Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevem_senki

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy országos egészségügyi intézetben jártam Évente egy alkalommal, kontroll vizsgálatra járok.   Már a beléptetés sem igazán tetszik. A biztonsági őr/portás, hangosan kérdezi a többi betegtárs és várakozó füle hallatára: - kihez megyek és mi célból?     Ha…..
Miközben mi itt javában gyászoljuk a Malévot, az egyik norvég fapados légitársaság épp a tizedik születésnapját ünnepli. Az évforduló alkalmából a Norwegian cég megkérte az utasait, hogy szavazzanak, kinek az arcképét fessék a repülőgépeik farokrészére. Külön-külön…..
Az RTL Klub egyetlen tavaszi produkciójában sem kapott szerepet Stohl András, pedig a színész március 5-én már szabadul a 10 hónapos börtönbüntetéséből, és az adósságai miatt azonnal fejest ugrana a munka világába, írja a mai Blikk. Korábban többen is arról beszéltek, hogy…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Amikor felkelt, rögtön megpillantotta. Nem nyitotta ki teljesen a szemét, hagyta, hogy álomszerűen életlen legyen a világ. A világ, ami ma reggel fekete volt, és csillogó, fémes keretbe foglalták. A szoba sarkában ott áltt a vadonatúj plazmatévé, amivel karácsonyra meglepte magát!…..
nevem_senki 2011.12.25 19:45:58
nevem_senki 2011.12.25 20:16:14
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
nevem_senki 2011.08.06 23:27:13
@nahát-nahát: Van benne valami.
Egyik olvasónk küldte be ezt a YouTube videót, amin az látszik, hogy két fiatal egyfajta bátorságpróbának tartja azt, hogy kiáll a sínekre, és minél később ugrik el a vonat elől. Mint az a videón is látszik, az egyik személyvonat meg is áll, mert a vezetője nem akarja elcsapni a…..
nevem_senki 2011.07.27 13:04:49
@mikka: támogatom. Börtönben a helyük. Az lesz az igazi bátorságpróba.
Május 1-ével megnyitja határait Németország és Ausztria az EU-s munkavállalóknak.Nem szeretném ragozni, inkább két dolgot ajánlanék olvasásra ahhoz, hogy többé-kevésbé reális képet tudjon az ember kialakítani magának."Vérelszívás"Gyerehaza.org - különös…..
nevem_senki 2011.05.27 23:23:33
@Hunter Milo:

Igen, én rajta vagyok, tanulom az angolt és a norvégot.

Nőként egyedül külföldön... ...persze igazad van. Itthon sem túl fényes a közbiztonság. Azért Törökországba nem mennék, ha fizetnének sem :)
nevem_senki 2011.05.28 00:16:50
@Hunter Milo:

Köszönöm, igen, én is az angolra fektetek nagyobb hangsúlyt, az alap. A norvég elvileg elvárás a kulturált irodai munkához. Annyi fórumon átrágtam már magam, meg kinti ismerősöket megkérdeztem... ők azt mondják, nagyon kell a norvég, és az angol. De olyan is volt, akit felvettek csak angol tudással, és egy évet adtak, hogy megtanuljon norvégul, de őt terepmunkára vették fel(építőmérnök)...én ezt pl. nem bírnám a -20 fokban.

Köszönöm a tanácsaidat, megfogadom az angolt!

Jó éjt!
Kedves Praxis!   Ma egy elég érdekes dolgot láttam nálunk a körzeti orvosi rendelőben. Régi háziorvosunk nyugdíjba ment, egy fiatal és nagyon szimpatikus fiatalember került a helyére, de bizonyos dolgok teljesen megváltoztak és nem vagyok benne biztos, hogy előnyükre. Szóval a…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Hát a kérdés jogos. Tematikus blog lévén nekünk kellene a fénynek lenni az alagút végén. De a válasz nem annyira egyszerű. Ahány ház, annyi szokás. Más a magyar, teljesen más a külföldről bekúszott leánykérési, eljegyzési ceremónia. Megpróbálunk azért egy kis…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Sziasztok!  51 éves vagyok, van egy 12. éves kisfiam is, akit ráadásul egyedül nevelek. Egy nő, egyedül, gyerekkel...? hát mit képzel maga felől?  Már a GYES lejárta után szembesültem először azzal, hogy nem kellek a munkaerő piacon. Akkor kínomban nyitottam egy…..
Régi spanunk, Ilka Gábor, aki annak idején sikertelenül próbálta megfejni a Milka-tehenet, ezúttal nem csokit akart gyártani. Egy rakás kisgyerekkel szórakozni indult a pécsi Vidámparkba, és végül is jól szórakozott, csak másként, mint előre képzelte. Reccsenő lánykafogak,…..
20éve vagyok ápolónő.Divat manapság a leterheltségre és a pénztelenségre hivatkozni ami igaz de az embertelenségre,empátia hiányára ez nem mentség. De.....!A nővér kiszolgáló személyzet a nap 12órájában.Minden betegnek,hozzátartozónak,orvosnak próbál megfelelni!Mind…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
nevem_senki 2010.05.11 17:54:24
@artivel: Én úgy gondolom bízzuk ezt a bíróságra. Másrészről, úszott már meg ittas sztár halált okozó balesetet is, szóval ki tudja?! Én azért naívan bízom az igazságszolgáltatásban.

Azt fel nem foghatom, amikor valakinek mindene megvan, hogyan tud az értékítelete és a józan esze a ködbe veszni...

Remélem visszatalál önmagához, és a helyes útról nem tér le többször.
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
nevem_senki 2010.05.10 15:27:41
@darthwalk: Nem helyes, de emberileg lehet, hogy csak ebből tanul. Persze egyet nem értek, és a jelleme sem fog ettől gyökeresen megváltozni.
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
nevem_senki 2009.05.24 14:45:08
@egyittlakó: A város rossz levegője közügy, csak épp nem mindenki gondolkodik egyformán. Aki hozzánőtt az autójához, struccpolitikát folytat. Viszont, valóban élhetetlen a levegő. Mondja ezt egy asztmás, nem bringás, nem autós tömegközlekedő.
  Az Ingatlanmagazin végigpörgette az Ingatlan.com árait és megnézte, hol vannak a legdrágább négyzetméterárak a városban. Úgy tűnik az évszázados favoritok mellé nem nagyon lehet beférni a top 10-be, bár azért van egy-két utca, amelyre nem számítottam volna. Íme tíz utca…..