Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merse

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drezdában van egy különleges gyár. Nincs neki kéménye, majdhogynem a város közepén van és régi piros téglák helyett üvegfala van. Ez a helyi VW gyár. Az elképzelés az volt, hogy csináljanak egy olyan gyárat, ami közel áll az emberekhez. Egy átlátszó gyárat. Ahova be lehet menni, megnézni mi hogyan…..
Drezdában is van net első nap 2017.03.30 21:03:33
Kicsit nehéz most őszintén írni a mai dolgokról, mert most nagyon jól vagyok. De minden esetre megpróbálom.Nagyon jó volt, hogy az első estét Julcsiéknál töltöttem. Volt hova megérkezni, értették amit mondok, kaptam vacsorát és még sorolhatnám. Nagyon köszönöm nekik.Igazából a mai nap sem volt…..
Hét futammal a vége előtt volt pofánk eredményt hirdetni.Vasárnap Sebastian Vettel győzelmével ért véget Spa-Francorchamps-ban a belga futam, amivel a német 92 pontra növelte előnyét legközelebbi üldözőjével szemben is az összetett pontversenyben. Hét futam van hátra, ezeken…..
Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal…..
Merse 2011.08.24 14:09:40
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
Merse 2011.07.31 22:45:08
@hazug fidesznyik: Ebből látszik meddig terejed a felfogóképesség. Szidod a kormányt? MSZP-s komcsi vagy! Nem szidod a kormányt? Mocskos Fideszes vagy! Cigányozol? Náci Jobbikos vagy!

Csak arról beszéltem, hogy baromi unalmas, hogy mindig mindenbe bele kell vonni a politikát. Egyszerűen szánalmas...
Olvasom az újságban, ahogy Megyesi Gusztáv kifigurázza azt a törvényt, és lassan elterjedő gyakorlatot, hogy a szociális segélyekért bizonyos, igencsak magánügynek számító dolgokat ellenőrizhessenek az önkormányzatok. Megyesi szépen szembesíti a polgármestereket és…..
Merse 2011.06.19 12:13:12
@Brendel Mátyás: Az öregség az emberi élet természetes folyamata, teát értelemszerűen az nem deviancia. A homoszexuális viszont szellemi, vagy lelki sérülésre, betegségre visszavezethető tünet.
De én még így is kész vagyok a kompromisszumra. Hozz létre utódot, és elfogadlak. Nem megy? Szar ügy...
És igenis megkövetelem, hogy ne riszáld magad egy szál férfi tangában anz Andrássyn. Pláne, ha emiatt a metró sem jár... De ugyanígy nem akarnám, hogy traktorokkal, vagy gárdamellényben vonulnának ott.
Merse 2011.06.19 12:37:27
@Brendel Mátyás:
"amennyiben az öregedés természetes folyamat, akkor elismered, hogy van olyan természetes állapot, amikor nem szaporodóképes az ember. tehát nem állíthatod, hogy a homoszexualitás nem természetes, MERT nem szaporodóképesek. megcáfoltad magad."

Nem, emrt van számos más eset is, amikor az ember szaporodóképtelenné válik az öregségen kívül is, azok viszont mind betegségek, tehát devianciák. Vagyis nem cáfoltam meg magam. A homoszexualitás ugyanúgy deviancia, mint például ha egy nő méébe nem tud beágyazódni a petesejt valamilyen betegség miatt, vagy ha egy férfi heréiben elhalnak a spermiumok. Más jellegű, de ugyanúgy deviancia. A fogamzásképtelenség EGYETLEN nem deviáns formája az öregkor.

"egyébként az öregedés egyáltalán nem természetes, a baktériumok nem öregednek. a javító folyamatok náluk tökéletesen kijavítják a hibákat."
Ez, már elnézést, de faszság. A baktériumok is idővel elpusztulnak: de mivel az öregedés a sejtek lassú pusztulása, amely az egész szervezetre hatással van, logikus módon egy egyetlen sejtből álló létformánál nem lehet öregedésről beszélni. Remélem ez egyértelmű.

