Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akos1

1 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok weboldal éppen most szavaztatja a népet az új (tervezett) alkotmányról, hogy tetszik-e vagy sem, miért pont mi maradnánk ki? :-) Pedig a kérdés nem is olyan egyszerű: a tervezett szöveg egy elég erős jogi szöveg, amit lehet, hogy tud értelmezni az ember, de kérdés, hogy el…..
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Ha már most tízmilliárdos nagyságrendű az áramlopásból eredő éves kárösszeg, amikor "csak" világítunk, fűtünk, háztartási gépeket működtetünk (valamint kütyüket, esetleg elektromos biciklit töltünk árammal), mi lesz még itt a villanyautózás beindulásával? A…..
akos1 2011.02.14 21:52:41
@E.ON Hungária:
Van köze. Sokan ingyen árammal fűtenek, és mivel ingyen van, nem is szigetelnek. Máshol se spórolnak vele.(világtás stb.)
Az áramot nem csak órával lehet lopni, hanem az óra megkereürülésével is. Bármelyik régi építésű családi házban, belvárosi bérházban jácnyi könnyedén.
Ez ellen csak úgy lehetne védekezni, hogy lenne egy bizonos területre egy területi mérő, amit összahasonlítanának az alája tartozó fogyasztókkal.
Ha ezt az iszonyatos mennységű pénzt a szolgáltató fizetné, és nem a rendesen fogyasztókkal fizettené, nem tudom el képzelni, hogy szarna mindenrre.
akos1 2011.02.15 15:03:40
@E.ON Hungária:
"Ha egy adott területen X igényre és szerződött ügyfélre van tervezve a hálózat, de X+20% a fogyasztás, azt a jelenlegi rendszerünk is érzékeli, és bizony ki is megyünk ellenőrizni.
"
Nem mentek, több olyan embert ismerek akik évtizedek óta lop így. Mert fogalgalmatok sincs róla, mert nem is érdekel titeket, mert nincs meg hozzá a technikai hátteretek. És én nem fogom felnyomni őket a honlapotokon, mert erre épteni, a védelmeket, hogy amagyarok egymás rossz akarói, úgylátszik mégiskevés. Ha titeket nem érdekel, a saját pénzeteke, mit vártok el mástól.
És hogy, hogy épül a loptt áram az áram árába? Hát csak úgy, hogy annyi az áram ára, hogy aki fizet rendesen, abba a lopotté is be van kalkulálva. Egyébként, hogy lehetnétek egyálltalán nyereségesek. Pláne ennyire nagy mértékben nyereségesek.
Varánusz Ingyen Gabi szittyanetje 2011.01.30 08:00:00
Fura szerzetek ülnek egyik másik párt kreatívnak hitt csapatában. Tavaly Ingyen Csabi jött elő az ingyen békávé látomással, most meg itt van Ingyen Gabi és az alanyi jogon járó, fizetni nem kell érte internet víziója. A seggünk kivan a gatyából, egy huncut peták nem sok,…..
akos1 2011.01.30 23:08:51
@akos1: Bocs a temérdek helyesírási hibáért. Így átolvasva. :(
Nagy volt már a csend romaügyben. Fel kellett hát korbácsolni az indulatokat. Orbán a Kolompár bíróság előtt, Farkas Flórián megígéri, hogy vége a "megélhetési" cigányságnak, Orbán Viktor európai romapolitikát ígér, és hirdet a soros elnökség programjában.…..
akos1 2011.01.23 13:06:27
@airdace: Én magyar magyar vagyok, ha látni szeretél egyet, esetleg meglátogthatsz, és akkor kár mét legyet ütnél egy csapásra, mert az egyik szomszédom cigány, és olyat is láthatnál.

Szép szavak, amiket írsz, csak sajnos az elmúlt 20 év bebízonyította, hogy ezek csak ábrándok. Ha 12 éves cigány gyerek boldogulni szeretne, akkor erre minden lehetősége megvan. Rengetek roma ösztöndíj van.
