Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haary Plotter

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségbeesetten próbálkozik a kormány létrehozni valamiféle tiszteletteljes aurát az alkotmány (bocsánat, alaptörvény) körül, de csak önmaga paródiájába fullad az egész. Hol a határ nemzeti giccs és felesleges patetizmus, valamint a méltó ünneplés és a kijáró tisztelet…..
Vastagbőr Suli kettes portás 2011.07.29 11:33:00
Az Amerikai Egyesült Államok, mint a demokratikus nyugati világ vezető hatalma időről időre megnézi, hol, merre hogyan állnak a demokráciával a nagyvilágban. Nos, az egyensúlyok és fékek 200 éve működő rendszerében valószínűleg egy kicsit furcsának találhatják a magyar…..
Haary Plotter 2011.07.29 18:47:23
WTF is Tompika macQuro?
Ha valaki ismeri őt, szóljon már neki, hogy innen kiindulhat:
en.wikipedia.org/wiki/Thomas_O._Melia
Gondolom az EP-nél van már internetes böngésző, de ne telefonáljon előtte se a Győzőfia Viktornak, se a Zelnökúrnak, mert hátha még ők se tudják ellinditani az ámítógépett.
A tragikus oslói mészárlás után az európai szélsőjobb nem folytathatja úgy, mintha mi sem történt volna. A politikai szimbólumokkal teletűzdelt, rituális tömeggyilkosságot végrehajtó Breivik lényegében az utóbbi időben sikert sikerre halmozó, elsősorban…..
Haary Plotter 2011.07.27 22:22:39
Igazán kár ezért a szorgos "viking" gyerekért, aki bányát és biogazdaságot is üzemeltetett. Ha idejében eljött volna Magyarországra, ma is vígan élhetné életét, mint egy szabad (jó)madár. A bányászatban akár a min.elnök apjának is legjobb barátja lehetne. Esetleg a biogazdaság helyett biogázt termelhetne, otthon is. A Norvég Liberális Párt tagjaként biztosan nem engedte volna hogy a "magyar" SzaDeSz ilyen gyalázatosan és (ön)feltrancsírozva kipurcanjon. Inkább azt csinálta volna a Liberós Pistike Barátaival, mint a kommunisták a kurvákkal és a homokosokkal "felszabadulásunk" után; széjjelrebbentette volna őket mint szabad madarakat, s most tele lenne velük minden város, meg a hősök terei, iskolai dísztermek, gőzfürdők,és gáz(fűtötte)fürdők, legalább egy pornófilm erejéig. Még jobban tele lennénk szabad rablókkal, szabad kőművesekkel, szabadon rettegőkkel és rettegtetőkkel. Dolce vita! Az izraeli társulási szerződés íme aláírva lőn; örüljünk neki, hogy még ilyen idősen is felvásároltak minket, mert ilyen értékesek vagyunk A kurva is örül, ha van pénzes kuncsaftja, há' nem? Ez az északi szőke vakoló fattyú akár a kék-fehér sáljában és kötőjében, vagy a "felvett" "náci" (national+sozialist!) egyenruhájában, vagy akár a "felvett" számnélkül rendőrruhájában is elkúrhatná... bocs megkúrhatná hazaffyasra átöltöztetett "lányainkat", utólag sem lehetne nekije semmi baja a Micisapka és Tetemcafat nevű főtörpék hazájában. A muszlim bevándorlók helyett pedig egyenként levadászhatná a keltetőgépből kipottyantott rétinégereket, utóvégre a mi puffantóink között is volt Nátó egyenruhás katona és egyben Enbéhás vakkantó vakolóféle, valamint izraeli kibucokat megjárt (tehát garantáltan megmetszett) homoki buckalakó is, bár igaz hogy ők a Behring Templomok építése helyett inkább a Putrik békésebb lakóit rombolgattták, hátha csak-csak kirobban valami a békés választások helyett, s jaj Lófax (ez az Isten neve nekik), a nagyfőnökeink kibuknak a Kuppoldából és Bizottságokból. Vídám vasárnapjait pedig nem a fagyos fjordoknál töltené Behring büdösbunkócska, hanem teorista átszellemüléssel énekelné a jeruzsálemi zsoltárokat, hogymint az Úr egy napon ismét a veres (vagy véres) tengerbe fog hajigálni minden terrorista filiszteust, amoritát, amalekitát, kánaánitát éstaöbbit, gyerekestől, öregestől, állatostól, úgy amint az meg lett írva az első öt Fejezetben.. ááMeeen! mondaná rá Sanyi bá, az isteni(tett) taxisöfőr. A francba, hova a pixelbe tűnt el közben kezemből kézen-közön a "Szélsőjobb" című meséskönyv, pedig eredetileg erről lett volna itt nagyba szó... B+, sehol sincs, mindjárt elszakad nálam a magyar (cérna)szál...
