Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ipari Architektúra

95 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öreg autó nem régi autó, tartja a mondás. Annál is inkább, mert nem csak kiállítások, és neves szaklapok foglalkoznak oldschool autókkal, hanem bizony autókölcsönzők is.  Amit azonban sajnálok, hogy nem sok kölcsönzőben találom meg a képeken látható típusú, és…..
Böngészde Vegyes netes válogatás változatos weboldalakból kulcsrakészFaszerkezetes csaldiházak építése kulcsrakész állapotra, garanciával lakástakarításKörnyezetbarát lakástakarítás, iroda takarítás többéves tapasztalattal, megbízható szakemberekkel írásvetítő fólia…..
Gépek és Ipar Takarítógép 2011.10.26 16:34:00
A takarítógépeknek rengeteg típusa van, de bármelyik típusról is beszélünk, mindegyiknek nagy haszna lehet a takarítás során. A leghasznosabb takarítógép talán a hengerkefés porszívó, amit bárhova eljuttathatsz könnyen annyira kicsi az egész, mégis annyira erős, és jól…..
Hogy valójában mi is az a táplálkozási tanácsadás? Hogy zajlik le az egész? Először is a páciens részt vesz egy egészségügyi állapotfelmérésen, és ott kiderítik, hogy hogyan kéne változtatni az életmódon, valamint a táplálkozási szokásokon.A táplálkozási tanácsadó…..
A Ma-Uri masszázs az egyik legnépszerűbb masszázs egész Európában. Népszerűsége nem csak ősi múltjának köszönhető, hanem erejének is. A Ma-Uri masszázs elősegíti minden emberben a pozitív gondolkodást, miután végzett veled a masszőr, máris másképp nézel a világra. Ha…..
Ha belsőépítészetre kerül sor, és komfortos, jó közérzetet adó otthont szeretnék szemet gyönyörködtető designnal, akkor egy profi belsőépítészre érdemes bízni a munkát, aki elég tapasztalattal rendelkezik már, és van kreativitása.…..
Gyakran mikor látom, hogy a gyerekem játszik a Sims 3-mal, és rendezi be a házat mindig elgondolkozom, hogy milyen jó lenne, ha úgy tehetnénk be a bútorokat a lakásba, mint a játékban: csupán egy kattintás és ott is van a lakásban, semmi cipekedés, szállítás, és…..
Gépek és Ipar Gépszállítás 2011.07.29 10:42:00
A gépszállítás egy nagyon komoly feladat, amit minden esetben cégre kell bíznunk, különösen emeletes házak esetén. Természetesen mint mindennek, a gépszállításnak is van proja és kontrája, a hátránya például az, hogy rengeteg pénzt kérnek érte, mivel tudják, hogy saját…..
Itt a klíma szezon, egyre melegebb napok várnak ránk, ahogy közeledünk kedvenc hónapunk felé, augusztushoz. Mindenki szereti a nyarat, de sajnos minden évszaknak meg van a maga hátránya, a nyár hátránya pedig az eszméletlen hőség, amit csak egy eszköz tud rendesen korrigálni: a…..
Sokakban bizonyára felmerül a kérdés, hogy valójában miért is alakul ki a narancsbőr? Mi állhat a háttérben. És persze az állandósult fő kérdés sem maradhat el... hogyan lehet megszabadulni tőle?                      …..
A LED szalagok a fénydekoráció legjobb eszközei. Rengeteg különleges típusa van ennek a LED fajtának, vannak a merev LED szalagok, és a hajlíthatók, amelyekkel különböző íveket lehet leírni. Íme néhány kép róluk: ..
Pilates torna már több 100 éve létezik, még is csak az utóbbi években kezdett elterjedni Magyarországon. A Pilatesnek 5 alapelve van: medence, mellkas, vállak, nyak helyzete, valamint a helyes légzés.        A helyes légzés elsajátítása a…..
Az úszás az egyik legegészségesebb sport a világon, megmozgatja minden porcikádat. Mivel az uszodák, és a strandok mind tele vannak ilyenkor nyáron, érdemes azon elgondolkozni, hogy lehet előnyös lenne egy medence építtetése a kertbe. Természetesen több fajta medence is létezik, a…..
