Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imitv

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
imitv 2015.04.06 14:18:04
@FCs:Csikós úrnak: Mi is jártunk így:az első olajcseréig szépen járt a motor,utána összeomlott.Csodajó olajadalékok vannak már manapság!
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
imitv 2015.02.21 19:30:31
@subtotal: Ez érdekes,mert szerintem a limó segge a fertelmesen randa,a kombié szerintem is telitalálat.Még jó,hogy ilyet is,olyat is gyártottak!:-)
Belsőség Heti merítés 2014.06.29 09:12:12
Komfortos űrsikló Végre sikerült eljutnom a szervizbe. Nem vagyok az a tipikus autószerelő alkat na, értsd tökhülye vagyok az autókhoz, de azért tanulom a dolgot. Persze minek vettem Xm-et, de valamiből a szerelőknek is meg kell élni, olyan szép szakma. Kék családi…..
imitv 2014.06.29 15:24:13
@Gülücsipacsodamuki: Az én Xm-em 6 év használat után egy balesetben kivégezték.azóta is gyászolom.Régóta szerettem volna egyet,de sokáig nem mertem megvenni,mert a sok okostojás károgott,hogy agyon van bonyolítva.Aztán eltöltöttünk együtt 6 évet,semmivel nem volt több baja,mintbármely átlagautónak,ráadásul a 2,1 Td motor nagyon tartós konstrukció.400-ezernél semmi olajfogyasztása nem volt.
Most keresem a méltó utódját,de sajna nem lelem...
...az az, hogy bizony érdemes odafigyelni, mikor és hol próbálsz meg átjutni és közben mekkorát lassulsz. Mert ezt bizony már ütközésnek értékeli a gyorsulásérzékelő. Szó sincs semmi hatásvadász túlérzékenységről, ahogy a videó címe állítja. ..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
imitv 2010.02.24 20:48:12
@sony666: Na,ugye,hogy tudsz te okos dolgokat is beszélni.Azért a 90 lovas TDI maradjon a tiéd,nekem jó lesz továbbra is a 110 lovas 12 szelepes Peugeot forgóadagolóval.300E km-nél kösz,jól érzi magát.
Belsőség Váltóolajat a motorba! 2010.02.07 07:42:00
Nem, nem valami új túlélőtechnikát akarok most bemutatni a kopott, öreg autómotorral küzdő, szimpatikus, ám kispénzű olvasóknak. Hanem azt, hogy mekkora barom vagyok én valójában. Aki olvasta pár héttel ezelőtt, talán emlékszik, hogy kedvenc kombi Mercim (lévén az egyetlen…..
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
imitv 2009.07.10 08:50:16
@MANszerelő: Hát,igen,anno én is elborzadtam,mikor a csendes,fürge és kényelmes Bx dízelem utén beleültem egy ilyen förmedvény traktorba,mint az Astra 1,7D
Bizony, büszkén jelenthetem be, hogy immáron ötödször jövünk össze. Ötödször ülünk le esténként az asztalhoz és beszélgetünk-vitatkozunk egymáson keresztül-kasul, néha kaotikusan, néha odafigyelve, de mindig kitűnő hangulatban. Több tucat érdekes ember, autó, gyönyörű…..
A Chrysler vezérigazgatója szerint a Fiat segítségével cége rövidesen ismét nyereséges lehet, annak ellenére, hogy jelenleg még a csőd szélén egyensúlyoz. Vélemények az azonos című hírünkről...
Belsőség Barom, kamionnal 2009.03.05 12:16:00
Alapjában véve nincs bajunk a kamionsofőrökkel, sőt, vannak köztük mega jó arcok, mint pl. az örökifjú Géza és persze vannak hőzöngők is, akik magyaráznak. De biztosak vagyunk benne, hogy nincs az a fuvarozó, aki ezt a barmot védelmébe venné. Romániában már felkavarta a…..
Belsőség Csak egy izzócsere 2009.02.14 14:12:00
Nem tudom, hogy a mai ember számára létezik-e nagyobb csoda egy régi dízelnél. Persze nem az emisszióra gondolok - amit kizárólag szégyellni lehet, - nem is a motorerőre – ami jószerivel nincs –, és nem is fogyasztásra, ami a teljesítményhez képest tetemes. Látják,…..
Belsőség Mit nekünk a Gripen! 2009.01.26 15:21:00
Turbódízel volt valamikor. Motorcsere után már csak szívóA garázs jó dolog. Alkalmat ad a barátokkal való találkozásra, összehozza az ismeretleneket, rengeteg móka, kacagás színhelye és nem utolsósorban szabadon lehet káromkodni, anyázni egy-egy beteg megoldás, konstrukciós…..
imitv 2009.01.26 19:53:49
@Harciméz: Teljesen egyetértek,Harciméz,az ilyen korú autók közt a Peugeot-citroen diesel a király,főleg a jól bevált 1,9Dmotor.Csendes,pörgős,és nagyon megbízható.Ehhez képest a fosvágen Diesel egy szánalmas,hengerfejgyilkos kereplő volt.
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..