Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pilled

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A negyedik évadban készítettünk már kétrészes adást, amikor átbeszéltük a teljes Zelda-korpuszt. Ezúttal hasonló a helyzet, mert most nem kisebb feladatra vállalkoztunk, mint arra, hogy összefoglaljuk minden idők Mario-játékait. Ez egy adásba nem fért volna bele, ezért ezúttal csak a franchise…..
Sajnálja, de előző nap kondizott és a súlyzó kiesett a kezéből ráesett és eltört 2 bordája, levegőt is alig bír venni (hallatszott a hangján) Kedves Szakítósblog!! Már nagyon régóta hű olvasótok vagyok, és már egyszer küldtem is be ide egy szakításos történetemet.…..
„Azt mondta, hogy ne fújjam fel, nekem is van romantikus regényem, mégse bújom állandóan, csak ha rám jön. Így van vele ő is” - a csaj megtalálja pasija titkos pornófilm gyűjteményét. Nem azon bukik ki, hogy az ura ilyesmit tart a házban, hanem amiatt, hogy ilyen tetemes…..
Pilled 2011.05.25 09:02:10
@gyvy: ha ez kell annak az embernek... :)
Persze ez attól is függ, hogy a csaj mit akar/hajlandó bevállalni. :)
Pilled 2011.05.25 09:48:47
@gyvy: csak nem arra gondolsz, hogy ki kéne próbálnia? :D
Pilled 2011.05.25 10:07:15
@gyvy: akkor nem lenne vicces.
Fullos bőrszerkó, korbácsban várja, hogy az embere végre betegye a lábát az ajtón, majd pedig mély torokhangon odahörgi neki:
"Térdre te férfiállat!"

:))
„Néha elvékonyította a hangját és gyerekes hangon gügyögve, selypítve beszélt, az ágyban ettől a falra másztam” – van, aki bájosnak találja, ha egy érett férfi érzékeny tud lenni, ám Levélírónk talált egy olyan példányt, aki annyira túlzásba vitte a…..
Semmi más dolga nem lett volna, mint ha kell (akár egy cukorbetegnek) élete végéig naponta szedni egy gyógyszert. Menekülj a borderline lányoktól! A szerdai blogban olvastam azt a lányt, aki „kimentett” egy fiút a – kevesek által felismert – borderline-os…..
Sok coachsurferes szállt meg nálunk. Általában tavaszi szünetet töltő erasmus diákok voltak, fiúk- lányok vegyesen.A történet ugyan nem velem, hanem egyik közeli barátommal esett meg, vagyis inkább a közeli barátom csajával, mert itt a lány volt a szenvedőbb alany. Eddig…..
Nem az ajándékok árát szerettem volna én, hanem amit kölcsön kért a tetoválására tőlem. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet! Hazudozás, kihasználás, megcsalás, öngyilok kísérlet nálam, meg minden ami kell. Ez nem egy szokványos történet,…..
Pilled 2011.04.26 09:32:05
@Dr. Jula Watson: Megszokhattad volna már, hogy szinte mindegyik posztba(n) előfordul ez a hiba. Párszor már én is kifogásoltam, de úgy látszik még 50 év, és így fogjuk használni a ragokat... ez a tendencia :(
Megtaláltam a szennyes farmerjának a zsebében egy csaj msn címét, hazudgált össze-vissza Bejárat a szakítós.hu-ra Gondoltam, úgy kezdem, mint a mesékben, de ez nem volt egy vidám történet, bár a végkifejlet vicces volt. Nekem. Évekkel ezelőtt történt. Neten ismertem meg…..
„Most azt hiszi, valami rosszat csinált és haragszom rá. Nem szakadhatok el itthonról, pedig látom, mennyire akarja a párom, hogy végre összeköltözzünk” – nehéz dilemmát hozott következő posztolónk: a csaj képtelen elszakadni otthonról, pedig a párja már…..
Illető távozott a színről. A történet folytatásából én már kimaradtam, szóval itt a vége, huss...   Kedves mindenki! A story maga szerintem nem olyan fontos. Tipikus "hűűdenagyszerelem" ,aminek sikerült véget vetni a következő sorokkal: -"Ha kurvának…..
Holnap Halnap Búcsú 2011.03.28 23:02:00
 Mint minden blogot előbb vagy utóbb ezt is eléri a vég.Egyszer olvastam valahol, hogy egy blog sosem lehet egyszerre TITKOS -ÉRDEKES - NÉPSZERŰ .Ezekből az ismérvekből legalább egy mindig sérül.Nálam a diszkréció hiánya csapta ki végleg a biztosítékot. Miért…..
Különös csavart hoz mai történetünk: a csaj egy durva szétválás után nem kíván egyedül menni egy eseményre, ahol majd az exe is ott virít. Visz magával egy kamupasit villámhárítónak, aki hibátlanul be is válik. A lány kihagyja a számításból azt, hogy az álpasi a…..
Pilled 2011.03.30 11:45:54
@Igazság a legfelsőbb szinteken: Mint mondtam, szerintem az itt elhangzottak alapján hülyeség volt visszamenni az exhez, de nem tudhatunk mindent, ráadásul az egész sztorit csak az egyik oldalról tudjuk, annak is csak egy szösszenetét.

