Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zephyré

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
Hibáink fel- és beismerése valamint az önkritikára való hajlandóság a személyiségfejlődés alapkövei, ezért kár, hogy nem minden embertársunk bír ezekkel a képességekkel. Nem így József, aki egy erőteljes önlemajmozással indítja levelét csak azért, mert nem bontotta ki a futár jelenlétében az átvett…..
Zephyré 2018.05.30 07:40:26
@G2: kétpéldányos. a tiéden is be volt ikszelve? :D kicsipadawan
Kétségtelen, hogy a Netpincér az egyik legjobb dolog, ami az éhes emberiséggel történhetett. Azt viszont úgy tűnik, nem árt megjegyezni, hogy ők csak netes közvetítők, szerződés a kopogó szemű delikvens és konkrétan az étterem között jön létre, így aztán probléma esetén sok segítséget ne várjunk…..
Zephyré 2018.03.12 13:29:29
A Tesco házhozszállítás a szerencsés nagyvárosokban forradalmasította a bevásárlást. Nem kellett többé se autóba ülni, se sorok közt bolyongani, se hülyeségeket impulzus megvenni, csak néhány klikk, és a havi nagybevásárlás feljön a harmadikra, és egyszerűen landol a konyhaasztalon. Persze mint…..
Zephyré 2018.02.22 14:38:30
@Szzzz: csak amikor kifizeti a a prolik, kurvák, bűnözők, stricik, csövesek és hasonló aljanépeknek a jussukat a szolgáltatásért. :)
Nem könnyű dolog a párkeresés. A témába vágó korábbi Homár posztok alapján ráadásul nemcsak érzelmileg viseli meg az embert, hanem anyagilag is - és nem csak azért, mert puccos helyeken kell fizetni a vacsorát. Eddig azt gondolhattuk, hogy csak az Elittárs számlázási szokásai okoznak nyomorult…..
Az Elittárs.hu-t üzemeltető Affinitas GmbH "2008-as alapítása óta segíti a komoly kapcsolatra vágyó egyedülállók társkeresését." A tavalyelőtt arculatváltáson átesett cég az elmút 10 évben többször szerepelt a Homáron. Volt, aki lakonikus, volt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről,…..
Zephyré 2018.01.26 12:17:24
@Rejtélyes: igen, van olyan cég, ahol működik a chargeback. na az elittárs pont a lehúzásra lett létrahozva - ezért náluk nem annyira működik.
Este 9-es műszakzárás? Hiperszigorú ügyfélszolgálati protokoll? Vagy esetleg tényleg az Idők Atyja beszélgetett Adrival Narniából, amíg belefért neki? Akinek van tapasztalata az OTP netbank csetjável, esetleg segíthetne megfejteni a rejtélyt!  Sziasztok, Szeretném veletek megosztani az esetet,…..
Zephyré 2018.01.08 09:06:11
@Online Távmunkás: A chatbot lehet meg tudta volna oldani a problémát...
Karácsony előtti sztori még, de hogy ne csak mindig szegény Magyar Postát üssük.  Kedves Tékozló Homár Blog! Elég türelmes embernek tartom magam, ezért sem írtam eddig semmit, de a trans o’flex a pofátlanság egy olyan szintjét érte el, amit nem vesz be a gyomrom. Hogy úgy mondjam, soha nem…..
Zephyré 2018.01.05 11:12:06
@Abdab: sajnos német amazonos TN nélküli csomagok nem tudom kin keresztül jönnek, amik TN-esek, azt ki lehet deríteni, de a TN nélkülieknél legtöbbször a refund a megoldás a trehány magyar csürhe miatt. (portaszolgálatos irodaház, soha senki nem hagy értesítőt)
A Durex az egyik legrégebbi és legismertebb óvszermárka. El is hisszük nekik, ha azt mondják: "nem egyszerűen betartjuk a világszerte érvényes biztonsági előírásokat, de túl is teljesítjük azokat." Mégis kipukkadásteszt ide, vízteszt oda, több romániai - köztük számos magyar nyelvű - lap is…..