Később valóban falakba ütközhet, de ez nem a mi hibánk, hanem annak a sok cigánynak akik bünöző, lumpen életmódott folytatnak. Ezt ne kend a magyarokra, mert ez óriási csúsztatás. Egyébként pl. mérnöki végzetséggel elhelyezkedhet egy csomó helyen. Nálunk is dolgozik egy. Semmi probléma nincs vele, semmilyen megkülönbözteés nem éri, nem sugúnk össze a háta mögött.

Egy probléma megoldása ott kezdődik, hogy beszélünk róla, ha nem lehet, sose lesz megoldva. És hogy az igzság kellemetlen? Igen, sőt ez enyhe kifejezés, de attól még igaz.
Tisztelt blog! Munkahelyem hűségkártya-programot vezetett be ez év közepén. A bevezetést természetesen nagy felhajtás övezte, mégis csak egy jelentős projektről van szó. Íme néhány, a Tesco Clubcard megjelenését övező hírekből. „A Tesco 1995-ben vezette be klubkártya…..
akos1 2011.01.22 12:41:57
@zZz: Én nem is a főnökről beszéltem, hanem arról az alkalmazotról, és mentatlistásról, aki egy ilyen nevetséges ügy miatt a cégét a neten fikázza. Ha nem lenne kötelező, akkor is elvárható, hogy legyen ilyen kártyája.
Mert a cégéd nem az ellenséged, egy csónakban eveztek. Furcsa, hogy ezt le kell írnom.
akos1 2011.01.22 12:57:03
@zZz: Nos tényleg nem arról híres :D
De azért mert máshol geci, ez az elvárása még nem az, ez így a dolgok összemosása. És asziszem ez a poszt nem az elmaradt túlóra kifizetésekről szól.
Örömmel olvastam, hogy a kormány végre nem kíván tízmilliárdokat tolni a Microsoft-projektbe, hanem átáll a "nyílt forráskódú programokra". Ennek a döntésnek két nagyon fontos üzenete van: 1. Orbánék már ezen is spórolnak - itt a kiadáscsökkentési program…..
Több mint egy hete van napirenden az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozása kapcsán kirobbant vita. Sokan magabiztosan állítják, hogy az embereket úgysem érdekli ez az ügy, mert a közjogi-alkotmányos kérdések iránt érzéketlen a kizárólag a pénztárca alapján voksoló…..
 -Ez kész, ez már a vicc kategória - kár, hogy sírni volna kedvem. A dilettánskormány már megint Lukasenkó és Kádár szellemét idézte meg.Államosítás! Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben, amikor a választások másnapján kiömlött a vörösiszap. Sokan…..
akos1 2010.10.15 10:59:36
@sTormy: ja, akkor bocs, nem olvastam végig, mert csak értelmetlen fröcsögés. Ha vicces, akkor nincs humorérzéken, meg akváriumom. :D
akos1 2010.10.15 11:27:06
@sTormy: Na elolvastam rendesen. Az a baj, hogy egy csomó ilyen blog van a címlapon(vastagbőr, stb.), ami ennél csak egy kicsit nem cifrább, és teljesen komolyan gondolják. Nem elég nagy a kontraszt. Simán lehet komolyan venni.
akos1 blogja Magyarország alkonya 2010.08.23 16:20:45
Magyarország alkonya. Mi még láttuk. Unokáink nem fogják. 2010 Augusztus 20. Ünnepi beszédek, tisztelgés, zászlólengetés, majális, tűzijáték. Az államalapítás ünnepe. Az országot elődeinktől kaptuk, joggal lehetünk rájuk büszkék. Magyarország megmaradása nem volt…..
Sziasztok! Kő kemény fél év után sikerült munkához jutnom, ahol már 1 éve dolgozom. Mérnök - informatikusként egy amerikai - magyar multicég felvett betanított munkásnak...7 hónap harca után most ott tartok, hogy legalább felhasználói szinten kezelhetek számítógépet,…..