"én nem vagyok homoszexuális. de nincs utódom. akkor mi van? szar ügy, mert nincs gyerekem? most a homoszexuálisokat nem szereted, vagy a gyerekteleneket? miért a gyerek a rögeszméd?!"
Ha nincs utódod, akkor csak sajnálni tudlak, mert jó buli :) A homoszexuálisokat nem szeretem. A gyermeknemzés egy példa csupán, hogy rámutassak, milyen egyszerűen bizonyítható, hogy a homoszexualitás a legkevésbé sem természetes. És bárhogy csűröd-csavarod is, ez így van.

"joguk van, és elő is fordul. ez a demokrácia, a többség ezt szereti. deviáns vagy.:) "
Joguk van. Én viszont nem szeretem,ha nem tudok közlekedni a városban. nekem meg ehhez van jogom. Nem vitatom el tőlük a vonulás jogát. A botránykeltés jogát, a felesleges feszültségkeltés jogát vitatom el tőlük.
Tudom, neked ez már kicsit magas szint, bocsánat érte...
Merse 2011.06.19 12:53:27
@adflexum: Azért, mert engedélyezték a felvonulást még nem áll mögötte egyetlen párt sem. Ezt nagyon szeretnék most sokan elhitetni, de nem így van.
Elvileg bárkinek joga van felvonulást szervezni, ez alkotmányos joga. És a kormány ha akarja sem tilthatja meg.
Ráadásul, mivel Magyarország éppen elég szarul áll gazdaságilag, nem is engedheti meg magának, hogy betiltson egy buzi felvonulást, mert akkor az MSZP és függelékei kapásból diktatúrát kiálthatnának, mai nyilván nem igaz, de a jelenlegi gazdasági helyzetben egyetlen nap alatt is komoly károkat tudna okozni.
Hát, ezzel a héttel is végeztem. És még mindig nem kezdünk háttal mondatot. Szégyeljem össze magam.  De kezdem a hétvégével, mert érdemes megemlíteni, hogy mekkora őrült is vagyok én. Először is szombaton jól feleszméltem, hogy jéé az utolsó szombat ebben a hónapban.…..
A hét elég érdekes volt. Hétfőn Ricardo nem ment suliba, mert lázas lett éjjel, és borzalmasan festett, így elvittem a dokihoz. Aki jófej volt nagyon, kedvesen elmagyarázott nekem is mindent, miután felhívta Veronát, hogy ugyanazt hallja tőle, amit én mondtam el a gyerekről. Hiába,…..
Nyah, ennek a hétnek is vége számomra. Jó kis hét volt, el is regélem mindjárt. Vasárnap voltam bébiszittelni, szakadó esőben mentem, de sebaj. Jól örült nekem a család, még jó, hisz elmehettek valentin-napolni. Most gyorsabban is sikerült elkészülniük mint általában.…..
Bébisintérkedtem tegnap, illetve ma. Szal tegnap és ma. :D Mindegy, fáradt vagyok. Szóval, a család, mármint az enyém, elment valamikor 3 után. Ami necces volt, ugyanis semmi jel arra, hogy készülőfélben van a vacsi. Nekem meg időbe kellett elindulnom. Hazaértek fél 5 körül, ekkor…..
Lexa at Abroad Kushiban :D 2010.01.15 20:03:00
Jan 11 Hétfő. 9kor kezdtem, ami kellemes. Reggel mégis korábban keltem fel, hogy lefoglaljak egy repjegyet. Amivel szívtam hétvégén. Merthogy nem fogadnak ám el akármilyen bankkártyát és a drága OTP hétvégén nem utal. Apropó hétvége: semmi extra, aludtam, szombaton WoW-oztam (lvl…..
Lexa at Abroad Xmas feeling rlz 2009.12.09 21:51:07
Nos, elmaradtam egy kicsit. Nem is kicsit. Szal mint mondtam Verona minden nap jól elment a könyvtárba tanulni. Az eső esegetett, úgyhogy nem nagyon mentünk sehova se. Pénteken (dec4) elmentünk a kis játszótérre, de miután kifogócskáztuk magunkat Ricardo úgy döntött, hogy irány…..
Lexa at Abroad Szemét szél 2009.11.26 10:42:11
