Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xero

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Pénteki toporgó 2015.02.27 08:00:00
Hisztérikus örömökbe :D..
Jött egy szép kis videó, pontosabban az első része az idei év legkeményebb húzásainak. A szokásos nevek dominálnak, GeT_RiGhT, Friberg, KennyS, Neo, és idén is elképesztő dolgokat műveltek. Videó a tovább mögött, hogy ne a főoldalt húzza a youtube player, pláne, mivel 3…..
Xero 2014.12.23 12:45:37
@kellys: "nem, tenyleg nincsen, ezert irtam, hogy nekem a nem kicsit hozzaerto barataim mondtak mit tegyek, es tegnap kutyafuttaban neztem ra a dpi jelentesere, de ahogy elonezem a te magyarazatod, nem tudom mi akulonbseg e kozott:"

Az a különbség, hogy Te mindezt random értékre vezetted le, míg én azt mondom, hogy minden érzékelőnek, sőt inkább úgy mondom, hogy érzékelő-egér párosnak van egy natív legalacsonyabb értéke. Ezeket lehet emelni. A natív értékek fentebb is megtalálhatóak, de nem olyan pontosak. Sok esetben pedig egyáltalán nem natív értékekkel találkozol magasabb tartományban, hanem interpolált értékekkel, ami még pontatlanabb.

"nekem meg ez a mondat tett pontot a te velemenyedre, nem hinnem, hogy le kell szolni egy masik gamer vonalat"

Nem nézem le, pusztán az egér pontosságának közel sincsen olyan fontos szerepe abban a sorozatban. De ha megnyugtat van 15 éves CS múltam és 3000+ órám CS:GO-ban. Az év elején váltottam IME 3.0-ról sok-sok év után, és rendesen kiveséztem az egér kérdést. Az összes top termék járt legalább pár napig a kezem alatt. Nem a levegőbe beszélek.

"egy ksi adalek az agyad kihagyasahoz, mert ugy tunik a magas lovon ules miatt, fenn ritkabb az oxigen, es nem kap eleget a buksid.
"dpi valtas. nem combatra talaltak ki. " remelem neha jutsz levegohoz, es akkor sikerul eljutnia a fejecskedig ennek a mondatnak, es a dekodolassal is megbirkozol."

Te meg azt értsd meg, hogy CS-ban ilyen nincs és nem is lesz. Teljesen más a játékmechanizmus és a tempó is.
Xero 2014.12.23 12:47:45
@kellys: De mutatok egy példát is:
prohardver.hu/dl/upc/2014-12/491958_kpm.png

Így remélem világosabb miről beszélek.
Xero 2014.12.23 16:34:33
@dumdidum42: A rival speciel pont rossz példa. A szenzor jó, de abban az egérben túl sokat hibázik. Nem jó választás.
Mit tehet a laikus, ha megbízott a szerelőben? Legyünk inkább pesszimisták? És mit mond erre a tuningpápa? Az Égéstér 145. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Xero 2014.11.20 17:34:07
@camell: Bizony-bizony.
Csorgatjuk a nyálunkat a szebbnél-szebb női cosplayerekre, együtt ülnek velünk a lelátókon a nagy tornákon, de NEKIK már nem tudunk szurkolni. Ha elkezdünk beszélni arról, hogy miért nincsenek női eSportolók, csak megy az egymásra mutogatás. Márpedig egyelőre nincsenek - a…..
Egy francia cég eléggé meggyőző kampánya a biztonságosabb tengeri hajózásért ez a szimulátor, ahol fent kellene maradnod a vizen. Nekem négy percig sikerült és tudom, hogy sokan még így is azt gondoljátok, hogy túl sok, de azért bazz. Eléggé para. Játékos mókuskáknak a…..
A világ legnagyobb autós showja, amiben Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May és a titokzatos sofőr, Stig is szerepel, most először érkezik hazánkba. A show látványos mutatványaival, szuper-verda parádéjával és a legabszurdabb átalakításokon átesett autóival a…..
Ted Kravitz nem egy nyeretlen kétéves. Ted Kravitz egy olyan szakértő (a Sky Sports riportere) , kinek szavára, mondanivalójára érdemes odafigyelni. És Ted Kravitz mondanivalóját ezúttal a tények is alátámasztják: komoly a baj a RedBull Racing háza táján. Legfrissebb videójában…..
Xero 2014.02.28 13:19:05
Belsőség Pimp my ride: India 2014.01.25 18:14:14
Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek. Öltettől a…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Xero 2014.01.08 00:44:13
@Déév: De az azért ugye megvan, hogy a cím ellenére a videón nem HDI szerepel? :)
Xero 2014.01.08 00:50:46
@20agh: Ebbe mondjuk egyet értünk. Én sem vagyok az a leálló sávban rohanó, de a mérési határ alatt azért ott táncolok. Szóval az ilyen fékező-kiugrálók engem is buzerálnak.
Xero 2014.01.08 03:40:04
@lujo22: Azokat nem is cseszegetik lévén a legtöbb 50-es szakaszon a trafi 69-től mér.

