Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_tom

0 bejegyzést írt és 2005 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek van olyan sztorija, amire nem büszke, ciki, s ha bárkinek elmesélnénk, fetrengene a röhögéstől, vagy furán nézne ránk. A blog Facebook csoportjában mégis megkértem a tagokat, meséljenek. Volt, aki kommentben írta le az élményét, s kaptam privátban is. S mint ahogy az…..
a_tom 2015.05.30 09:05:52
@szumátrai szikár szatír: Ja, hát a kúráshoz tényleg nem kell mécses, elég ha találsz egy odvas fát...
A naturizmus manapság is az egyik leginkább félreértett életmód az emberek körében. Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk a leggyakoribb tévhiteket. 10. Szex, szex, szex Tévhit: A naturista strandok és üdülőhelyeken szexelnek bárhova fordulsz Ez az egyik legnagyobb tévhit. Az…..
a_tom 2015.05.23 07:57:19
@keményen drogozó kisemberek:
"tuti, hogy feláll a farkad, és áll egész nap... Nemhogy tökéletes, de valamennyire jó testű is alig van"

Tehát akkor neked a ronda emberektől egyfolytában áll? :)
Mivel lehet viccelődni? Ha bántó, az már rossz? Meddig terjed a humorista szabadsága? Egyáltalán mi a határ? A jog? A közerkölcs? Esetleg a lelkiismeret? Ezeket a kérdéseket járta körbe Kovács András Péter humorista, a KommON BME Kommunikációs Szakkollégium IV. Szakmai Estjének…..
Elképesztően növekedett az amerikai sztár hátsója. Hovatovább egyre nagyobb! Miközben azt állítja, nincsenek implantátumai. Kim Kardashian az évek folyamán állandóan változik és mindig másként néz ki. Az arcát is számtalanszor módosította. Más lett az orra, ajka, homloka.…..
Nem egyedi eset a BKK hirdetések cenzúrázása. Nem csak a melegrandi.hu társkereső oldal buszos hirdetéseivel volt gond, ősszel a K-Monitor plakátjait utasította el a BKK reklámpartnere. 2014 őszén jelent meg a K-Monitor okostelefonos alkalmazása, amely térképen jeleníti meg az elmúlt évtized…..
Bár múltheti listánkon nem szerepelt, egészen biztosak vagyunk abban, hogy Havasi Bertalan Hungarikum. Nem arról van szó, hogy ilyen formátumú ember más országban nem terem, hanem arról a tényről, hogy más országban ezek a figurák ritkán szoktak eljutni odáig, hogy…..
Amerikában már több mint 40 millióan dolgoznak otthonról. Becslések szerint ez a szám egyre csak növekszik, hiszen a távmunka mindenkinek jó. Megéri a munkáltatónak, hiszen nem kell irodát, eszközöket biztosítania, esetleg az utazást finanszíroznia, és megéri a munkavállalónak…..
Paradoxonnak tűnik, hogy a munkanélküliek nehezebben találnak új állást, mint azok, akik meglévő állásból keresgélnek. Pedig első ránézésre praktikusabbnak látszik egy munkanélkülit azonnal felvenni, ha alkalmas, mint megvárni egy másik alkalmas jelöltet, amíg a felmondási…..
Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok 2014-ben. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év válogatását is. Természetesen minden lánytól kértünk…..
"Ezt a hülyék is megértik, márpedig az emberek többsége az". Az egyik újságíró így foglalta össze az RTL klub új délutáni orvosi talkshowjának, a Dr. Tóthnak a lényegét. Az orvosi shov november 17-től minden délután látható lesz a csatornán, Kolosi Péter…..
a_tom 2014.11.05 10:00:51
A Ténytár folyamatosan nyomon kíséri a munkaerő-piaci folyamatokat, így ezek között azt, hogy Magyarországon mely ágazatokban jobb és rosszabb a munkavállalók sorsa. Ha házunk táján körbenézünk, nem lepődhetünk meg azon, hogy az állami szektor bérszínvonala jóval alacsonyabb…..
Mi a fene történt a kalappal? Hová lett a klasszikus kalap, a fedora, amit Indiana Jones is visel? Hová tűntek a Stetsonok? Ki száműzte a szalmakalapot, selejtezte le a gyapjúsapkát? A Deerstalkert miért a vietnami háborúról szóló filmnek ismerik, és a Panama miért csak egy…..
Véletlenül beleakadtam egy nagyon érdekes foglalkozású hölgybe. Ő azzal foglalkozik, hogy próbavásárlásokat végez egyes üzletekben vagy szolgáltatóknál vagy akár vendéglátóipari egységekben. Mivel a munkáját inkognitóban végzi, nem nevezhetem meg. Lássuk, mit tudhatunk meg…..
