Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gombatibi (törölt)

3 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap "összeült" egy mini kupaktanács, ahol beszélgettünk a tervekről, lehetőségekről, jövőről. A lényeg az, hogy mivel nem tudjuk, hogy a sok kutyu hogyan fog egymással viselkedni, hogyan viszonyulnak egymáshoz, stb... Ezért elsőre egy rövidebb sétára indulunk, amit a…..
Khm.... izé..... Tudom, egy kilócska arany az nem sok. Bocsánat Tomitól és bocsánat a hallgatóktól a hétfőért. A hallgatóktól egy pici bocsánat, Tomitól meg nagy.Jó, elaludni persze lehet, de utána nem telefonozni azonnal, azt nem lehet. Még magam is gondolkodom, hogy…..
Hiába esküszik Tibi égre-földre, reménytelen, hogy átvegye tőlem, ezért én tudósítok továbbra is a Jack Russel projektről. A legfrissebb fejlemény az, hogy adás után megmutatta nekem azt a szegedi kölyköt, amit kinézett magának. Ő az itt a hajtás után.  Én bizony…..
Gombatibi (törölt) 2009.11.15 18:38:16
@Konzervnyitó Károly: Tibi nem tartja jó ötletnek egy vizslaféle lakásban tartását, sem a méret, sem a mozgásigény szempontjából.
Ámbátor ha kertes házban lakna, akkor egy darab már biztosan ott szaladgálna.
gombapresszó Reima Virtanen 2009.10.26 15:28:00
Lám, így kell lelkes hallgatónak lenni! Alighogy szóbakerült ma reggel a finn név generátor, máris belinkelte azt nekünk Konzervnyitó Károly barátunk. Köszönjük! Javaslom, mindenki nézzen utána, mi lenne a neve, ha finn lenne.Én Reima Virtanen lettem. Minden bizonnyal rokona…..
Gombatibi (törölt) 2009.10.26 21:24:54
gombapresszó Hendrix fesztivál 2009.10.14 15:19:00
Előszöris a legfontosabb: nem pénteken lesz!A Civil Rádió viszonylagos rendszerességgel élőben közvetíti a Fonó hétvégi rendezvényeit, legutóbb épp az Újbuda Jazz Fesztivált, ami miatt el is maradt egy gombapresszó. Ezúttal egy szombati program kerül adásba, a III. Jimi Hendrix…..
gombapresszó Kritikus tömeg 2009.09.23 12:16:00
A pénteki biciklis akció azért volt fontos, fontosabb minden eddiginél, mert nem kértek engedélyt ahhoz, hogy végigmehessenek a városon, hanem úgy tettek mintha egy olyan világban élnének, ahol ez természetes. Mi lenne, ha egyszer nemcsak a biciklisták gondolnának egy nagyot, és…..
Továbbra is nyár van és ilyenkor - állítólag - tartózkodni kell mindentől, ami energiát von el az agytól. Ezt tudomásul véve indítottuk a könnyűnyári rovatunkat, melyet most egy háromrészes sorozattal folytatunk.  Személyes nagy kedvencem Beavis és Butthead, ez a két…..
Gombatibi (törölt) 2009.07.07 22:11:00
Ha valaki eddig nem hitte volna – mint ahogyan magam sem – akkor káprázzanak a szemek. Mégis csak lesz iraki gombaposzt.Aki eleddig nem értesült volna róla, az most ebből megtudhatja, hogy miattam voltatok ismétlések hallgatására kényszerítve, mert sürgős és…..
Gombatibi (törölt) 2009.07.06 20:04:16
@II. Konzervnyitó Károly:
Kérdezz bátran :)