Normál körülmények között a felvetés is abszurdnak hat, hogy egy miniszterelnök belebukhatna a nemzeti tizenegy teljesítményéhez. Ez azonban Magyarország: normál körülményekkel idejét sem tudjuk, mikor találkoztunk utoljára...
Ja öcsém, mi is agilisba' nyomjuk, persze. Simán jobb ez, mint amikor folyton mindent meg kellett tervezni! Bemegyünk hétfőn, lenyomjuk a stand up meetinget, megvan az egész fél óra alatt, és már mehet is a téma. OK, mondjuk mi ülve csináljuk, de érted az most tökmindegy, nem az a lényeg, hanem hogy…..
Határátkelő Propaganda 2017.07.24 06:30:00
Levelet kaptam a minap, Ausztriából írta Timike. Sokat nem tennék hozzá, mert minden sora magáért beszél, úgyhogy jöjjön a levél, utána pedig ti...
Alibanya jegyzetel A statisztika 2017.05.31 14:27:57
Már megint kétségbeejtő számok jöttek, nem a gazdaságból vagy ilyesmi, ennél sokkal szomorúbb terület. 8, ennyi, egy nyolcas. Lehet ízlelgetni a szót, az összeget: nyolc. Nyolc palacsintát be lehet lapátolni egy helyből, nyolc ember sok egy autóba. Nyolcfejű sárkány. Nyolc, ennyit szexel egy átlagos…..
Zephyré 2017.06.01 13:09:06
@csevely:
igen 131. egy óvszergyártó általi felmérésből. Ez pont olyan, mint amikor az autószalonból kijövőket megkérdezik, hogy jártak-e az elmúlt hónapban autószalonban. a nem válaszolók kivételével elég nagy %-ban jön ki, hogy az emberek havonta járnak autószalonba.
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
Zephyré 2017.02.19 18:56:26
@papageno39: Mondjuk megvannak a fizetett bullshit generátorok, hogy ne kelljen elővenni, csak ha terelni kell valami lopásról. :)
Zephyré 2017.02.19 18:57:59
@fda: nyilván sorosék meghekkelték az mtva-s excelt. nehogymár a készítő legyen a hibás! szégyelld magad!
Zephyré 2017.02.19 19:11:54
Amúgy: forrás: police.hu.
A grafikonon semmilyen mértékegység nem szerepel
Ergo nem tudjuk, hogy melyik szám és melyik nap mit jelent - csak a narrációból.
www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/elfogott-migransok-szama
itt már van tengelycimke is és lekérdezhető adat ez alapján már a számok is rosszak:

Bár a police adatbázis az elfogottakat listázza, gondolom a nem elfogottakról nem sok adat van! :DDD

Dátum - Média - Valós
január 20. - 145 - 0
január 22. - 44 - 2
január 27. -192 - 16
január 31. - 97 - 5
február 2. - 40 - 17
február 4. - 118 - 0
február 9. - 96 - 12
február 12. - 129 - 0
február 17. - 235 - 7
------------------------------------
összesen 1092 vs 59 kisebb statisztikai hiba.
Nem igazán akartunk már belerúgni a Magyar Postába, mert van elég bajuk szegényeknek hetek óta, de mondjuk, ha ott is munkát csinálnak maguknak, ahol nincs, akkor nem csoda. Kedves Homár! Tegnap a Posta nálam kiverte a biztosítékot. Történt ugyanis, hogy előre gondolván a…..
Zephyré 2017.01.02 15:07:37
@a gyűlölködő uszítás eredménye egy rendőr meghalt: az ugye megvan, ami az előző mondatban volt, hogy 22-én dobták be neki. funkcionális analfabétának lenni és még hirigelni is elég gáz.
Lehet, hogy kicsit már eső után köpönyeg, de karácsony jövőre is lesz.  Kedves Homár! Szeretném megosztani, hogy milyen érdekesen működik, az eMAG házhozszállítási rendszere. És hogy, hogyan tudod elérni, hogy a telefonszámodat megoldási javaslatként kitiltsák a telefonos ügyfélszolgálatukról.…..
