Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thunderstorm

2 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
thunderstorm 2016.11.08 17:24:39
@bbrrr: Látom te is annyira vagy okos mint a riportban megszólaló bolti eladó. Ha nincs lakása, akkor hogyan mennyen el dolgozni? Ahhoz bejelentett lakcím kell!
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
thunderstorm 2015.01.04 18:47:54
@CommentR: Pont mint te. Amúgy abban a cikkben van egy pont ide illő dolog: "Mondjuk a szabadságnak, főleg a szólásszabadságnak (gondolom, arra utalt) pont az az értelme, hogy arról, amit mondasz, én is elmondhatom a véleményem – és persze nagyon sokan, akik a szólásszabadságot követelik, pont ezt utálják benne." Ha ő írja hogy "nagyon hülye" az probléma, ha te íród akkor nem... Ha én teszem probléma, ha a Orbán és társai akkor nem. Olyan vagy mint ők. A fajtádat ki kéne lőni egy rakétával az űrbe.
thunderstorm 2015.01.04 18:52:32
@Bergyilkos Bohoc: Igen, csak hogy ennek a viccnek az alanya az az ember akit elvittek. Ha a nagyapáddal is ez történt, akkor most viccet csináltál a saját nagyapád megveretéséből. Ezek után neked nincs okod az asztalt verni, maximum szégyellni magad. Problémákon meg akkor viccelődj ha a sajátjaid. Az index sem mondja és más sem hogy nem lehet ezekkel viccelni, nyugodtan viccelhetsz akármivel, csak ne lepődj meg ha durva lesz a reakció. Mert a többi embernek joga van reagálni a viccedre, akár nekik mondtad, akár nem.
thunderstorm 2015.01.04 18:57:02
@Big Blaster: És te mivel is vagy jobb? Ha valakinek más a véleménye mint neked az "zsigerből ugrik neki Maksának"! Vagyis ez rád is tökéletesen igaz: "Magára az igazság abszolút birtokosaként tekint, és annak ellenére, hogy a posztolók nagy része más véleményen van, nem ide illő hasonlatokkal próbálja védeni az igazát, ahelyett, hogy elfogadná, hogy ez esetben neki és a hasonló véleményen lévőknek nincs igaza." .
Verrasztó Dávid egy 26 éves, az életét a sportnak szentelő fiatalember, aki 2003 óta versenyzik és igyekszik sokat tenni önmagáért, a sporttársaiért és az országáért. A nevét nem sokat lehetett hallani, holott számos nemzetközi versenyen is részt vett, ahonnan egyre több…..
thunderstorm 2014.08.26 08:34:22
@nu pagagyí: "bárhol jól dolgozó ember", ez most kire vonatkozik? Mert nem hinném hogy egy jól dolgozó kőműves segéd ugyan annyit kap mint egy jól dolgozó banki alkalmazott.
Igen, Gyárfásról szól a blog, de én az okát is nézem. Márpedig az OK, az az ,hogy mit válaszolt Verrasztó kijelentésére. Ok és okozat. A kettőt külön nézni is lehet, csak nincs értelme, és nem is tisztességes egyik féllel szemben sem.
És igen, a sport a teljesítményről szól, de honnan tudod hogy jól teljesítettél ha nem értékelik? Vagy elég az ha te úgy gondolod?
"ha nem tud eredményt produkálni az általa vezetett sportági szövetség", ha a sportolók ott hagyják, akkor akkor ő mit tud teljesíteni? Mert szerintem semmit.
thunderstorm 2014.08.26 08:39:25
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: Én épp ezt tartom rossznak, hogy vannak olyanok akik önhibájukon kívül vannak nehezebb helyzetben és mégis igyekeznek teljesíteni. Mi pedig nem támogatjuk őket eléggé, de ha ezt ki merik mondani, akkor fel vagyunk háborodva. Ezen kéne változtatni. Hogy ne azt érezzék ,hogy 4 évente csak egyszer kaphatnak elismerést.
thunderstorm 2014.08.26 08:51:01
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: A társadalom önmagától ritkán változik, kell valami a ami a megfelelő irányba mozdítja, erre lenne a sport szövetség, ha tenne végre valamit. És szerintem ez nem csak Verrasztóról szól, hanem valamennyit sportolónkról. Írtad a szponzorautót és a biztos megélhetést, de had kérdezzek valamit, ezt életük végéig kapják, vagy addig amíg jó eredményeket képesek produkálni? Vajon Verrasztónak 40 év múlva is adnak valamit? Számít az hogy valaki amíg az ereje engedte a hazája érdekében küzdött, akkor is amikor erre már képtelen?
Levélírónk fogadott és vesztett, pedig egyrészt elolvasta az apróbetűst, másrészt maga Dárdai Pál ígérte meg neki az ellenkezőjét. Tanulság: ami gyanúsnak látszik, az gyanús is. (A tippelő mókust a retronom.hu-ról kölcsönöztük, nézzétek meg, szuper…..
thunderstorm 2014.06.26 12:28:26
@Dr. Kix: Van rengeteg más mód is a pénz átutalására, sok ember a netes fizetésre (a bankban található pénze védelmére) alkalmas online bankokat használ (pl.: PayPal). Ezen oldalon 1 óra alatt csinálhatsz akár 100 számlát is, mindre utalhatsz pénzt, és természetesen ha onnan utalsz, akkor csak az aktuális azonosítod/számlaszámod látszik. Az ilyen dolgok a mai világban már nem biztosíthatóak be teljesen (az már más kérdés hogy miért épp munkaidőben tippelget).
thunderstorm 2014.06.26 12:34:11
@hagyma: MAC-cím alapján. :)
Nyílt levélben fordul a Polgári Platform a Sportklub vezetőségéhez annak kapcsán, hogy ahogy szerdán megírtuk, a Dodzsem című műsor május 9-i adásában Balogh Tamás sportriporter azon élcelődött, hogy egy női sporteseményen nem az ott látható teljesítményre kíváncsiak a…..
thunderstorm 2014.06.05 17:58:33
@tankaranka: Mosolyogva ahogy itt. Micsoda szemét állat hogy kimeri mondani a véleményét, ti meg kedves kommentelők vagytok csak amikor leírjátok a tieteket "gyök kettő". Egy szánalmas, álszent gyülekezet vagytok, de utóbbi miatt a patkányok se szánnak meg. Amúgy nézzétek és hallgassátok meg a videót újra! Szerintetek teljesen hidegen és komolyan folyik ez a beszélgetés. A heti hetesben az évek alatt ennél 1000* durvább dolgok mentek le, mégsem háborodott fel senki...jah, igen, oda híres, megbecsült emberek kerültek, és ha ez az ő szájukból jött volna, mindenki mosolyogva kussolna.
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Néhány sarok a VII. kerületi vigalmi negyedben – általában olyanok, ahol térfigyelő kamera sem működik – rendszeresített kerékpárlopó hellyé vált. A technika pofon egyszerű, valakik kilazították a jelzőtábla alumínium oszlopát az aszfaltban, épp annyira, hogy ne legyen…..
thunderstorm 2014.01.24 20:40:14
@adam.smith: talán mert többe kerülne mint amennyit a bringák érnek?!
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
thunderstorm 2014.01.17 10:07:50
@Nagyzee: korábban is voltak olyan vendéglátó helyek ahol nem lehetett dohányozni...megvolt a választás szabadsága...de én csak mosolygok, bár dohányzom...tudom hogy amikor a legközelebb el akarja terelni a figyelmet a kormány egy baklövéséről, akkor valaki mást fognak megszívatni...
Agyvihar Fertelmes rajzfilmek 2008.10.26 09:34:00
 Az utcán járva láttam a Comedy Central reklámját a lila szájú, foghíjas, visszataszító rajzfilmfigurával, és a látvány eszembe juttatta a „csodaszép” rajzfilmeket a Cartoon Network-on és a Nickelodeon-on. A Nickelodeon-ban nem biztos, de a Cartoon Network bizonyosan…..
thunderstorm 2009.01.08 12:06:47
Nos, ami az előző hozzászólásokat illeti, úgy gondoltam helyre kell tenni néhány fonalat amik elkószáltak.