Persze nem szép dolog félredugni, ettől még az, ahogy itt reagálnak, olybá tűnik, mintha a kommentezők sosem estek volna ebbe a hibába, vagy más ennél akár sokkalta elítélendőbbe.
Igazából a stílus miatt szólaltam fel, hogy ne játszuk már meg a szentet arc nélkül. Bár egy arc nélküli ember véleménye fabatkát sem ér (ahogy ez is itt most).
Bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet. A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam…..
Pilled 2011.03.22 09:39:07
@Patria: szerintem örülj, hogy nem érted :)
Elmagyarázva, már nem vicces. Ha nagyon szeretnéd, kezdj el WoW-ozni
Történelmi pillanat a szakítósblog életében: a mindannyiunk által szeretett, Dohány Tamás tervezte rózsaszín-pofozkodós ruhánkat levetjük, és újat kapunk helyette Kenczler Mártontól. Az átállás biztos nem lesz zökkenőmentes, de erre van a hosszú hétvége, hogy átálljunk,…..
Pilled 2011.03.11 15:09:34
@mütyür: A szürke-szürke egyáltalán nem zavar. inkább a fehér-sötétkék a gyilkos, meg ez a padlószőnyeg dizájn.... :(
Pilled 2011.03.11 15:10:05
@meeow: nekem IE-vel csinálja ezt :)
Számomra a tanulság, hogy faluban nem ismerkedek, mert ott mindenki ismer mindenkit és csak a keverés megy.A kép innen Sziasztok! A történetem kb. két éve történt. Már jó ideje nem volt párkapcsolatom csak ien 2-3 hetes. Az eggyik brátnőm véárostól nem messze lévő faluba…..
Odamentem hozzá arcon köptem 2x,majd hozzámvágta a poharat,majd otthagytam. Annyit se mondott ne haragudj, inkább kinevetett. A kép csak illusztráció innen   Szia. Szeretném ha az én történetemet is megosztanád az oldal látogatóival! Nem rég történt, nagyon durva és…..
„A srác nem adta fel, mire hirtelen leüvöltöttem a fejét: „fogd már be, te korcs!!!” Erre minden tekintet felém fordul” – egy szerencsétlen beszólás miatt a csaj elvesztette a barátait és a pasiját is. Utólag nem bánja, hiszen a társaság jelentősen…..
Pilled 2011.03.01 14:57:09
@Nard: Én azt vallom, hogy igenis van miért bocsánatot kérnie, mert nem csak áldozat.
Egy ilyen helyzetet lehet úgy is kezelni, hogy a félszemű szépen behúzza fülét farkát, de közben ne tűnjél egy idegbeteg roncsnak. A dühkitörés, és a kicsúszott lekorcsozása egy fogyatékos embernek eléggé olyan dolog, ami miatt érdemes, de szerintem ezt a posztírónak magáért kell megtennie.
Egyébként meg ahogy leírta a társaságot, a pasiját, és a félszeműt, szerintem ott mindenki korcs volt, de azt is vegyük azért figyelembe, hogy ez az ő szubjektív meglátása, nem tudhatjuk, hogy milyen lánynak is ismerték meg őt a társaságban.
„Nem szeretném, ha többé felhívnál, mert megismerkedtem egy másik fiúval, és úgy érzem ő az igazi!” – ez a mondat csapódik egy fülig szerelmes srác arcába egy léha csajtól. A srác a neten próbál szerencsét, több-kevesebb sikerrel. Az első csaj feledhető, a…..
„A barátnőm túl korán ért haza…” - igazi börleszkkel indul a hét! A klasszik szitu most megelevenedik: a srác egy lánnyal enyeleg, ám a barátnő egyszer csak beállít, így a szerető majdnem a ruhásszekrényben köt ki. A lebukástól a fiú maradék józanesze menti…..
Miért én? Miért már megint? Végre valaki, akivel nincsenek felesleges körök, csak egy helyes pasi, és akkor kiderül, hogy gyereke van? Nős?A kép innenAzt reméltem nem írok soha többé a szakítósra.Erre tessék. Íme egy kerek történet. Friss még.Van eleje, közepe, vége. Fáj is…..
Pilled 2011.02.02 09:36:18
@Frigyesur: addig örülj, amíg csak szaglászott :)
„Összejött egy régi barátnőjével, aki zömében külföldön él és ki fog menni hozzá. Az új lány Bécsben dolgozik. Nem értem ezt a kapcsolatot. Ha ez neki így jó” - a mai sztori szerint igaz a mondás, miszerint a távollét a kis tüzeket kioltja, a nagy tüzeket…..
És talán egy év is eltelt mire egy közös ismerősünk elmesélte mi is történt azon a héten, amikor én azokat az üzeneteket küldtem annak a fiúnak.A kép innenSziasztok!Egy mókás történetet szeretnék megosztani veletek tinédzserkorom dereka tájékáról. 15-16 évesen nagyon…..