Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tlantos

0 bejegyzést írt és 1348 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többnyire ártalmatlan bosszantásokkal indul, de a vége súlyos agresszió vagy szív- és érrendszeri betegség is lehet...
Megéri az árát? Mikorra végre Münchausen báróként, saját hajunknál fogva kihúztuk magunkat maró kétségeink mocsarából ismét elindulunk a lejtőn. És sosincs vége. Véleményük mai cikkünkről...
tlantos 2009.09.08 15:32:53
@vasi01: Nem akartam autot venni (2 eves mult a mostani), de ott volt egy ilyen.
Beultem, megneztem, megfogtam, elszornyulkodtam, kiszalltam.
Kiabrandito a belso, es szarok az anyagok.
                        De kiderült, hogy ez sem igaz. (?) Sorra dőlnek meg hitek a nyugati világrend, egyértelműen felsőbbrendűnek tartott liberális demokráciájáról, jogállamiságáról, állandóan szajkózott (és talán ezért is kiüresedett szavakká váló) értékeiről. Egyre világosabb, hogy…..
tlantos 2022.03.09 21:53:47
1897. Villamos a Néva jegén, Szentpéterváron. A téli időszakban számos vonalat létesítettek a befagyott folyón..
tlantos 2022.02.07 15:42:14
@gigabursch: Lehet, hogy felsegitettek ra.
Regen 50kg-os volt a cementes zsak, aztan azt is kellett vinni.
Életemben csak néhányszor kerültem ingatlanközvetítővel kapcsolatba, a munkájukat azonban évek óta nyomon követem. Szeretek ingatlanhirdetéseket nézegetni ugyanis... Szóval úgy gondoltam leírom mi a véleményem erről az életpályamodellről... mert szakmának azért nem nevezném. Szóval házat, lakást…..
Bevezetés Régen, a magyar gyalogos turizmus hőskorában a turistautak jelzéseinek formáját ötletszerűen alakították ki különféle színeket, számokat és alakzatokat használva, ebben a dzsungelben 1929-ben vágtak rendet, amikor bevezette a Magyar Turista Szövetség a Dr. Strömpl Gábor által kidolgozott…..
Lássuk be, az egész mogyorós csokoládé a fogyasztási élmény fokozására lett kifejlesztve. A tejcsokoládé és a törökmogyoró íze nagyon passzol egymáshoz, de ami még hozzáad ehhez az édességhez, az a pörkölt mogyoró roppanós állaga. Így hát a kóstolócsapat legalább felének félre kellett tennie az épp,…..
tlantos 2021.10.15 16:22:45
Lepcsánkparty Rumpsteak 2021.10.14 00:10:00
Csábító a manapság kapható sokféle steak, sokszor nem is tudja az ember, tulajdonképpeen mit is tiszteljen benne. A mai marhahússzelet '30 napig érlelt black angus rumpsteak' hangzatos névre hallgatott, vastag zsíros szegélyéről lehet megismerni. Így nézett ki:  Borzasztó egyszerű az elkészítése:…..
India alapélelmiszere a basmati rizs, amelyet a Himalaya lábánál termesztenek. Vékony, hosszú, rugalmas, nem ragacsos, aromás rizsről van szó. Egészségesebb a fehér rizsnél, magas a rosttartalma, több vitamint tartalmaz és alacsonyabb a glikémiás indexe is. A basmati rizsből is különböző…..
tlantos 2021.09.02 04:26:44
A világon nem egy, nem két és nem három olyan híd van, amelynek fotóját megnézve nagy bizonyossággal meg tudnánk mondani nem csak a nevét, de azt is, hogy pontosan hol fekszik. Ez köszönhető a panorámának, a híd színének, kialakításának vagy éppen funkciójának. Elágazás a parton: vajon hova…..
tlantos 2021.04.15 10:48:56
@kondi2005: majd ha a sajat f.szaval veri a csalant, azt csinal, amit akar.
De itt masok penzet koltotte, es masok hetkoznapi hasznalati targyat alakitotta at ugy, hogy az ne legyen alkalmas 100%-ban a feladata ellatasara.
Reggeli sült baconnel és tojással, ebéd baconbe göngyölt szűzpecsenyével vagy B menüben juhturós sztrapacska pirított baconnel? Mindegyiket imádjuk és ennél még jóval több ételünket teszi tökéletessé ez a szalonna. Kíváncsiak voltunk a bolti választékra, ezért vaktesztekjtük most a 15 országosan…..
Avagy valóban „Egyértelmű, hogy az M9-es sztrádának Pécsen és Mohácson át kell futnia Szegedig”? Vendégszerzőnk, dr. Rigó Mihály (ny. mérnök) írása Kiinduló állapot és az új nyomvonal Az első térképen a 2030-ra tervezett gyorsforgalmi úthálózat látható (forrás) A második képen (forrás) pedig…..
Lassan egy éve gyakorlatilag megszűnt a turizmus, ami a Kanári-szigetek nélkülözhetetlen bevételi forrása. Az idei január 40.000 vendégéjszakája a 2020-as 600.000-hez képest óriási visszaesés. A vírushelyzet és az elmaradt nyaralások miatt nagy a munkanélküliség, vállalkozások szűnnek meg, boltokat,…..
tlantos 2021.02.28 15:17:26
@/\ngel: Az eleg eros, kibirja, hamarabb kap melot. Aztan majd ha mar jogosan van itt, importalja a pereputtyot. Tucatjaval. Ezert nem lenne szabad beengedni.
