04:00:00
9. döntő az X-faktorban, és a Top4, amiből Top3 lesz az est végére, hova halad az idő ilyen gyorsan? El sem hiszem, hogy ez már a 9. hétvégém a show-jegyzetelés-hogyvoltozás rutin jegyében, már úgy hozzám nőtt ez a dolog, a végére meg tisztára szentimentális leszek, ha nem…..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
joos 2011.04.28 14:58:19
A CBA-ból a Lázár fivérek Orbán Orsós Viktor puszipajtásai. Régen is és most is együtt sefteltek és egymás seggét nyalták. A CBA Magyarországon a második legnagyobb üzletlánc, különadó szempontjából mégsem kellett nekik befizetni egy fillért sem! A többi áruházlánc milliárdokat fizet be évente (a CBA-nak kb. 10 milliárdot kellene évente)! Miért? Mert anno a törvény megalkotásakor Orbán és Lázárék leültek egy asztalhoz, és kb. azon folyt az eszmecsere, hogy miképpen húzhatja ki magát a CBA, Real és Coop a fizetési kötelezettség alól. Miután megvolt a kiskapu, meghozták a rendeletet. A különadó szintjét az éves forgalomhoz! igazítják, vagyis egyáltalán nem a haszonkulcs és a befolyt haszon számít. Amennyiben egy üzletlánc eleve veszteséges, azt teljes mértékben leszarják, az adót továbbra is a forgalomból számítják! Mivel a CBA franchise rendszerben működik, azaz csak a nevüket adják egy bolthoz, így őket nem lehet egységes cégnek tekintetni, ezáltal az éves forgalmuk sem adódik össze, holott a statisztikai hivatal által kiadott összesítésben minden gond nélkül megállapítható az éves forgalmuk nagysága!
A CBA-ról az is köztudott, hogy a bolti alkalmazottait minimálbéren jelenti be, a többit borítékban csúsztatgatja a dolgozóknak.
Néhány boltban a pénztárgépek feketedobozát is manipulálják, melynek cserélgetésével a tényleges forgalmat tüntetik el....
joos 2011.04.28 15:15:49
@suckit: Ez így igaz! Sokkal nagyobb adócsaló!
Kecskusz szörnyű összeesküvés áldozata lett. Jóhiszeműen elhitte, hogy a frissen érkezett zsemlék legalább az első néhány órában fogyaszthatók lesznek. Tévedett. Az első sokk után okulásunkra videóra rögzítette a ropogást. Zsemlepornó a levél után: Ismételten meggyűlt…..
Kedves blog. Már írtam nektek apukám betegségéről és az orvosok hozzáállásáról . Most hazajött, de a történetnek nincs vége. Ki kell írnom magamból, különben felrobbanok! Köszi, hogy ennek teret adtok!   Apura rájött valami (folytatás) Aput hazahozta a mentő a…..
joos 2011.02.21 09:34:33
Az orvosbérencek elhúzhatnak ebből a topicból a sunyiba!
Megbízhatatlan, pénzéhes, felelőtlen banda mind!

Anyámat kb 2 éve műtötték a SOTE Transzplantációs Klinikáján áttétes májdaganat miatt. Persze sikeresen bentfelejtettek!!! egy törlőkendőt, és ez is csak onnan derült ki, hogy anyám a műtét után 2-3 napig folyamatosan jelezte, hogy vmi. nem stimmel, mert nagyon fáj neki a műtéti rész! Persze senki nem hitte el, mikor is "végre" laboreredménye, láza, és UH-ja kimutatta, hogy talán van ott vmi. oda nem illő. Újra meg kellett műteni, és innentől kezdve állapota rohamosan romlott.
Az orvosnak szóvá lett téve, aki még a műtét előtt zsebre rakta a 75 ezret, mire közölte, hogy örüljünk, hogy VIP ellátásban volt része anyámnak!!! Mi van? Utólag szájba kellett volna vernem, és feljelentenem, de ott, akkor nem az volt az első, hanem anyám élete, gyógyulása. Mindenesetre a zárójelentésben is szerepelt az eset. Utólag tudtam meg, hogy a kontár orvos azóta már dolgozik ott - pletyka szerint elküldték.
A "korrekciós" műtétet már nem ő végezte (nem is hagytuk volna), hanem egy fiatal doki (minden tiszteletem az övé).

Kb. egy éve anyám állapota annyira rosszra fordult, hogy az István Kórházba kellett szállítani (kérte, hogy vitessük be, mert még mindig bízott a felépülésében, és nem akart otthon maradni, nehogy vmi. nagyobb baj legyen azzal, ha nem kezelik). Az osztályon levő főorvos asszony 50 ezer forintot kapott, hogy figyeljenek jobban oda rá - ekkor már nehezen mozgott, csakis kísérettel, az orvosok már csak 2-3 hónapot jósoltak neki. Ilyenkor az ember nem tudja, hogy mi a jó, csak a másik kívánságát próbálja teljesíteni, mindent megad neki, többször is megpróbál felkészülni a legrosszabbra. Anyámnak sohasem mondtuk meg, hogy mi az orvosok álláspontja, csakis pozitívan nyilatkoztunk feléje, bíztunk, vártuk mi is a csodát. Nehéz volt tartani magunkat, mikor vele beszéltünk, és azt is tudtuk, hogy egyszer eljön a búcsú pillanata, de ez a pillanat váratlanul érkezik, nem lehet rá felkészülni még akkor sem, ha az ember tudja, hogy max. egy hónapon belül lesz.
A lényeg, hogy anyám bekerült a kórházba, és másnap reggel telefonáltak, hogy elhunyt, mert hajnalban felkelt vmiért. (WC), hanyatt esett, bevágta a fejét, eszméletét veszítette és kb. 2 óra elteltével elhunyt. CT-re még elvitték, agyalapi nyomás volt, műtétet senki sem vállalta!!! az állapota miatt, hagyták meghalni, nekünk már csak akkor szóltak, amikor elhunyt. Szóvá lett téve, hogy miért nem volt ágykeret/ágyrács, hogy megakadályozzák az ágyból felkelést, mire a válasz az volt, hogy azt hittük nem tud egyedül felkelni, és a körzeti orvos beutalóján is az szerepel, hogy már csak kísérettel tud közlekedni. Igen b@zd meg, volt még benne annyi erő, és tartás, hogy dacból sem fogad el segítséget, és megpróbálja még ilyen állapotban is egyedül ellátni magát, mert mindig is büszke természete volt...
Volt, mert azt a maradék egy-két hónapot is ellopták tőle, amit még élhetett volna, illetve ami alatt csendben el tudott volna Tőle mindenki búcsúzni. Gyereke, férje, unokája, testvérei, rokonai, barátai....

