Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabigyerek

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, ilyen még úgysem volt a palettánkon. Eladó a Balaton-felvidéken egy tanya, két családi házzal és egy lovardával együtt. Azt gondolhatnánk, hogy ez nem kevés, nem is olyan meglepő a majdnem félmilliárd forintos eladási ár, ugyanakkor ha ezt négyzetméterre lebontjuk, akkor az…..
Slim Aarons művészi képei a felső tízezer tagjairól a világ nyugati feléből, a hatvanas-hetvenes évek időszakában...
gabigyerek 2016.05.04 21:26:26
@szeme közé, laposan!: valóban ott van, de azért a biztonság kedvéért én a vörös baldachinos nénit (m.cdn.blog.hu/ri/ritkanlathatotortenelem/image/felso10ezer/19.jpg is elvinném! :D
Gazdagisztán Egy dubai szörnyeteg 2015.11.17 06:43:00
Szerencsére csak autóról van szó, az viszont nem akármilyen. A Fenyr SuperSport ugyanis 400 km / órás végsebességet tud, emellé még gyönyörű is és igazán exkluzív, hiszen alig két tucat készül belőle. Ráadásul egy dubai gyártótól. Ha a kirakós fenti darabkáit…..
Svájcban több olyan síparadicsom is van, ahová az igazán gazdagok és híresek járnak. Az eddig kevéssé ismert Andermatt nevű városka is felírta magát a tehetősek térképére, ugyanis nyitottak egy ötcsillagos kastélyszállót, ahol az exkluzívan kialakított 105 szobán, valamint a…..
A Pókember és az Úton sztárja januárban vett egy kis lakást a New York-i SoHóban, mi pedig első látásra beleszerettünk (a lakásba, bár Kirsten Dunst is kétségkívül vonzó jelenség). Most ráadásul ki is lehet bérelni az otthont. Még idén januárban vásárolta meg az egy…..
A Wikileaks alapítója Julian Assange egy igen különleges és stílusos helyet választott a megszerzett szigorúan titkos dokumentumainak tárolására. A stockholmi Pionen Adatközpont egy harminc méter mélyen fekvő, felújított, gránitsziklába vájt hidegháborús bunker volt egykoron,…..
gabigyerek 2014.01.09 19:22:46
@stuncenpudli: hidd el, hogy vannak, csak te nem tudsz róla. Én sem. Pénz meg mindig arra van, amire szánják... stadionok kellenek? Van rá pénz? Pont ARRA nincs, de ez senkit sem érdekel, tolják bele gőzerővel. Magyarországon szerintem rengeteg olyan dolog van, amire kéne, hogy legyen pénz, de "nincs", és olyan is, amire egy fillér is felesleges, de mégis költenek rá, sokszor milliárdokat.
Yoni Alter londoni művész a világvárosok legfontosabb épületeit és tereptárgyait tünteti fel az alábbi illusztrációin. A szívárvány színeiben pompázó vektoros alakzatok valódi magassága a kép oldalán látható skálázás segítségével könnyen összehasonlíthatóvá…..
Értetlenül meredsz magad elé, ha a barátaid a legújabb technikai kütyükről folytatnak eszmecserét? A zsebedben mindig egy aktuálisan piacra dobott készülék lapul, de úgy istenigazából fogalmad sincs, hogy milyen lehetőségek rejlenek benne? Nem tudtad, hogy a Balaton Soundhoz…..
Miután Ágnesnek elege lett abból, hogy egy helyben topog, gondolt egyet, kiadta házát és nekiindult. Angliai munkahelyén meg kellett küzdenie a diszkriminációval, a sokkoló közös szállással, de sikerült túljutni a nehézségeken. „Gondolkodtam, hogy írjak-e egy posztot…..
Vagy 25-30 lelkes önkéntes szállt meg délután egy 49-es villamost a Deák téren, és ha midnen jól megy mostanában végeznek a feladattal. Eredetileg egy várbuszt akartak megszállni, de a BKV inkább ezt javasolta nekik. Nagyobb melónak nagyobb ez, de így legalább vissza lehet vágni…..
gabigyerek 2013.06.14 21:46:38
@esefe: Én most nem igazán értem miről hablatyolsz... Én azokra az emberekre gondoltam itt, akik lehurrogják az egészet, mert szerintük ez egy fölösleges időpocsékolás és "miért nem adták az árát a rászorulóknak". ERRE gondoltam én. Ha te az ellenkezőjére gondolsz, hogy szerinted is fölösleges, akkor téged is lehurroglak. Derűs estét.