A Hősök című, egykor szép reményekkel és izgalmas első évaddal (na jó, 13 résszel) induló szuperhősös sorozat olyan, mint a legrosszabb kommentelő troll, akit ha kivág az ember a francba, regisztrál egy újabb nicket, és visszajön. A története során többször a kasza élén…..
ProgBlog Hurrá! - vagy Basszameg? 2010.06.10 22:44:00
Tisztelt Orbán Viktor úr!Ön az ország miniszterelnöke, döntenie kell tudnia tehát súlyos kérdésekben. Ezért én most a saját súlyos dilemmáimat is Ön elé tárom – annál is inkább, mert leginkább Ön okozza azokat! Mielőtt belekezdenék, hangsúlyoznom kell, hogy amit le…..
akos1 2010.06.11 15:07:00
@Napkutya: Ok, akkor van egy javaslatom.
Emeljék az orvosok bérét a háromszorosára. Azt hiszem ez magyar viszonylatban akkor már egy jó fizetés lenne, cserébe, ha valakit hála pénz elfogadásán kapnának, akkor annyi nyilvános korbácsütést kéne kapniuk, ahány forint hálapénz elfogadtak. Erről az összes orvos szavazhatna, hogy bevezessék-e ezt a törvényt. Szerinted mi lenne a szavazás eredménye?
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
  Az utóbbi napokban ez a kedves kis közel-keleti állam a magyar és nemzetközi sajtó érdeklődésének középpontjába került (ha ugyan nem volt mindig ott). Persze nem ugyanazért. Minket elsősorban az érdekelne, mit és mióta csinálnak légterünkben egy nem szövetséges…..
Kezdjük az új évad első részének vesézgetését két számmal: 14.3 millió és 7 millió. Ennyi nézőt vesztett a Hősök a sorozatpremier óta, és ugyanez érvényes a 18-49-es ratingre is, ami most 2.7 körül áll, de volt 5 felett is. Az első évad aránylag konstans, 13 milliós…..
akos1 2009.09.23 17:28:34
Magyar politikus legfurcsább filmszerepe. Tippek? Nem, azért az annyira nem volt súlyos. Az pláne nem. Jó, ok, attól mi is készen voltunk, na de Fankadeli, az etelközi Eminem csak nem dalolt benne. Se nem gyakorlatozott benne egy rakás magyar Bruce Lee. És nem, nem is Simicskó István…..
A terézvárosiakat állítólag idegesíti, hogy zaj van lent az utcákon. Senki mást nem. Nos, ha megállapodást akarnak, lehet megoldás. Nekik ugyanis, ahogy ők mondják, nem konkrétan azzal van a bajuk, hogy ott van egy csomó ember, hanem azzal, hogy zajonganak.Úgyhogy javaslatom a…..
akos1 2009.09.03 06:48:54
@kamasuka: Igen ez nagyon érdekes, hogy mindig csak az egyik oldalról vannak cikkek, blogok. Persze blogot bárki írhat, de hogy az index címlapon mi jelenik meg azt az index szerkesztője határozza meg. Valószínűleg az indexnek vagy a tulajdonosi körének, komoly érdekeltsége lehet a szórakozóhelyekben és így próbálnak meg nyomást gyakorolni az önkormányzatra.
Éljen a független média és az objektív tájékoztatás!
Trippon Norbert szocialista Újpesti alpolgármester vissza akarja állítani a Trianon szobrot a város rész főterén. Alapból felmerül az emberekben, hogy Norbi többé nem fog indulni az MSZP-ben. A kérdés, ő maga pozicionálja újra magát, vagy az MSZP fogja kidobni.Pedig Trianon a…..
„If you listening to this you are the resistance” /John Connor in: Terminátor IV./ 2009-ben megindult a futótűz. A XI. Kerület mintájára a VI. kerületben sem lehetett többé szeszt felszolgálni este 10 után. Sőt, a VI. kerületben semmit nem lehetett felszolgálni este 10…..
akos1 2009.07.25 10:30:36