Természetesen hivatalból volt boncolás, rendőrségi vizsgálat, de már előre megírt történettel, forgatókönyvvel nyilatkozott minden orvos, ápoló a történtekről; anyám szobatársa az egészből nem látott, nem hallott semmit sem, mindenki tisztára mosta a másikat. Ez ma Magyarország, ez ma az egészségügy...
joos 2011.02.21 10:55:55
@szomorutojas:
"dacból sem fogad el segítséget, és megpróbálja még ilyen állapotban is egyedül ellátni magát, mert mindig is büszke természete volt..."
"hajnalban felkelt vmiért. (WC), hanyatt esett, bevágta a fejét, eszméletét veszítette és kb. 2 óra elteltével elhunyt"

Igen, és erre az orvos válasza: "Nem gondoltuk volna, hogy fel tud kelni egyedül. Azt hittük, hogy nem fog tudni."

Na! Hát így én is tudok gyógyítani...
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
A jórészt katonák, tűzoltók és titkosszolgák képzését folytató Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóit sarcolta meg a Penny Market. A probléma gyökere onnan ered, hogy Budapest X. kerületében a Hős utca, Zách utca és Hungária körút által határolt , 10 hektáros…..
joos 2010.11.13 20:11:54
@Tűzgolyó: Akkor mi a szarért nem oda parkolsz, és jársz be BKV-val?
joos 2010.11.14 08:56:58
@horton111: Hát bakker! Te egy igazi főpöcs lehetsz a "z"rínyin. A szaros csotrogányod hagyd két megállóra az objektumtól, oszt vagy begyalogolsz 5 perc alatt a traktorodtól, vagy felszállsz a sárga vonatkinézetű valamire (villamosnak hívják) és egy (nulla után következik) megállót utazol vele a megfelelő irányba.
Egyáltalán nem bonyolult, és talán segít szocializálódni is.
Levelében nem is a sajnos már megszokott "drága és nagy autóm van, kotródjon mindenki az utamból" mentalitású X6 vezetőn akadt ki Péter, hanem azon, hogy még egy rendőrautó is kénytelen volt előle lehúzódni, hogy ne ütközzenek össze és ennek ellenére a rendőröknek…..
Mit tehet egy szegény író, ha olyan rest bloggerrel hozza össze a sors, aki még arra is lusta, hogy ellopja a könyvét? Nos kénytelen maga elvégezni a piszkos munkát. Kordos Szabolcs ugyanis áldását adta rá, hogy kitűnő riportkötetét (melyben a nagyközönség előtt zárt…..
joos 2010.11.10 19:46:27
@rudeboy78: Pontosan!
A kilencvenes évek elején részt vehettem nyári gyakorlaton az akkori LRI-nél. Ennek lényege az volt, hogy kéthetes diákmunkát lehetett vállalni a repülőtéren. Nekem a szüleim és a rokonság egy része is ott dolgozott. Többedmagammal voltunk nyári gyakorlaton, és az egyik gyereknek az apja vmi. főmufti lehetett a biztonságiaknál. Az egyik napon körbevitt minket egy Ford Tranzittal a reptéren. Valóban volt egy kisállatkert, majmok, kígyók, mindenféle hüllők, stb. voltak itt. Az egyik majomra határozottan emlékszem, ki lehetett venni simogatni, ő meg kurkászta a jónépet. :)
Jó buli volt, bekapcsolták a kifutó fényeit is nekünk, külön engedéllyel felhajthattunk a leszállópályára, és felmehettünk a toronyba is, ahol mint kiderült úgy építették meg, hogy jó néhány szintet hozzá/alá lehessen építeni a jelenlegihez. Sok érdekes dolog volt, nekem tetszett...
Nagyon úgy tűnik, hogy Panni egy olyan tipikus helyzet külső szemlélője volt, amikor két hülye megtalálja egymást, aztán beindul az adok-kapok, kölcsönös szivatás...Csináltam már néhány képet a közutakon, amiket aztán valahogy mégsem küldtem be, nem is írtam még Neked soha,…..
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
Kérem szépen, hála az HBO fáradhatatlan és nagyon lelkiismeretes marketingeseinek, olyan játékra hívjuk a kedves olvasókat, amire a saját kollégáink is szívesen beneveznének, ha lehetne nekik. Az HBO Magyarország és a Comment:com közös játékában ugyanis három jó válaszért…..