A szombat éjszaka bébiszitteléssel telt. A szülők valamikor fél9-9 között mentek el végül is, ami tiszta jó. Wow-oztam amíg meg nem untam, cirka éjfél körül kb, aztán megnéztem a new moont. Igen, megszereztem mozis verzióba. A kép viszonylag jó, ahhoz képest, hogy mozis. A…..
Ideje ismét írni. Alliteráltam xD Na szóval 25-e vasárnap, tulképp egész nap döglöttem és punnyadtam, aludtam, miegymás. Próbáltam kipihenni a dolgot. Meg elhatároztam, hogy másnap hova megyek. A család egész nap out volt, ami tök jó. Az hogy a hűtő tulképp üres volt, már…..
Merse 2009.10.29 20:16:11
Lexa at Abroad Bébisittelés done 2009.10.25 02:50:55
Ismét én, bár elég szokatlan órában. De menjünk szépen sorba. Ott hagytam abba, hogy André szülinapja. Cliff késett, úgyhogy én egyedül ettem majd irány a suli.  Nem volt semmi érdemleges. Aztán hazajöttem, tortát ettem és irány aludni. Másnap korán keltem, merthogy…..
A magyar labdarúgásban több mint húsz éve nem látott bravúrt ért el a magyar utánpótlás válogatott, miután ezüstérmet szerzett a kínai U18-as (korábban U20-as) világbajnokságon. Bár a döntőben a világbajnoki címét másodszor megvédő Libéria simán, 3:1-re verte a…..
Lexa at Abroad Milka csoki :) 2009.10.11 11:45:43
Hát, nem úsztam meg. Olyannyira nem, hogy az utolsó bejegyzés megírása után aludni is tértem, aztán éjjel többször volt randevúm a porcelán kacsával, de a részleteket itt most abba is fejezem. Szinte semmit nem aludtam, úgyhogy elég überbrutál állapotban másztam fel szerda…..
Reckl Amál blogja Rokonok közt 2009.09.27 14:24:00
Jó lenne, ha egy jogász elmagyarázná, miért volt fontos az új Családjogi törvényben (amely mint önálló jogszabály megszűnik, és a Ptk. részévé válik) az a kitétel, hogy nagybácsi - unokahúg, ill. nagynéni - unokaöccs is házasodhassék.Mert azt értem, hogy a házasulást…..
Lexa at Abroad Heti összefoglaló 2009.09.24 19:37:40
Eléggé elmaradtam ismét. Na lássuk csak mire emlékszem. Szóval, hétfő. 9kor kezdtem reggel, ami egész kellemes, sőt. Verona elugrott valahova, már nem emlékszem hogy miért, de gondolom be a kórházba meglátogatni a páciensét. Tulajdonképpen egész nap egyedül voltam velük, és…..
Újabb hétvége telt el. Komolyan mondom valaki szándékosan felturbózza a hétvégéket, hogy a fene a pofáját. Szombat, nos aludtam 13 órát, és sikeresen felkeltem fél délben. Király volt. Nem volt itthon senki, csak Theresa (vicces, a kiejtése Tríza kb). Nem csináltam semmit, úgy…..
Loptam egy kis időt magamnak így reggel, arra, hogy blogoljak. A tegnapi nap, na eseménydús volt. Ricardo már kora reggeltől elég bunkó volt, nemtom, hogy mi a magyar szó rá, igazából. Elmentünk a kis parkba, focizni. A múltkorin felbuzdulva két labdát vittem. Jól is tettem, az…..
Újra itt. Megmondom őszintén, hogy nem emlékszem az elmúlt napjaimra. Képzelhető, hogy mennyire fáradt vagyok. Szerdán volt újra angolom, kiderült hogy rossz teremszámot adtak meg, úgyhogy jött Nathalie, és átvitt egy másik terembe. Ketten nem jöttek, az óra jó volt, fárasztó,…..
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
Lexa at Abroad Kicsi a világ... 2009.09.13 20:17:45
Szombaton nem csináltam semmit, de azt intenzíven. Bizony.  Néztem egy kis filmet, dumáltam emberkékkel, és körülbelül ennyi. Pihentem. A mai napot úgy terveztem, hogy csak lebicajozom a sulimig meg vissza és ennyi. Hát, nagyon nem így jött össze. Először is, a gyerekek…..