Érdekes koncepcióval állt elő az amerikai egyesült államokbeli Republic Wireless. A Hybrid Calling névre hallgató szolgáltatás lényege, hogy ha van elérhető WiFi hálózat, akkor a telefonkészülék azon bonyolítja a forgalmát. Amennyiben nem sikerül csatlakoznia, akkor a…..
Rengetegszer kapom a kérdést: "Otthagyjam vagy ne hagyjam?" Ezzel a cikkel szeretném megkönnyíteni a döntést. Tehát íme 4 biztos jel, hogy AZONNAL ott kell hagynod! 1. Biztos jel, hogy azonnal hagyd ott: Érzelmileg bántalmazod Érzelmileg bántod (még rosszabb: fizikailag). Az…..
Egy brazil egyetemista úgy döntött, jótékony célra ajánlja fel a szüzessége elárverezéséből befolyó pénzt. Az összegből szegény családok kapnának házakat. Ja, és film is készül a történetből... Catarina Migliorini meglehetősen sajátos módszerrel kíván javítani a…..
Egy régi ismerős új környezetben (tisztára mint amikor az általános iskolai barátaim az egyetemi barátaimmal barátkoznak.) Néhány hetes hír már, de még csak láttuk elérkezettnek az időt, hogy felhívjuk figyelmeteket, az örök harminc napos próbaidős klasszikus Windows-os…..
Hírt kaptunk Örömteli, olvassátok... (mert a magyar fiúkra is büszkék lehetünk!) A magyar Keindl Dávid lett a Sony reklámkampányának arca Európa 20 országában. A modell a világ legkisebb 10x-es optikai zoommal felszerelt fényképezőgépét reklámozza. A WX100 a Sony és –…..
Android Szemüveget a kismamának 2012.07.01 04:16:00
Az idei Google I/O egyik újdonsága a futurisztikus Project Glass volt, a fejen hordható, szemüveg formájú számítógép, amely a látott képet bővíti hasznos információval, és kamerája segítségével a viselője mindent rögzíthet, megoszthat, amit csak lát.  Bár a boltok…..
Subba Pacsirta fiú a metrón 2012.06.25 20:49:00
Újságos bizniszmen hogy küszködik a röhögéssel :D ..
gabigyerek 2012.06.27 10:14:34
gabigyerek 2012.07.10 09:52:28
@۝merta-X: Jó érzés a tudat, hogy ilyen pozitív emberek élnek köztünk, mint Te...
A Csillag születik 2012-es elődöntője az „A nagy bugyikérdés” címet kapta, tekintettel arra, hogy egész műsor alatt nem tudtuk eldönteni anyámmal és a tesómmal, hogy Ördög Nórán van bugyingó vagy nincs bugyingó. Igen, tudom, hogy sok embert nem Lilu és Nóra öltözéke…..
gabigyerek 2012.05.28 23:49:35
A minap egy kék szemöldökű lány jött velem szembe az utcán, innen jött az ötlet, hogy körülnézzek, mi a trend mostanság szemöldök-fronton. Jelentem, a szemöldök kiemelésének (vagy elrejtésének?) új módjára bukkantam, ez pedig nem más, mint a szemöldökékszer. A…..
gabigyerek 2012.04.27 11:47:19
Nagy dolog történt tegnap a magyar reklámszakmában. Hosszú idő óta először tiltott be hatóság egy éppen futó reklámot. Bírságot eddig is szívesen szabtak ki utólag a versenyszabályok megsértése miatt, de nem is emlékszem, mikor volt arra példa, hogy egy épp futó…..
Appdroid Menetrend droid 2012.02.18 10:00:00
Gyakran vonatozok, úgyhogy örömmel vettem anno tudomásul a Menetred droid megjelenését a Marketen. Az app segítségével viszonylag pikk-pakk tudunk vonat és busz menetrendet csekkolni, látszanak a késések is, nem kell szórakozni mindenki kedvenc Elvirájával. A leggyakrabban használt…..