Zephyré 2016.12.20 15:42:47
@Cycmen: Te nagyon hülye vagy! :DDD
A vásárlókkal, ügyfelekkel való megfelelő kommunikáció mára nem luxus vagy extra gáláns szolgáltatás egy cég részéről, hanem alapelvárás, hiszen egy perc alatt végifuthat a neten egy-egy szaftosabb sztori, ami aztán kinek kell? Mégis, sokszor egészen nagy cégeknél is tapasztalható hiányosság ebben a…..
Zephyré 2016.12.20 14:40:26
@Carradine a gardróbszekrényben: Csókolom, a Mészáros kadarka is 2,78%-ban mutat málnás-feketeribizlis ízeket, mint a Takleré? Kérem forduljon a sommelier-ünkhöz az xy emailcímen. -Én nem a belső folyamatokról érdeklődtem. - Kedves Imre, ennek ellenére a vizeletmintát már feladtuk önnek postán.
Zephyré 2016.12.20 14:42:18
@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt: van külön elem is, de az nem kínai vacak, hanem ótentik dzsörmen készlet.
Zephyré 2016.12.20 14:48:53
@Cycmen: b+ :D szakadok
Az okos ember más kárán tanul. Legyen mindenki okos! És egyben kíméletes olvasónkkal, akinek ezúton is köszönjük, hogy elmesélte, hogyan lett adathalászok áldozata. A műfajon belül külön neve is van egyébként az eredeti oldalakra nagyon hasonlító fake oldalakkal dolgozó…..
Zephyré 2016.12.14 11:15:14
@Cycmen: rofl. so true
Zephyré 2016.12.14 12:03:28
@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt: Az is, hogy majdnem elutalta az 1k ojrót mégegyszer :DDD
Régi szép idők, amikor a szerencsebambusz, a Klipan, a Pöang meg az Ivar atombiztos sarrokövei voltak az Ikeának meg az ember életének! Aztán teltek az évek, és a töpörödés elérte a svéd termékeket is. A Bekvam alacsonyabb lett, a Sötsak dammsugare rövidebb, és épp a hétvégén detektáltuk, hogy a…..
Zephyré 2016.12.14 11:44:33
@enrico palazzo: Ez nem szpész, hanem alapanyag széving. De legalább a ketrecbe az anyóst is beteheted.
Jön a karácsonyi őrület, a legnagyobb kihívás a futárcégek életében. Nyilván bonyolult logisztikájú és stresszes melóról van szó, de ha egy tanácsot adhatunk: a néppel való jó viszonyért a pontos kézbesítésen túl a megértő és őszinte kommunikációval lehetne sokat tenni. Kedves Homár! Az…..
Zephyré 2016.12.06 14:51:50
@Beerhead: Én is személyes átvétellel kértem kínából a rendelt cuccot, ez sikerült is, viszont a repjegyet Pekingbe még nem hozta ki a posta.
Még vége sincs a Nagy Napnak, máris megjött az első webshopos csalódásról szóló beszámoló, amihez alapesetben idéznénk a vonatkozó szabályzást, de közben érdekes olvasónk érvelése is.  Hisz, ha kifejezetten őrült árakat hirdet egy cég, akkor miért kellett volna a vevőknek…..
Zephyré 2016.11.26 14:33:00
@The Crazy One 3om: Anyaaa! Megöltük a licskinget!!! ShakyCAM(TM)
Az egyszeri földműves (korábban paraszt, de azóta mindenki feljött egy kicsit, kivéve néhányan, nyakkendőben, nehezen kimondható táskanévvel a kézben) lányát a tarlón elkezdi fűzni Miska, a maga ValóVilág stílusában: - Te Julis! - Heee? - Te Julis, akarsz velem dugni a szénakazalban ott mögötted,…..
Mint az közismert, az élet sokszor utánozza a művészetet. A Tanú című film ma a velünk élő rögvalóság...
Zephyré 2016.09.09 21:11:08
@pamut: De már elmúlt.
Klasszik agyeldobós probléma: kéne egy engedély, amit csak akkor kapsz meg, ha megtörtént valami, aminek a feltétele az engedély. Kaboom!  (fotó: Thomas Trutschel/Getty) Tisztelt Tékozló Homár! Egy kedves kis történetet szeretnék megosztani veletek. Megpróbálom rövidre…..