Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mutuj

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új hírek és  hivatalos megerősítések érkeztek a Mol ligás csapatok átigazolásairól. Az UTE már három tavalyi Ferencváros-játékost igazolt le, és azt is eldöntötték, magyar kapusokkal vágnak neki az évnek. A meglehetősen bő keret miatt újabb fiatal játékos gondolkodik…..
Népszerű volt tavaly a játékosmozgásokról szóló sorozatunk, amelyet ezúton felélesztünk. A 2009/10-es készülődés hasonlít az előző évire. Ismét nem tudjuk, milyen bajnokság lesz, milyen név alatt, hány csapattal. Egyelőre 11 klub átigazolásait kísérjük figyelemmel.Az…..
Sorsdöntő mérkőzést játszik negyed öttől a fehérorosz és a szlovák válogatott az A csoportban, amelyen a későbbi pozíciók is múlnak. Izgalmas híreink vannak mindkét oldalról. A fehéroroszok pl. nagyon várják, hogy befusson az ifjú Mihail Sztefanovics. Vasárnap reggel…..
Külön posztban ismertetjük játékosaink vb-mezszámait, és megtekinthetik mindőjük portréit, hadd legyen könnyebb felismerni őket. Úgy tűnik, érdemes A csoportosnak lenni azért is, mert itt már nincs olyan megkötés a számozásnál, mint a divízió 1-ben, ahol valamilyen oknál…..
mutuj 2009.04.23 11:24:53
Két fölényes és egy szoros mérkőzéssel kezdődtek meg az OB I. középdöntői péntek délután. Az idő sürget, így vasárnap máris a második mérkőzésekkel folytatódik mindhárom párharc. Minden idegenbeli győzelem továbbjutást ér.Az igencsak tartalékosan felálló…..
mutuj 2009.03.01 13:25:10
A román bajnokságban a négy közé jutást jelentősen befolyásoló találkozón az SCM Fenestela 68 Brasov csapata az otthonának tekinthető csíkszeredai jégcsarnokban 5-3-ra verte a Progymet. A brassóiak még két, a gyergyóiak egy mérkőzést játszanak.A találkozót a Mol…..