Soros György, a budapesti CEU-n tartott sajtótájékoztatón vázolta az Európai Unióval kapcsolatos, alapos kutatásokon alapuló vízióit. „Kérem szépen, ősszel nem csak a Júró, de ez az egész indokolatlanul egyesített, kibaszott kontinens is húz a faszba, a lecsóba, mákos…..
törökgáborelemez 355. Na dnye 2011.04.28 21:02:00
Ma pontosan hét darab levelet kaptam, amelyben – különböző stílusban – arra szólítanak fel a kedves olvasók, hogy fejezzem be a gyáva hallgatást, és írjak végre valamit a gyöngyöspatai eseményekről. Tényleg tudatosan nem akartam írni az ügyről, de más okból: a…..
Haary Plotter 2011.04.30 15:30:51
Mérnök vagyok, nem szépenszóló literátor, sem transzba eső szakállas sámán, sem rögeszmés politikus. Nekem minden a TÉNYEK talajszintű, nagyon nyűgös de pontos megfigyelésével kezdődik, a nagyon fontos adatokat modellbe illesztem, kísérletezek, méregetek aprólékosan, modellt finomítok, a végén levonom a következtéseket és döntéseket hozok a jövőbeni teendőket illetően. Mindez "nagyon unalmas és időt rabló", na persze, de sohasem estem még bele a Nagy Halandzsa gödörbe, valamit valamiért.

ALFA pont: Gyöngyöspatán a magyar lakosság a cigányok rablásai és gyilkolászásai UTÁN nagyon rettegett, nem előtte. Kinéztek szerencsétlenek egyéni rettegésükből, meglátták amint állami és helyi segítség NÉLKÜL a többi kis magyar is retteg. Megbeszélték közösen, mit kellene tenni. Levelet írtak a Szebb Jövő Polgárőrségnek (kiképzés, vizsgák, majd 2010.ápr.14-én államilag bejegyezve, naháát). Tisztességben és munkában megőszült kicsi magyar emberek aláírták nagyon sokan, jönnének ki felvigyázni és patai faluőrséget kiképezni, elszállásolják és etetik őket, de segítsenek nekik. Megérkeznek az emberséges emberek; nem úgy mint az éjszakát áthorkoló bűn-őrök fegyveresen , hanem fegyverek NÉLKÜL. Éjjel-nappal járőröznek, elfognak néhány cigány fatolvajt és besurranó putrist, NEM bunyózzák meg őket, nem önbíráskodnak, hanem ÁTADJÁK őket a néha számnélküli kékruhásoknak (majd ők hazaengedik, ugyi). No de mégis, megtörik a jég, Csodák Csodája, "igaza lett a sintérnek", KÉT HÉT ALATT Rendet lehetett tenni (ha akarjuk)!!

BÉTA pont: "Na ez aztán TŰRHETETLEN, kiröhögtek minket in corpore" - ordibálá pattogó Vekker, ezek három éven belül mind Jobbra "elhajlók" lesznek, így tanultam ezt én hajdanán. Menjen ki mindenki, ricsajozzunk egyfolytában, nehogy a nép fülébe jusson, hogy ÍGY IS LEHET, keverjünk egy Nagy Trutymót, mert akkor sikerül ELFEDNI az éledező Igazságot!
A sikerért eLŐRE!