Az egyik legsikeresebb napközbeni talkshow-formátumot, a The Doctor Oz Show-t viszi képernyőre az RTL Klub ősztől. A formátum az amerikai tévében meglehetősen nagy siker, egy Mehmet Oz nevű szívsebész vezeti és olyan általános orvosi problémákkal foglalkozik, amikkel bárki…..
a_tom 2014.08.15 11:05:55
a_tom 2014.08.15 11:07:22
A történelem, a világpolitika, a gazdaság, a csillagászat, a táplálkozás, a vallás, az orvostudomány: az alternatív magyarázatok az utóbbi években viharos gyorsasággal rendítették meg emberek millióinak hitét, akik sokáig azt gondolták, egy közmegegyezésen alapuló,…..
a_tom 2014.08.12 11:32:31
@Bobby Newmark:
Nálunk nem. Itt megveszed az újságokat, elolvasod, és megírod..
Volt egy klasszikus mondat a világbajnokságon. "Jogi" Löw német szövetségi kapitány azzal küldte be cserére a végső gólt szerező Götzét: "Mutasd meg, hogy jobb vagy mint Messi!" Ha magyar szövetségi edző, mondjuk egy Mészöly Géza lennék, akkor egyenként megkérdezném a…..
Mindnyájunk fejében él egy többé-kevésbé homályos kép arról, hogy milyen egy múzeum, kik látogatják, és mit találunk odabent. Helyesebben, mindannyian pontosan tudjuk, milyennek kéne lennie egy múzeumnak, kiknek kéne látogatniuk, és mit kéne találnunk odabent. Íme az öt legelterjedtebb tévhitünk a…..
A Secret nevű alkalmazás pontosan az emberi kíváncsiságra, és titokfüggőségre építve tesz szert bődületes népszerűségre: teljes anonimitás mellett lehet megosztani mindenfélét, ami a kis szívűnket nyomja, és lehet olvasgatni a másokét. Az app azonban megmondja, hogy ha az…..
Kérem szépen, beköszöntött az a kor, amikor ha kovbojos-indiános játékot akar a gyerek játszani a játszótéren, akkor előtte alaposan körül kell nézni, hogy van-e amerikai őslakos felmenőkkel bíró gyermek a kínálatban akad-e okostelefon valamelyik…..
Sokan azok közül, akik a várható vesztesekre szavaznának azért nem mennek el szavazni, mert azt hiszik: úgyis hiába. Tévednek: a legtöbbször a garantáltan vesztes pártokra, jelöltekre is van értelme szavazni. De miért is? Prezentációval kísért blogunkból kiderül! A holnapi blogbejegyzésünk pedig…..
Nem tudom kinek mennyire aktuális a téma, így mostanság, én ezen a esős, szeles napon mégis ezen töprengtem. Úgy alakult a napom, hogy ide-oda rohangáltam, a buszozgattam, a szokásos logisztikázás, kénytelen voltam valamivel feldobni. Néztem a nőket a buszon - nem félreérteni -…..
Pont érdekes folytatása a múltkori nagy sikerű témának, (amikor egy magyar séf vallott nekem a szakma nehézségeiről), ez a nyílt levél, amit egy amerikai séf címzett egy tanítványának, aki két hét után lelépett az étterméből, feltehetően azért, mert nem bírta a terhelést. Tanulságos…..
a_tom 2014.03.11 08:30:00
@Ronald:
Ja, mert ha felmerül bármilyen probléma, akkor:
- Az egyetlen problémamegoldás ami létezik az a másik megalázása, ordítás, káromkodás
- Ez rendkívül hatékonyan működik is minden esetben
a_tom 2014.03.11 14:04:32
@Ronald: Az hogy nem beszélünk a másikkal úgy mint egy kutyával, hogy nem alázzuk meg, az nem kommunista hanem humanista elv. Magyarul emberség, tehát hogy nem primitív ösztönállat módjára viselkedünk.
Először gondolkodunk, beleképzeljük magunkat a másik helyébe(empátia), aztán személyeskedés helyett a problémára koncentrálunk a megoldás érdekében, nemcsak azért hogy levezessük a feszültségünket.

A főfőfőszakácsok helyében azon is elgondolkodnék hogy a beosztott miért rontja el rendszeresen a munkáját?
- Menthetetlen gyengeelméjű, drogos, alkoholista akit hiba volt felvenni? Miért vették fel, miért nem cserélik le?
- Gyakorlatlan? Tanítsa!
- Direkt szopatja a főnököt mert "valamiért" nem szereti? Változtassanak a körülményeken, szerettessék meg vele a munkáját, vagy vegyenek fel másikat.
- Magánéleti problémái elterelik a figyelmét? Talán segítséget kéne felajánlani, nem ordítani..

Számomra hihetetlen hogy ha egy munkahely jó, oda nem találnak jó munkaerőt, főleg ilyen munkanélküliség mellett. Valami nem stimmel az egyenletben.