Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r123

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ausztrál Qantas légitársaság elültetett egy férfit a helyéről, csak mert a jegye egy egyedül utazó gyerek mellé szólt. Felszállás után az utaskísérő udvariasan áttessékelte a férfit egy másik ülésre, és helyére egy nőt ültetett. Persze ezzel a férfit minimum egy…..
r123 2012.08.17 08:46:57
@Madárfejű Lajcsika: téged meg csak úgy simán jól pofán kéne b*szni.
A kétszeres Oscar-jelölt színész és felesége ismét nekifutnak és megpróbálják eladni Beverly Hills-i házukat. Ezúttal már alig 13 millió dollárt kérnek az ingatlanért, amit most van szerencsénk megmutatni. Még 2001 novemberében vette meg az A Tégla és az A harcos…..
r123 2012.07.23 11:22:04
@pistola: 4 gyerek is van. (persze attól még elfrénének 200 nm-es is.. :) )
Most nagyon tarkabarkák (lásd fenn), ha minden igaz, hamarosan egységesek lesznek (mint lenn). Szerintem remek ötlet, épp itt volt az ideje. Plusz költséget nem okoz, csak az amúgy is fényezésre érett gépeket színezik át - így négy-öt év alatt cserélődhet le az…..
Die Mannschaft Jogi, we Löw you! 2012.06.26 12:26:00
Tíz dolog amit eddig nem tudtál Joachim Löwről, a német válogatott szövetségi kapitányáról. A napokban a bild.de egy rövid összeállítást közölt a magánéletéről, ennek alapján megpróbáljuk közelebb hozni hozzátok generálisunkat, a sikerkovácsot. 1. Nem hord…..
Leleplezte a BBC a spanyol válogatottat, a felvételek megtekintése után, önökre bízzuk a döntést: mindez elég lesz az újabb aranyéremhez? ..
Hajcsatok Sousa csak egy báb? 2011.06.17 07:30:00
A nyár szenzációja, hogy Magyarországon vállalt edzői munkát Paulo Sousa, a portugál válogatott legendás hátvédje. Az első lépései viszont meglehetősen diktatorikusak voltak, már ami a keret kialakítását illeti. És ha egyáltalán ezt ő tette.   Ha Sousa valóban szeret…..
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
Nagyon úgy érezzük, hogy a harmadik felvonás előtt már mi is tudnánk okosakat mondani a meccsről, de megtartjuk jó szokásunkat, és a Magyarországon kívül is több helyen foglalkoztatott László Csabára bízzuk újra a szakmázást. (A szakember korábbi meglátásai itt és…..
Pepe szombati teljesítményéről kevés szót ejtetünk eddig, pedig a szűrőként való szerepeltetése Mourinho egyik - ha nem is újítása, hiszen a portugál válogatottban játszott már ezen a poszton - de mindenképpen meglepetése volt.    Azt kétségtelen, hogy jól…..
r123 2011.04.18 11:23:04
@lampaules: mióta megszületett
(ez a téma ma reggel 8:10-kor az ATV Startban. Ha sikerül odaérnem :))Cseppet sem reprezentatív, de azért nagyon tanulságos Facebookos közvélemény-kutatásomat kiegészítve a kommentekben és más fórumokon beérkező válaszokkal, a következő városokat tartjátok leginkább vonzónak,…..
Természetesen Thaiföldet sem kerülik el a nyugati tévékben megkreált tehetségkutató show műsorok, az egyik legújabb és jelenleg legnépszerűbb formátum a Thailand’s Got Talent. A Youtube-nak köszönhetően mondhatni már most világsikert aratott néhány résztvevő, követzzenek…..
r123 2011.04.04 11:42:22
Ne feledjük, a Süddeutsche Zeitung karikatúrájának ősemberére sem az volt írva, hogy „Viktor Orbán”. Hanem az, hogy „Ungarn”. Ez minden magyar embernek kezd rettentő megalázó lenni. (Fotó: Index) Amit a kormány a médiatörvény és az ismét előkerült…..