Amúgy például ez a bakancs tökéletes viselet volt, mert viszonylag könnyű, nem böki át a skorpió, nem ragad bele mindenféle szúrós szirszar, és nem izzad benne a lábam :)
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nehezen viselem ezt a rövid kis szünetet is. Annyi mindent meg kéne beszélnünk, de Tibi még mindig Irakban van és az istennek sem sikerül helyettest találnom. Majdnem úgy volt, hogy ma sikerül a Dörögdi fesztivál egyik szervezőjét…..
Ahogy azt a figyelmesebbek észre is vették, tegnap elmaradt a kicsinyített fagyizó. Ez most kivételesen miattam történt így, mert előtte éjjel egy percet sem aludtam egy borzasztó gyomorfájás miatt. (Hajnalban az ügyeleten azt mondta egy szemtelenül fiatal és egyben flegma doktor,…..
gombapresszó Hol nyílik a banán? 2009.06.14 22:09:00
Az adás során nemhogy kisebbségbe kerültem, de egyenesen a megszégyenítésemre törtek Tibi és a hallgatók, azért mert a száránál bontom a banánt. A száránál, az egyetlen lehetséges helyen! Elég kellene hogy legyen az a biztos tudat, hogy nálam az igazság, de oké rendben,…..
gombapresszó Szavazz rám! 2009.06.02 09:58:00
Ha már az adásban való megbeszélése ilyen furcsa véget ért, legalább itt a blogban próbáljunk valami tartalmasat hozzátenni a vasárnapi EU választásokhoz.  Dávidtól kaptuk a linket, ahol mindenki próbára teheti pártszimpátiáját illetve azt, hogy ha csakis az EU és…..
Nnnnna. Bejelentkeztem a Federal Reserve Bank new yorki fiókjába arany néző túrára. A reggeli adásban ismertetett módon, a bank honlapján található leírás alapján elküldtem az időpont igénylésemet szeptember 28-ra. Várom a visszaigazolást. Megyek megnézni 36 ország…..
Egy ma délutáni friss hír megint annyira kikészített, hogy megszakítva a szünetet, ki kell írnom magamból ezt itt. Az Index híre a következő: "A miniszterelnöki konvoj két autója megkülönböztető jelzéssel száguldott az Árpád fejedelem úton, amikor a közeledő Audikat…..
Gombatibi (törölt) 2009.04.09 00:01:00
Igen, valamennyit hibáztam. Most már bevallhatom. Amikoron valaki megalkotja a maga Mona Lisáját, természetes, hogy egyrészt tiszteleg a Mester életműve előtt, aki -ne felejtsétek- ha élne, április 15-én lenne 557 éves, másrészt magában újraalkotja a művet. Mi tehát a hiba, és…..
Mielőtt elkezdődne a tematikus hét, mely egy nagyszabású árverésbe torkollik, végezzünk egy előzetes felmérést. Kíváncsiak vagyunk, hogy melyik művészi megközelítés áll leginkább közel hozzátok. Íme az eredeti és a két licitálásra felajánlott festmény! Az elsö a…..
A visszafogott cím alig árul el valamit abból a csodából, ami most két olyan szerencsésre vár, akik szeretik a Harcsa Veronika Quartetet és azt is, ha olyan helyekre juthatnak be, ahova csak egy maroknyi kiválasztottnak adatik meg bejutni. Nekik most teljesítjük az álmukat. Először…..
Gombatibi (törölt) 2009.03.13 11:06:04
Gombatibi (törölt) 2009.03.15 22:25:08
@BassJazz:

Ingyenjegyért?

Pedálozok ahogy csak tudok. :-))
De ha gondoljátok, főzök valami finomat.
Vagy izééé

Ha nem válaszoltam, akkor ugyanaz lehetett a válasz, mint amiért miattam elmaradt a műsor, halálos betegen aludtam otthon.
De azért elnézést a nem válaszolásért, már jobban vagyok.
 Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc nagyon szeret beszélni. Mit szeret - imád! Ez nem is lenne különösebb baj, így van ezzel a sarki fordrászcsaj és Pepin bácsi is. Csakhogy: a fodrászcsajnak jó mellei vannak, Pepin bácsi pedig alapvetően mégiscsak szórakoztató figura, míg a…..
Gombatibi (törölt) 2009.02.28 16:13:08
@Invictus:

A baloldalnak nem nagyon adatott meg az a lehetősége, hogy a jobboldal emblematikus vezetőit időrendben utálja, mert mindösszesen egy, azaz egy darab Orbán jutott nekik, mint emblematikus vezető.
:-)))
A Bad Plus hét itt a blogban végetért. Remélem, sikerült sokatokat rábeszélnem a ma esti koncertre, vagy ha azt nem is, de legalább néhány szórakoztató percet szerezni. Kovács Orsi, a ma esti koncert kitalálója és megszervezője már gyakorlatilag nem lát az izgalomtól. Innen…..
Gombatibi (törölt) 2009.02.28 16:08:19
Tduujk jól, hgoy az ebermi agy csatoodáls dgloorka keéps, de arézt jó nhéa erre úrja és úrja rocsáádzolkni. A kotkreror bogoln taatlálm ezt a bésekzedt és msot belásmoom ide nkteek, hgoy ti is ojaktuolk.„A szvkaaon bleül mgendiy, hgoy mkénit rdeeőzndenk el a btűek, az a…..
Gombatibi (törölt) 2009.01.29 14:40:04
@tomii: Azrét nem iagz, mter én úgy ovlatsam aghoy ívra van. :-)
Nyilván azért fordultam be éppen ezen a folyosón, mert előttem ő is befordult. És, rendben, nem csak a menekülés ösztöne diktált. Éppen most butaság lenne tagadnom, hogy van az emberben valami állati. Három napja a prédát játszom, betonlapok alatt guggolok lélegzet visszafojtva,…..
Számtalan gyermek és szülő sok-sok energiája ráment már ennek a feladatra. Mindhiába. Legyél te az első, akinek sikerül. Ha megvan a megoldás, akkor ne ide írjátok be (a többiek hadd gondolkodjanak rajta), hanem küldjétek el nekem a mrboyler@freemail.hu címre, viszont ha…..
gombapresszó 25 éves a Macintosh 2009.01.22 11:16:00
  25 évvel ezelőtt, 1984 január 24-én mutatta be Steve Jobs az első Macintosh számítógépet, a Macintosh 128k-t. Ez volt az első kereskedelmileg is sikeres személyi számítógép, ami egeret és grafikus felhasználói felületet használt (a képen az első Mac desktopjának…..
Gombatibi (törölt) 2009.01.22 23:54:10