Japánban főleg japán animéket (japán animációs film (meseköntösben)) adnak le, azokat általában 16os korhatárral, kivétel természetesen van. Ott kicsit mások a szabályok (16 éves kortól lehet pornófilmben is szerepelni,stb).
A történet hazánkban, és európa és amerika valamennyi országában ott kezdődnek, hogy egy másik testület dönt -általában anélkül hogy egyetlen egy részt látnának- a korhatárról. A másik probléma, hogy az itthon leadott animék 90°% a nem anime, hanem valami amerikai szar, amit a készítők a 2dollár/ képregény + a jogok megvásárlása utána összedobnak, mert ez még mindig olcsóbb mint megvenni a már rég elkészült filmeket, és több bevételt is hoz, hiszen akkor a film készítőinek is csengetni kéne a dohányt.

Amivel nemrégiben találkoztam egy fórumon, az az volt, hogy az illető 14 éves fia mélyen erotikus animéket néz...Megkérdeztem a címüket, majd utána néztem, és természetesen a sejtelmem beigazolódott, azok nem animek, hanem hentaiok. Az teljesen igaz hogy japók csinálták, csak hogy a hentai, az ugyan az mint az anime, csak pornó. Nem térek ki a részletes elemzésre, de elég durva dolgok is vannak benne. Legyen elég annyi, hogy ez mindig 18 karikás, és nagyon ritkán láthatjuk tévében (kivéve ha műholdas van otthon).

Az meg hogy mi van a sok amerikai mocsokban...nem lényeg.....hiszen az amerikai dokgok nagy része (sorozat,mese,film,stb) mocsok.
Agyvihar Egy izmos nő karjaiban 2008.11.20 15:56:00
Olvasom, hogy egy hamarosan megjelenő könyvben egy fotós női body builder-eket mutat be.A képek, ahogy lent látható, szépek, professzionálisak. Ezek biztosan mind karizmatikus nők, akik keményen megdolgoztak a testükért.De férfiszemmel nem mondanám, hogy vonzónak találom őket. Azt…..
Profil Szerkesztés Képek 2009.01.08 10:58:00
Nos ez egy kis képgyüjtemény. Vigyázat néhol nem jeleníti meg rendesen , ott egy kicsit tologatni kell, vagy kiszedni pár dolgot.                (\',__..__,'/)         …..
Profil Szerkesztés BB kódok 2009.01.08 10:22:00
Az meg mi:Tudományosan:A BBCode egy korlátozott formázásokat lehetővé tévő leírónyelv . Elsősorban internetes fórumokon használják, ha az üzemeltető biztonsági okból nem engedélyezi a HTML kódok közvetlen bevitelét a hozzászólásokba. Ekkor a bevitt kódot a fórummotor…..