Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maim

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   This is chill, bro.              ..
maim 2019.03.21 19:35:53
Az Átlátszó közölt portrét a kormány- és Fidesz-közeli Szijj Lászlóról, a Duna Aszfalt tulajdonosáról, abban szerepel ez a - feltehetőleg - drónnal készül kép. Szijjról eddig is tudni lehetett, hogy a Gellérthegyen építtet villát magának, de eddig nem láttuk, hol és hogyan él a rezsim egyik,…..
Coming outtal kezdjük: soha nem néztem a Polipot, és a Rocca parancsnokot sem, utóbbit még úgy ahogy érthetően is, de hogy az előbbit hogy a picsába hagytam ki, miközben a maffiás mozifilmeket meg a mai napig imádom, nem tudom. Ahogy azt sem, miért nem nézem sem a Gomorrah, sem a Suburra című…..
A nyugdíjasok minősítgetéséről valóban sok minden elmondható, egyetlen dolog azonban biztosan nem: hogy az lehetetlenül távoli volna az állampárt lánglelkű harcosaitól. De arról valamiért nem beszélnek, hogy róluk vajon mennyire mutatott pontos képet és mi mindent árult el az a bizonyos másik,…..
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
A Sargentini-jelentés már régóta sláger volt mind Magyarorszzágon, mind az egész Európai Unióban. Lehetett érveli az arra valóhivatkozással, lehetett lobogtatni, nem figyelembe venni, teljes politikai stratégiát arra alapozni. A jelentés mindenképpen mérföldkő az Unió és Magyarország történetében…..
Az Európai Parlament kétharmados többséggel elfogadta a Sargentini-jelentést. Ilyen vereséget 2010 óta nem mért senki Orbánra, és a következő pofon sincs már túl messze...
maim 2018.09.12 14:25:50
Megmozgatta olvasóinkat a Nógrádi-ügyről írt véleménycikkünk: egy nap alatt közel 50 ezren olvasták és több százan kommentelték a bejegyzést. Nem kímélték a címszereplőt: "a biztonságpolitika Ciccolinája", és blogunkat sem: "összeesküvés-elmélet kormánymegrendelésre".…..
Én vagyok az utolsó ember a Földön, aki ingyen és bérmentve extra reklámfelületet szeretne biztosítani Bayer Zsolt szellemi alkotásainak. Éppen ezért vártam két napot vele, de akárhányszor olvasom is újra felejthetetlen, blogbejegyzésnek, publicisztikának vagy minek nevezett…..
Kőkeményen belefogok állni a témába, ugyanis olyan mértékű értékítélet romlás történik, ami mellett már nem lehet szó nélkül elmenni. A nívó zuhan, egyesek értékítélete pedig a Mariana-árok legmélyebb fenekét súrolja alulról és orral... Olvasom a cikket, miszerint…..
„A félművelt teológus: színtiszta eretnek.” Szalkay Balázs ferences szerzetes - 1438     1. Miről szól a vita? A napokban három írás is megjelent a feltétel nélküli alapjövedelem témájában a Dinamó Műhely blogján. Elsőként Braun Róberttől A Párbeszéd…..
(A Music FM reakcióját a poszt végén olvashatják.) A Kettős Mérce blog a Gumiszoba blogra hivatkozva írt arról, hogy a Music Fm Önindító nevű műsorában az eredetileg is eléggé nőgyűlölő "Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel "Szőke, vagy…..
Felmerülhet bennünk a kérdés, műhibának minősül-e, ha gyógyításra nem jogosult személy tevékenysége miatt hal meg valaki? Mit érdemel az, aki orvosnak adja ki magát? Adófizetőként és magánpáciensként ijesztő, hogy sem doktori fokozata, sem diplomája nincs a Bajor Imrét…..
Épp az előző bejegyzésemben írtam Leo Babauta 7 szabályáról, ami egyszerűbbé teszi az ő életét. Akadtak kommentelők, akik nehezményezték, hogy miért is kellene nekik mások szabályai szerint élni? Így hát ma, csak azért is :), kielemzek egy újabb 7 pontból álló listát,…..
Augusztust írunk. Már érzékelhetően rövidebbek a nappalok. Egyre többször jut eszünkbe az iskola. Ma pedig igazi, esős, "őszi" reggelre ébredtünk.   Az új iskolaév kezdése mindig izgalommal jár, talán egy kis aggódással is. Rengeteg kérdés kavarog a kisiskolás és szülei…..
Szenzációs hírként tálalták egy hónapja a lapok, hogy Ferenc pápa kiközösítette a maffiát az egyházból. Kánonjogilag természetesen ez a kérdés is bonyolultabb, hiszen meg kell határozni, hogy pontosan kikre vonatkozik a tilalom, az nem elégséges, hogy mindazokra, akik…..
maim 2014.07.28 00:24:06
Mindjárt az elején előre kell, hogy bocsássam, hogy ez egy személyes blog. Szóval a címe és a bejegyzésben használt kifejezések ellenére ez az én személyes álláspontom, ami tapasztalataimra épült. A témára már régebb óta felfigyeltem, de végül azért most írok róla, mert…..
A felnőttek és gyerekek élettempója közötti eltérés stresszhelyzetet okoz, ami konfliktust generál a párkapcsolatokban – állítják amerikai szakértők. Lehet-e mérni a boldogságot és egyáltalán van-e értelme? Meghökkentő posztot tett közzé pénteken Facebook oldalán…..
Az IMF októberi Fiscal Monitor jelentését nem terveztem végignyálazni, a magyar médiában megjelent összefoglalókat bőven elégnek gondoltam. Egészen addig, amíg rá nem bukkantam arra a főcímre, amit most én is kölcsönvettem.  A legtöbb magyar kiadvány cikkének az…..