Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izgiribizgiriribizli (törölt)

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz kérdést szegezett a blogkomjúnitinek a levélíró, amit rögtön meg is válaszolt. A hosszú udvarlás ugyan mire jó, csak lelép közben a csaj, és még meg sem volt. Igaza van? (via helloszabi)   Kedveseim! Levelemben a monumentálisan túljátszott,…..
Izgiribizgiriribizli (törölt) 2008.06.02 15:53:14
Mindig is kedvenceink voltak a Centrum követeléseit megvásárló cégek, illtve az ő ügyvédi felszólításaik. Mostanában új humorhullámot indított a tartozást megvásárló Creditexpress: Az indexes F. kolléga után olvasónkat, Istvánt is azzal revolverezték kemény hangú levélben…..
Szabadságot feláldozni hivatalos ügyek intézésére bátor dolog, de érthető, hiszen mikor máskor érünk rá órákat várni az ügyintézők ügyintézésére, mint ilyenkor. De Laci, most hogy a K&H-s biztosításával - amit a bank a rossz kézbesítési cím miatt törölt - órákat…..
Izgiribizgiriribizli (törölt) 2008.05.06 13:37:23
"A harmadik már nem érkezett meg. Majd utána még hat."

Namennyaf@szomba! Fél évig nem kapsz csekket, és csak azután kérdezed meg, hogy "mé?", és csodálkozol, hogy felmondják a biztosításod? Jóhogynemmá a gép a hülye. F@szkalap.

Egyébként meg 2008-ban, aki személyesen ügyintéz, az sikeres ember nem lehet. Van telefon, van internet, van fax, stb. Tököm állna sorba 1 percet is, ha nem muszáj.

Ez a poszt sz@r.
Mostanában szeretjük a pénzbehajtós történeteket, főleg ha az a rendőrség hajnali megjelenésével jár együtt. Az ideiglenes lakcímre küldött értesítéseket levélírónk nem vette át, úgyhogy a jard kommandóakciókba kezdett, most meg róla pletykál az egész ház.Ebben a…..
Izgiribizgiriribizli (törölt) 2008.04.29 10:13:50
Izgiribizgiriribizli (törölt) 2008.04.29 10:15:52
A nemzetközi helyzet fokozódik, a harc egyre kiélezettebb, a jó nők száma arányosan csökken a netes társkeresőkre regisztráló pasik számának emelkedésével. A konkurenciaharc csak a legjobbakat engedi dúskálni és kedvük szerint szemezgetni, míg az átlagos hímneműnek (vagy az…..
Történelmileg úgy alakult, hogy május 1-je teljesen értelmezhetetlenné vált minden világvárosi polgár számára. Ha jól tudom, ezt a napot már kizárólag csak a proletariátus, a kommunisták, és az MSZP tartja magáénak. Tudják, sör, virsli és Korda György. Ilyenkor lehet azokat…..
Miután az átutaláshoz a bank nem adja ki egy korábbi tranzakció adatait, egyetemista lány vesz egy nagy levegőt és e-bankot csináltat. Már a fülén is kódok jönnek, de a technika csak nem akar engedelmeskedni. Tanulság is van. Szerda délután bementem a K&H-ba, hogy tegyek a…..
Az ember (Homár) azt hinné, aranyvasárnap a boltosok még a csavarokat is meglazítják a polcokon, hátha azokat is elviszik. Ehhez képest Wilsont azért dobta ki a biztonsági őr egy DM-ből, mert túl sokáig nézelődött és neki nem volt kedve utána járkálni:A tegnap estém nem alakult…..
Van nagyobb köcsögség annál, ha lelövik egy film végét? Például, ha azt a filmet gyakorlatilag senki nem látta, de ezután lehet, hogy megnézné. A minden idők legperverzebbjének kikiáltott Nekromantikban a főhős friss hullákat hordoz haza a csajának, de mégis inkább horror, mint…..
Hajlunk arra, hogy azért építenek nagy alapterületű áruházakat, hogy könnyebb legyen csalni az árakkal. Az a vicces, hogy olyan sokat nem szakíthatnak ebből a nagy láncok, mégis csinálják, talán egyfajta sportból.Legújabb áldozatunk, na nem a Homáré, hanem az Obié - Éva, aki…..
Izgiribizgiriribizli (törölt) 2007.09.14 12:20:57
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
Már megint egy türelmetlen naivügyfél. Josef K. egyszer már megtapasztalta, hogy a Raiffeisen-hitelügyintézés 15 nap helyett 3 hónapig húzodott, de csakazértis megpróbálta újra, hátha rekordot dönt:A sok tökéletes terméket, szolgáltatást hirdető reklámdzsungelben…..
Subba Extázis reggel fél nyolckor 2007.08.31 09:14:34
Zene nélkül határozottan élvezhetőbb A Hegedűs produkciója, amit a Napkeltében nyújtott a minap. Basahalmi Elemértől loptuk...
Izgiribizgiriribizli (törölt) 2007.08.31 11:47:16
Izgiribizgiriribizli (törölt) 2007.08.31 11:48:41
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..
Egy éve még egy derékbatört nyaralás kapcsán írtunk a MÁV jópofa bicikliszállítási szabályáról, miszerint külön vagon híján összesen 4 darab kerékpár szállítható egy vonaton. Tiborék csapata azonban nem hagyta magát leszállítani, miután eladtak neki egyben 5…..
Izgiribizgiriribizli (törölt) 2007.06.27 14:57:48
B@szki, eltűnt a kommentem befejező része, pedig nem is volt benne se csúnya szó, se semmi. :(

Csak aszontam, hogy Hajrá vonatozó bringások!
Egy újabb mulatságos szolgáltatói levél következik, amelyben az Emberarcú Energia megkérte Zsoltot, hogy ezentúl kötelező jelleggel válassza már az átutalásos fizetési módot, és ezt az erre kijelölt formanyomtatvány kitöltésével tegye meg, és még ajándékcsomagot is nyerhet…..
Izgiribizgiriribizli (törölt) 2007.06.27 12:18:38
Szerintem meg szopjonle, aki áramot szolgáltat, meg az a vállalkozó is, akinek probléma sorban állás helyett kettőt kattintani, mer százba kerül. Ha meg nem teccik a rendszer, akkó b@sszá egy szélkereket az udvarra a traktor mellé, oszt az majd csinálja az áramot.
Mé kell mindenen siránkozni? Aki f@sza gyerek, az így is tud élni, hogy ilyen sz@r bürokrata köcsög a rendszer, aki meg ezen még mindig meg van lepődve, na azok miatt kár, hogy megszűnt a Taigetosz, mint opciós lehetőség...
Subba Egy szélvető alkat 2007.06.21 15:23:00
<-- Ez a férfi itt balra Fegyverneki Szabó AndrásEz meg az ő második verseskötete -->Bolond nyuggert már mindenki látott, de Fegyverneki (illetve F.) Szabó úr fejlövése szórakoztatóbb a buszokon normális fiatalokat vegzáló rémeknél. Ő ugyanis verseket ír több…..
Amíg a Homár mailszervere visszatér a panaszáradattal, kénytelenek vagyunk vicces videókkal elütni az időt. Elsőként egy praktikus önvédelmi fegyver, pingponglabdba-vető készül pehelysúlyú alapanyagokból. Kevés undorítóbb van a húgymeleg cukros italoknál, főleg ilyen…..