Nem vagyok én a magam ellensége. Pár éve megfogadtam, hogy azt a néhány hétvégét, amit a Balatonon töltök, nem teszem tönkre azzal, hogy csöndes fejszámolással ellenőrzöm a büfében/borozóban/étteremben elém tett számlát, mert az a pár száz forint…..
r123 2010.09.21 11:13:33
@Pálinka-fan: az is a csirke-gyurka volt
  Több levelet is kaptam az elmúlt hetekben, hogy lerombolták a Dévai, a Váci és a út által határolt telken álló épületet - vagyis a Lehel Csarnok szomszédját - és vajon mi épül majd oda. Nos, ha minden a tervek szerint alakul, egy hét emeletes irodaház. De ne szaladjunk…..
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..
Jugoszlávok II. - America, fuck yeah!..
r123 2010.06.18 15:59:59
Banditák és gumimacik...
r123 2010.06.17 15:07:51
"A busz kék, a villamos sárga, a troli piros, a HÉV zöld, ezt minden fővárosi gyerek tudja – és a taxik is beállhatnak a sorba." - foglalja össze a Totalcar Bojár Iván András MTI-hez eljuttatott tervét. A Fővárosi Önkormányzat városarculati tanácsnokának, amikor…..
r123 2010.06.17 10:40:23
@egynagy0: ugyanannyi taxi Bp-en mint NY-ban?? ezt te komolyan gondolod? egyébként pedig ez egy piac, az árakat, vagy a külső megjelenést lehet szabályozni, de a taxik vagy a turista buszok számát hogyan? minek?
egyébként a címadó téma szerintem jó ötlet, egy egységes megjelenés rendezettséget, szabályozottságot utal.. pl. u.e. kicsiben, kicsit sarkítva: mibe szállsz be szívesebben egy kockás főtaxiba, vagy egy no name, jelöletlen taxiba?
Banánültetvényen, vagy a hegyoldalban lehet jobban megtanulni futballozni?..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
r123 2010.06.16 10:48:12
@mesterseges szinezek: őszintén mondom, azt nem tudom mi motíválta őket, milyen elvek mentén foglalnak állást.. mármint milyen jeleneteket elemeznek ki, csak azt ami gól lett, hogy szabályos volt-e, vagy azt is amiből nem lett gól, de lehetett volna? ugyanis akkor minden szögletről lehetne állást foglalni.. Szerintem ez egy okos, ravasz, begyakorolt figura volt, gratula érte. Ügyes volt a figura, Veron egy egy lépésről hajszál pontosan rúgta, Heinze parádésan fejelte be.. Ha vkit csesztetni kell, akkor az a nigériai aki a 16-os vonalánál a rúgáskor Heinzével szemben védekezik, na az mi a lófaszt csinált?
Kamatekamate kontra knédli...
A foci és a verekekedés közös metszete ugye a jó öreg huliganizmus – bár mostanában inkább egy olyan vágyképben kötöm össze magamban ezt a két dolgot, melyben műanyag trombitával bántalmazok dél-afrikai szurkolókat, de ez most mellékes – viszont van egy olyan sport,…..
r123 2010.06.14 11:28:53
@nemezisazis: ha nem tetszik faszt foglalkozol vele ?
Könnyű helyzetben vagyok, amikor megkérdezik: miért szurkolok Szlovákiának ezen a vébén. Mert a látszat ellenére a szlovákok jófej emberek és országuk gyönyörű, amelyhez nem mellesleg mi is hozzátettünk a múltban - nem is keveset. Még a labdarúgásban is. Alapból nem értem,…..
 Monopolhelyzetben van a Mol, azt csinál a benzin árával, amit csak akar. Ez az oka annak, hogy a környező országokhoz képest nálunk a legdrágább a benzin. Sokat hallani ezt az eszmefuttatást a rekord magasságokba szökő üzemanyagár kapcsán. Csakhogy aki ezt mondja, az rossz…..