Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k100

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Elindult a magyar RockTV 2009.03.06 21:42:00
"A Rock örök és elpusztíthatatlan". Ahogy a magyar rockélet is! Mi sem bizonyítja ezt jobban, miszerint egy 3 éves, kínkeserves munka érik be tavasszal. Megszületett a RockTV! A szerkesztett adás várhatóan "csak" májusban indul, addig naponta frissülő próbaadást…..
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
Autófília Erős csúsztatás 2009.02.04 08:00:00
Meddő próbálkozás volna február elején meggyőzni bárkit, hogy gumishoz szaladjon téli gumiért, ám az idei szezon tanulságait levonni talán időszerű lehet. Arról, hogy mi mit gondolunk a téli abroncsokról, többször leírtuk már. Ismerjük az ilyenkor előkerülő közhelyeket is,…..
Szép napot Mindenkinek! Ma izaúra nevű kedves olvasónk mesél a vidéki álláskeresés viszontagságairól. Én pedig meg vagyok fázva rendesen... Lehetne már tavasz! 2006-ban költöztem le Veszprém és Fehérvár közé egy községbe. Eleinte még bejártam Budára, ahol volt a melóm, de…..
A Wall Street Journal is beszámolt róla, hogy a CareerCast nevű amerikai álláskereső portál öt szempont alapján (stressz, munkakörnyezet, fizikai terhelés, kereset, perspektíva) rangsorba rendezte a szakmákat. Az első helyen a matematikus végzett, ezt tartják tehát összességében…..