  Soha ennyi kézen tesztautó még nem ment át nálunk. Pedig az elvakultak szemében csak egy francia hulladék. Na ők azok, akik sosem tudják meg, miért a Citroën DS3 az idei év meglepetése. Vélemények az azonos című írásunkról...
A vaj finomabbá teszi szendvicseinket, a párolt zöldségeket, a sülthúsokat. Sokan vágyunk néha egy egyszerű vajaskenyérre paprikával, de ellenállhatatlan ízt ad a vajas süteményeknek is. Arra voltunk kíváncsiak, hogy jelenleg egy vakteszten melyiket találnánk legfinomabbnak. Ezért kóstoltuk végig az…..
Sötét, októberi reggelünk van, nem esik jól kinézni az ablakon. A holnapi útvonalamat nézem a google mapsen, és csak azt tudom, hogy biztosan nem fogok szombat estig Doverig eljutni. Hallgatom a párásító csordogálását, miközben fényt csak az íróasztali lámpám ad. Ez most a világ. Szeptember elején…..
tlantos 2020.10.02 08:53:44
@odamondó: "míg egy szinten egyetértek veled sajnos ez úgy van hogy az irodista felsőfokú kényelmes melóra millió +1 ember jelentkezik. És ebből felvesznek 1-et."
Ez rendben van, csak:
- ne legyen az elváráshoz képest nevetséges ajánlatuk
- ne lássam viszont változatlan formában a hirdetést 1-2 hét múlva
Ahogy a jó kőművest is meg kell fizetni, a jó szellemi munkást is meg kell fizetni, akin a cég élete múlik (nem a lecserélhető egységsugarú Gizikére gondoltam).
Amúgy szakember tényleg nincs. Pont most mondtam valakinek, hogy ha a kivitelezőm nekiáll kötözködni, akkor megmondom neki, hogy szépen idehozza az összes embere iskolai papírját, mert hogy azok az alkoholistáknak nem volt semmi szakképesítésük, az fix.
tlantos 2020.10.02 09:28:39
@BImi1986: kinek mi a kényelmes. Ha éppen azért vagy leb.szva hétfő reggel, mert a szombat éjjel küldött emailre nem válaszoltál vasárnap, akkor annyira nem kényelmes.
A meglepően rövid idő alatt kiépült Kína hatalmas nagysebességű vasúthálózata, amely megoldotta a nemzeti vasút kapacitási problémáját és a vasúti ágazaton túl is előnyöket generált. A Világbank átfogó jelentése szerint más országok számára is értékes tanulságokkal rendelkezik. A Kínai…..
1937. A Hindenburg léghajó katasztrófájában elhunyt németek gyászszertartása az Egyesült Államokban..
tlantos 2020.08.31 09:04:12
Három és fél hónap után újra útra keltünk. A célpont kiválasztásánál természetesen a járványügyi helyzet és a beutazási szabályok voltak elsősorban mérvadóak. Egészen pontosan három kritérium volt: nagyon akarjunk oda menni, nullához konvergáljon a koronások száma az adott területen és lehessen is…..
A játékok alapvetően a gyerekek számára készülnek és abban talán mindenki egyetért, hogy a gyermek a legnagyobb kincs a világon. Éppen ezért a játékok esetében különösen szigorúan be kell tartani a biztonsági előírásokat, nehogy a gyerekek szórakoztatására kitalált tárgyak kárt okozhassanak bennük.…..
A vírusok működési mechanizmusa, járványszerű terjedése nem csak a természetben figyelhető meg. Mesterséges környezetben, a számítógépek világában is előfordulnak – de főleg előfordultak – vírusjárványok, amelyek sok hasonlóságot mutatnak a biológiai vírusok működésével, terjedésével. A…..
tlantos 2020.05.21 22:24:46
@Visceroid: angolul 2t, szoval lehet, hogy igy vettuk at anno. En nem igazan emlexem, pedig c64-en is csinaltam.
Franciaország fővárosa számos látványosságot tartogat az odalátogatóknak. Még felsorolni is nehéz lenne, nem hogy végigjárni a műemlékeket, múzeumokat, parkokat, templomokat, bevásárlóutcákat és még ki tudja mi mindent, amit Párizs nyújt az idelátogatóknak. Ám nem csak a felszín tartogat…..
Nem mondom, hogy avatott mestere lennék a körutak szervezésének, de van már mögöttem pár darab. Írországban csak két állomás volt, de legutóbb Romániában már hatra bővítettük a megállók számát. Idén pedig egy lengyel két illetve egy olasz öt-hat megállós van szervezés alatt...
Andrásék boldogan bevásároltak a 3440 Ft-os jegyekből, lefoglalták a szállást, elintézték az autóbérlést, aztán elolvasták az Eurowings válaszlevelét. Oda a boldogság: a légitársaság szerint túl olcsó volt a jegy, ezért inkább mégsem adják oda ennyiért. Egy hete én, a feleségem és öt barátunk…..
tlantos 2019.12.19 14:56:58
@havrilla: "mikor az elöregedett gépeket nem tudják miből pótolni"
Nincs is repulojuk jellemzoen egy sem, nem is kell potolni.
Lizingelik. Visszaadjak, es keruk a kovetkezot. Kalkulalhato fix koltseg, sokkal egyszerub, mint megvenni, es foglalkozni vele.