Sokan kérdezik a nők és a tinilányok táborából, hogy vajon mi is a titka a tartós szőrtelenítésnek? Borotva, gyanta, vagy az epilálás?Nos a borotva a három megoldás közül a legrosszabb, ha tartós szőrtelenítést szeretnénk elérni, ugyanis az csak úgymond levág egy darabot a…..
A garázstakarítás a legkényesebb helyszíne a takarításnak családi házak esetében. A garázsoknak a 80%-ban iszonyatosan nagy kupleráj van, mivel egyfajta raktárként is kezelik az emberek, nem csak kocsi tárolásra, és mikor valaminek nincs helye a lakásban, akkor azt a…..
A craniosacralis kezeléseket manapság igen sokan veszik igénybe, és ez az igénybevételi skála folyamatosan növekszik. Nem ciki az egyáltalán, ha nem tudod mi az a craniosacralis, mert még csak most kezd igazán népszerűvé válni, de ha nem szeretnél lemaradni erről a nagyszerű…..
Gépek és Ipar Gépi földmunka 2011.04.15 16:40:00
A gépi földmunka számos konténeres cég szolgáltatásai közé tartozik. A gépi földmunka egyik legfőbb kategóriája a tereprendezés, amely magába foglalja többek között a medence ásást, az árokásást, fáknak és bokroknak a kiszedését, és egyéb olyan műveleteket, amelyeket…..
Mielőtt bárki belevágna egy új otthon lakberendezésébe, előtte sajnos túl kell esnünk egy igen kényes, és rettenetesen szivatós dologgal: a költözéssel. Nos nem mindegy, hogyan használjuk ezt a szót, az eredeti változatban, vagy műveltető szerkezetben? Hogy jobban értsétek mire…..
A rozsdamentes korlát bármelyik évszakban jól jöhet, legyen szó beltéri, vagy kültéri korlátról. Tud valaki olyan embert mondani, aki még soha nem látott rozsdás korlátot? Kétlem, hogy erre a költői kérdésre lenne "igen" válasz, mivel a lépcsőházak Magyarországon…..
Sokakban felmerül kérdés: mi is az a jóga? Miben különbözik a többi mozgásrendszertől? A jóga egy fenomenális élményt nyújt alkalmazójának: helyes testtartás, forróság árad szét a testben, amely jelzi, hogy az energiacsatornák megnyíltak szervezetünkben.A jóga nem egy…..
Magyarország lakosságának majdnem fele szenved napi szinten hátfájástól, fejfájástól, vagy derékfájástól. Van aki úgy tartja, hogy a matraccal van probléma, van aki úgy tartja, hogy gyógytorna lehet csak a megoldás, azonban van egy módszer, amellyel megszüntethetjük az előbb említett fájdalmak…..
Varg Vikernes nem sokkal a börtönből való szabadulása után felvette a Lángoló Gitárok által is nagyra értékelt Belust, most pedig bő egy évvel az után kiadja a Fallent. Vikernes az új Burzum-lemezt a Belus és a debütáló, 1993-as Det som engang var közé helyezi el zeneileg, de…..
Hihetetlen, hogy manapság milyen kreatív dolgokat tudunk készíteni kovácsoltvassal. Léteznek olyan kovácsoltvas termékek, amelyeket kizárólag azért készítenek, hogy például a nappali közepére helyezhessék dísztárgyként. Íme két remek kovácsoltvas termék, amelyeken még én…..
Lakberendezési ötletek CD fal 2010.10.13 11:26:00
Szeretnél valami nagyon egyedi ötletet otthonodba, vagy üzletedbe? Lehetséges, hogy találkoztál már ezzel az ötlettel, de ha még nem, akkor biztosan elnyeri a tetszésedet!                    Én először az egyedi CD-kből készült falat…..
Mint ígértem előző Salsa-s és Tango-s bejegyzésemnél, megismertetek veletek egy újabb latin tánctípust, ez pedig a világszerte jólismert Bachata! A Bachata nem csak egy sajátos tánc, sajátos zenéje is van, amire táncolni lehet. A Salsa-hoz képest a Bachata egy lágyabb,…..
Ipari Architektúra 2010.09.29 15:44:26