És lőn "nagykovalició" és "ruhatörvény": tódula az össznépi finom-csőcselék a Cirkuszba: Véderősök és Kolompárok más ördögi patásokkal, Furcsányi milliók és véres keresztes Gyurkák selymes kézelővel, lóvéval kibélelt Mező (Field) Ricsik a kibérelt ingatlanokkal, sírásós Exodus és a Nagy Visszatérés hadonászó Lovaginákkal, aaa tévések és gazetta nábobok, iljics LáMPásait hordozók és patakparti húszéves kultúrhát eltakarítók, ásó-kapa-nagyharang, pc vagyis píszí-puszi, gulyást csócsálók és "híreken" csámcsogók, szakállas Ivános tajgai sámánok (az, az, aki az utódait meglocsolta, hej regő-rejtem), fennkölt rigmusos literátorok, rögeszmés politikusnak tűnő biorobotok és biodíszletek, na de végre fekete vonat helyett átszáguldott a feketeautós tapsifülű fősintér is, hogy megfenyegesse a nem-vonulgató vén fasiszta magyar hordát, itt csak én kiabálok, na!
Erre aztán én igazán megkönnyebbültem (a duplanullán).

Kicsi tudatlan kérdések:
a.) Összeírta már valamelyik (a)politikus, (in)tellektüell, de amolyan saint-simon és thomas-morus féle ábrándozások nélkül, hogy mit is akarnak a jövőben a cigányok?
b.) Úgy tudom a bolgárok, románok, szlovákok, csehek is ugyanilyen jobboldali rasszisták és fasiszták mint mi, nocsak ez lenne az átkos balodali cucilizmus öröksége?
c.) Úgy tudom az olaszok is felgyújtották a "vándornép" városi táborait, folyóparti mocsok kartonvárait, elzavarták a gyilkos tolvajokat. Háppersze, érthető ez, hisz épp az olaszoktól jött a fasizmus! Na jó-jó, de hát a köztársasági franciák, finnek, a királypárti angolok, norvégok, svédek? Hogy is van ez?
c.) Mi az a "félkatonai vonulgató nácik"? A polgárőröknél nincs fegyver, még csak hagyományőrző vascső vagy jatagán sem (szegéény patai jauzsika, ő bezony tudja mi az), akkor mitől "katonai", ja hogy a "fél" a fontos, mert azoktól fél a be és kisurranó tolvaj. Mi, hogy a ruha? Hát mégiscsak a ruha teszi az embert? A faluvégre előre letelefonáló üres fej és a szép kékruha együtt az olyan trendi, attól már nem fél, ugyi?
A náci az a Nacionál (együttmúködés) és a Cucilista (ingyen szopóka) összesült rövidítése, jól tudom? Akkor itt tényleg sok magyar nemzeti+szocialista (30+70 százalék, talán fordítva) létezik, röviden mondom, Náci (a Raus az kicsoda?)

Summa summarum:
József Attila: A Dunánál
(nem A Dumánál, teee)
fecseg a felszín (BÉTA pont)
hallgat a mély (ALFA pont)
  Ahogy az várható volt, Gyöngyöspatán a nagypénteki felfordulással még nem értük el a mélypontot. Tegnap éjjel tettlegességig fajult a hevesi településen kialakult feszültség, a körülmények meglehetősen zavarosak, annyit lehet tudni, hogy többeket is mentő vitt el.…..
Haary Plotter 2011.04.28 23:31:02
@is: "szelet tetszettek vetni, most lehet az egyre erosodo vihart aratni."
Az öszödi böszme dumájának kiszivárgása után az emberek összegyűltek, majd tényleg hazamentek, de másnap b+ még többen jöttek... Hoppá, applikáljuk az algoritmus második pontját (az if-nek az else ágát)! Petició hisztéria, elindultak a Kossuth térről libasorban a mérgezett gyalogok, zsebükben(!!) a kövekkel, üvegekkel, tévé bejárat előtti dobálás, a gorillák verik a mellüket, egyre több gyanútlan ifjú csatalakozik, köveket szed fel az útról, belepottyan a bunyóba, mint légy a tejbe, a provokátorok autókat gyújtanak díszletnek, mert az olyan jó hibbant nérós, majd nagysunyin lelépnek, mennek felvenni a lóvét, na végre itt a forradalmi rémhírtévé is, megy ez ilyen furcsány módon is drága kergényi! Na most küldjük a mentőautókat, rabomobilokat, remélem lesz egy pár haláleset is, de legalább súlyos sérültek, aztán kuss pofa be, nem lesz választás, hosszabbítunk na!