A Gépek Lázadásában futólag már érintettük az appot, meg azt is, hogy miért nem fogok írni róla. Mármint én, deino, személyesen. Viszont lokálpatrióta bloggerként úgy éreztem, nem lenne rossz ötlet ha maga az app alkotója írna pár sor az alkalmazásról, meg a fejlesztésről…..
gabigyerek 2012.02.12 23:19:50
Menstruálsz? Vagy mi bajod?! Vagy te a neved hallatán is bevágod a durcást?! Akkor mondon másképp: miután én is nagyon szeretném (legalább egy részét) végigjárni, és a készítő is kijelentette, hogy nagyon nehéz bármilyen alapanyaghoz hozzájutni, ezért szerintem jogos az igény, hogy ha VÉGRE megjelenik valami, akkor az MINDENKI számára elerhető legyen. És ha ennek az az ára, hogy ára legyen, akkor legyen ára, mert NAGYON SZÍVESEN fizetnék is érte. Rühellem ezt a hozzáállást, hogy de nagy a pofád, készíts te ilyet, ha tudsz. Én nem készítek, mert nem tudok. De miután nekem IS készült, ezért szerintem nem csak az ömlengő véleményeket kell elfogadni. Azt, hogy fijam, azt teljesen jó szándékkal írtam, nem neked szólt, igazán nem is értem a beleugatás okát... Ha nem veszed a lapot, akkor hallgass el. Azért meg hadd ne vegyek iPhone-t, hogy használni tudjam. A véleményem felhasználói szempontból írtam le, és a véleményem az ez. Pont. Ami az utolsó mondatod illeti: írnék, ha tudnék, viszont akkor azt tartanám szem előtt, hogy MINDENKI tudja használni. Ha munka mellett csinálom, akkor írom még további három hétig, de akkor egy olyan alkalmazás hagyja el a kezem, amire mindenki azt mondja, hogy EZ IGEN! És nem gondolom, hogy a készítő célja ennek a csodás túraútvonal "reklámozásával" az lett volna, hogy csak az iPhone-os turisták vágjanak neki. Magát az alkalmazást nem tudom minősíteni, csak a képek alapján, mert ugye el sem indul. Biztosra veszem, hogy a tartalommal semmi gond, teljes amennyire csak lehet. De mindezzel (sok-sok más Androidos társammal egyetemben) nem tudok mit kezdeni, amíg a fejlesztő a kényelmesebb fejlesztés végett megengedi magának azt a luxust, hogy "néhány"(?) típust kihagy a figyelem középpontjából. Amúgy elnézve a többi alkalmazását, nagyon jó és mindenképpen támogatandó ötletei vannak, de én azt gobdolom, hogy ez a fajta felfogás hiba. Főleg egy olyan applikáció tekintetében, ami gyakorlatilag ellenfél nélküli a piacon. Az meg hogy lenne-e rá fizetőképes kereslet, azt talán ne te döntsd el. Nem mindenki a szar játékokat veszi csak, bőven van olyan réteg, aki EZÉRT adna ki pénzt. Nyilván nem 45.000 Ft-ra gondoltam, de én személy szerint még 2000-et is adnék érte (mondom ezt ÚGY, hogy egy percig nem láttam működés közben!!!), szóval mindezt szerintem inkább egy pozitív dolognak, ösztönzésnek egy bóknak kéne venni, semmint egy köcsög kommentelő paraszt hozzászólásának.
gabigyerek 2012.02.13 06:48:58
Hm.
Android Halló, itt a klotyómanó 2012.01.31 13:02:00
Az Android világában egy picivel kevesebb a tabu téma mint más platformokon, ezt már tapasztalhattátok itt a blogon is. Most egy újabb érdekes, ámde az iparágat kevéssé befolyásoló felmérésre bukkantunk az AndroidCentral posztján keresztül. A WC-s kalandok alatti telefonálási…..
Appdroid Magic Butt 2012.02.06 08:00:00
Kezdjük a hétfőt - twitteres kiejtésben hatefőt - egy kis vidámsággal. Mert én olyan jót vigyorogtam ezen a különleges kis élő háttérképen, mint még előtte egyen se. Láttam már sok használhatatlan appot a Marketen, még több használhatatlan live wallpapert, de eddig ez viszi a…..