Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qula

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenegy angolai és ugyanennyi portugál férfi, lucskosra izzadt, műszálas pólókban, vagy egyetlen egy darab Nicole Kidman? Megfelelő tesztoszteron-szint mellett nem kell sokat töprengeni a válaszon. Este kilenckor a poszt Tom Cruise-időszak egyik legjobban sikerült alakítását…..
qula 2006.06.12 23:12:52
Eddig is tele volt a sorozat jobbnál-jobb csajokkal (műtét előtt vagy utána), gondoljunk csak Kelly Carlsonra, Valerie Cruzra, vagy Famke Janssenre, és akkor még nem is beszéltünk a kismillió szőke csajról, akiket Dr. Troy az ágyába vitt. A szeptemberben kezdődő új szezonban még…..
comment:com Huligánhatározó 2006.06.07 12:14:00
Néztem tegnap este a Híradót (m1) nagy nyugodtan, mikor egyszer csak megjelent egy arc a képernyőn (Lapid Lajos, a budapesti rendőrfőkapitány közbiztonsági helyettese), és a hétvégi, ominózus fotósveréses dzsemborival kapcsolatban kijelentette: az intézkedő közeg nem…..
A mostanában újraindított Magellán semmiben sem különbözne az Aktívtól, vagy a Fókusztól, ha nem az lenne az alcíme, hogy tudományos utazás a Föld körül. A tökéletes fogyás titka, a péniszhosszabbítás rejtelmei, vagy a kalandok a gyógyfürdőkben – nem szabad nagyon…..
comment:com Superman barátnője 2006.06.08 15:50:00
Erica Durance 1978-ban született Vancouverben, de nem látszik rajta - pont úgy náz ki, mint egy 20 éves lány. Nagyon kedves, és közvetlen, az interjú alatt, rengeteget mosolyog, és élőben olyan, mint Angelina Jolie kicsiben, nehéz is volt koncentrálni. Londoni interjú…..
Ha már megvolt a vadvízi evezés, a bungee jumping, meg a közösségi sziklamászás, és már mindenki ugrott mindenki karjába becsukott szemmel a bizalompróba kedvéért. Ha már szerveztünk vállalati karácsonyt, ahol mindenki könnyes szemmel állta körbe a cégjelzéses fenyőfát, vagy…..