Érdekes, hogy a 64-vármegyést kitiltják egy halom országból, de vígan lófrálhat kismagyar honban, míg az újraszámlálásért és a sukorói maffia ellen a bőrét vásárra vivő Gyuri majd két éve ott kuksol a dutyiban, a köpködésbe beállt a fityiszes rémhírtéve nemcsinos papagálykórusa is. Hát nem érdekes???
Ki szellentett nagyot? Ki is vetette a szelet?
Haary Plotter 2011.04.28 23:46:41
@Viktus: Mikor osztják a segílyt? Mert addigra biztosan visszajönnek, nohát, visszajártak ők még Strassburgból is (mint regisztrált menekült) felvenni a magyar ingyenpízt. Négy-öt nap cécó, aztán visszajönnek. Annyiszor menekülnek, ahányszor akarja a jog(talanság)védő esztrádzenekar vezénylője.
Bőgni azt nagyon jól megtanultak a purgyék...
(Viki, Lívia, ki a tanító Lovagina?)
Chercez la femme!
Haary Plotter 2011.04.29 00:01:50
@bz249: Hogy lehet, hogy én 16 éve élek Budapesten és még egyszer sem vettem tőlük semmit, még "édeset erőset", nájlonzacskós fagyott paradicsomot, löttyben főtt kukoricát sem.
Elképzelem ahogy készítgetik az árut, közben sorra piszkálják vagy vakargatják összes testüregüket, ezek "termékeibe" néha bele is kóstolnak, no nyugi, nem a paradicsomba!
  „Egy asszony, aki azt ismételgette, nagyon fél, és azt kérte, a neve ne is szerepeljen cikkünkben, azt vette észre, hogy az egyik „betyár” be akar mászni hozzá. Többen kiabálni kezdtek, a férfiak visszafutottak az utca másik végéről, ebből alakult ki a…..
Haary Plotter 2011.04.28 10:58:58
@golyóstroll: szerencsétlen elte-palánták, ezeknek az agyát heller-ágneSeS és tamás-gazsi-miki-mukis kommunista anarchista présgépekkel nyomorították meg örökre: Nóvvan vaz shat, nóvvan vaz törcsöörd, a nácik átszúrták a patai jauzsikát mert ártatlan roma.
- filozófusok: botrányos filózó-fosók leszünk mi is!
- drámapedagógusok: színpadra visszük a roma--náci cécókat!
- történelemtanárok: profin hamisítunk az utolsó csatlósról!

Na ezen az egyetemen főzik bele még mindig a fiatal birkák agyvelejét a százötven éve büdösödő finnugor hamislevesbe.
Haary Plotter 2011.04.28 11:03:54
@Kalmár: örülök is neki, ha a kalmárszellem nem érti sem az őszinteséget, sem a fekete humort.
A Vöröskeresztnek kellett kimenekítenie a roma asszonyokat és gyerekeket a szabadon garázdálkodó, szélsőjobbos szabadcsapatok elől valahol Magyarországon. Minden hivatalos - és maradjunk annyiban: kínosabbnál kínosabb - cáfolat ellenére ez volt a hír Magyarországról a napokban a…..
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
Haary Plotter 2011.03.25 18:32:58
09:38:44 1116001: a magyarnak nem való az olyan új technika…
10:11:32 gregibroki: a magyarnak kurka, kolbász, szalonna való
10:51:59 asztrov: szemlátomást faszkalap magyar turista rohan…
10:57:58 Thrasher: idióta tróger parasztok járjanak gyalog…
11:06:17 zsg?: nem való parasztnak a csokoládé…
11:07:55 norbi2k: soha nem lesz nálunk olyan…a balkánra jegy való
11:14:36 Figyel Castro: tényleg nem való magyarnak ilyen
11:18:14 M_R: a magyarnak marhavagon való, nem ez
11:18:38 GGG77: el tudom képzelni, hogy a sok primitív köcsög…
11:24:51 Kora Délutánii Kornél: az egybites utasoknak …
11:27:17 Megszívtuk-Waze: lovas kocsi kell ide nem modern busz.
11:43:09 ügyfélszolgálatos: kár a parasztoknak bármi újat venni.
12:54:02 vidéki suzukis: fotocella, mi? Karám, az kell ide.
13:00:33 Lakatos Baltazár: szart a parasztnak, nem órát
14:40:24 Bobby Newmark: valahol el kell kezdeni a parasztok megnevekését…
16:19:15 KissGeciHuszár: egy nagy lóf@szt a sok köcsög, bugris bp-i szájába

Hát, hogy ennyi magyarozó, parasztozó, trágárkodó, fekáliát elénk öntő állatember legyen egyetlen egy buszon, nem hittem volna! Épp miattatok nem nyílik az ajtó, hé, assz, csá, farta, kifelé, mert elbüdösítettek mindent, minden tíz percben egy nagy büdös ...ing, öööörnyűűű!

U.i: a Combino nevű ganéjdombra csendes tiltakozásként még sohasem ültem le. A Nyugatitól a Moszkva térig mentem vele a legelső héten, rövid tíz perc alatt 26 (igen huszonhat darab!) konstrukciós, veszélyességi és kényelmetlenségi baromságát írtam össze. Szerintem egy olyan Übermensch tervezte a Volk számára, aki életében csak a Mercédesze volánja és a helikoptere bunkókája mellől látott villamost. Na, gondolom ilyen dicsőséges lehet ez az "agyondícsért" busz is. Régen csak a ruszkik politikai kiszolgálói előtt kellett a pofát befogni, azóta viszont najon sokat fejlődtünk bezony; minden nyugati új-gyarmattartó segget feltétlenül ki kell fényesíteni a sok-sok lebutított új-rabszolgának. Közben pedig haadd menjen bőszen a magyarok gyalázása, még egy ilyen semmiházi hírecske mentén is. Kik vagytok ti, habzószájúak??
Trendi margitszigeti bringázást szervezett a Budapestre látogató uniós környezetvédelmi miniszterek számára a kormány. A pénteki protokoll eseményre több kerékpáros szervezet vezetője is meghívót kapott. Ők viszont azt mondták: ha már demonstrál velük a kormány, akkor akár…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
A Gyöngyöspatán parádézó Magyar Gárda áprilisban Hajdúhadházt tervezi nonstop járőrözéssel befoglalni. A rendfenntartásért hivatalosan felelős magyar rendőrség egyelőre nem kíván közbeavatkozni. Eközben a Jobbik programjával szembenálló budapesti civilek ingázást…..
Vastagbőr Remek választás 2011.03.10 16:31:00
Hende Csabáék lezárják az évek óta húzódó NATO-lokátor ügyét. Nem lesz radar a Zengőn (682m), nem lesz radar a Tubesen (611m) sem. Viszont lesz radar Medina mellett. (Tolna megyében.) Önnek nem hiányzik egy hegy a képről? "Van vagy 10-12 középhegységünk számtalan…..
Haary Plotter 2011.03.10 22:08:39
@Dendrobatidae: Nem igaz amit mondasz, mert épp azér' van ott a templom, hogy a Szentlélek eltéríccse a hullámokat - mint a galaxisok grafitációja ugyi - így osztán az minden rejtett lyukba belát, ide görbülve oda görbülve, lát az a hegyen meg a ruhán keresztül is...
A konzervatív német lap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung rövid idő alatt többször is védelmébe vette a magyar kormányt, Matolcsy gazdaságpolitikáját, és személy szerint Orbán Viktort is. Több cikkben érvelnek az eltúlzott és hisztérikus, a magyar médiatörvényre vonatkozó…..
Haary Plotter 2011.01.24 21:43:04
@A Kárpátok Ostora:
Nos, ez az a kivétel, amely erősíti a szabályt. Akarom mondani, akár 6 hónap múlva is, ha részrehajlással vádolná valaki a zsindex-gárdát (nem piros-fehér, sem fekete-fehér, tehát okés), akkor az orrunkba fogják dugni ezt az index cikket; a fazotokat is megmutattuk, ti mégis mind nyivákoltok...!
Proszektúra A nép én vagyok! 2011.01.19 15:50:00
Igen csak fölháborító Magyar honban sokaknak, hogy jóformán egész Európa minket támad, piszkál, kritizál. Most mifelénk minden rendes magyar ember azon van kiakadva, hogy nem volt elég nekünk Trianon, de most még ez is, ez az állandó vegzálás. Irigylik a kétharmadunkat? Hogy…..