Nekem is eddig egyszer gyűlt meg a bajom a trafival pedig mindig ráhagyok egy kicsit, de akkor némileg elborult aggyal rohantam főúton, majd bele a faluba este/éjszaka. Igaz az is egy kőkemény 72 volt.
Belsőség Heti merítés 2013.08.25 10:29:16
Amerikai ikon Hogy mitől tud olcsó lenni, arra nem nehéz rájönni: csak azt kapsz, ami fontos, tehát egy eltalált kasztnit, egy méretes motort, és hátsókerékhajtást. Belül csupa műanyag, minden faék egyszerűségű, kapaszkodó nincs, az ülés előrehajtáskor nem jegyzi meg a…..
Xero 2013.08.25 15:06:43
@Shadowbull: Ok, de nem igazán volt itt kitétel, hogy óra vagy radar alapján. Nyilván ott már csal egy jó 10-20km/h-t legalább.
Xero 2013.08.25 16:23:53
@Dövan: Én is ezt vallom és tapasztalom. Több autó is alattam teljesen pontosan mért. Viszont valamerre olvastam, hogy gyári kerekekkel az E60 M5 200-nál már 2%-t csal.
Aktuális Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket a letöltéshez itt talál...
Na, rinyálsz, hogy hétfő meg hogy széttetted magad a hétvégén? Vigasztalódj ezzel a videóval! Ez a trámba ír annyira bebaszott, hogy egy transzvesztitát vitt haza prücskölni, amire persze csak reggel jött rá. A jó fej haver hála istennek lefilmezte a revelációt és igaz…..
Xero 2013.06.25 14:30:39
@Farmotorosgiliszta: A telepi brit akcentus is ilyen. Ez még a teljesen jól érthető kategória. A keményvonalas ír akcentus azért durvább.
Ültem a 39-es boxban a feleslegesen kicígölt gumirakásomon, sajgó tagokkal, hullafáradtan, mocskosabban, mint a kamaszkori fantáziám. A szememet csípte a verejtékkel belemosott naptej. Az elmúlt négy napban összesen tíz órát, ha aludtam. Ültem a gumikon, és néztem a Hangyász…..
Kilencvenes évek rulez! De jók is voltak kéthetente azok a csütörtök esték, amikor a Szomszédok után még Sándor is osztotta az észt. Íme a legelső Friderikusz Show adása, amiben Klapka György nem csak beszél  soha meg nem jelent  készülő nagylemezéről, hanem dalra is…..
Xero 2013.06.17 16:04:34
@bretman: Francokat mondja így az egész ország.
A Deal A történet 2011 júniusáig nyúlik vissza, amikor is zenekarommal (OverloaD) összejött egy francia turné, és szükség volt egy mikrobuszra, mégpedig azonnal. Kb. egy hónapig lázasan lógtam az összes létező használt autó portálon, sőt még a nagy Budapestre is FELutaztam…..
Subba Hátraszaltó lavinában 2013.02.13 17:00:08
Ez a legvagányabb sílesiklás amit eddig életemben láttam. A síelő fickó háta mögött megindul a lavina, de ő annyira laza, hogy a hógörgeteg közepén nyom egy hátraszaltót, majd csúszik tovább egészen a célpontig. Helikopterről videózva meg elég patent a látvány...
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..
Xero 2013.01.19 00:48:04
Hajrá :D : www.youtube.com/watch?v=1xLsmEY9GzI

Értelmes keretek között is lehetne csinálni valóban. Az, hogy egy-kétszer kirúgja a pedált és keresztbe megy a segge a senki földjén az egy dolog. Viszont, ha keménykedni akar, akkor úgy tegye mint a nagyok.

Nagy az Isten állatkertje.
A motorbalesetek nagyon könnyen megtörténnek. A baj pikk-pakk pofán csap bármelyikünket, elég egy kis figyelmetlenség, jöhet a bumm. Az összes felvétel a Mulholland Highway-en készült, az amerikai motorosok kedvenc szerpentinén. A videó érdekessége nem csak a lassított, hanem…..
Képzelje magát oda, Burbankbe, Jay Leno garázsába, és engedje meg, hogy mi adjuk hozzá a képet, a hangot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Xero 2012.10.13 12:07:22
Subba Steve Jobs viaszfigura 2012.09.27 11:28:09
Steve Jobs viaszfigura készül a Madam Tussauds-ban. A Fortune magazin címlapján szerepelt klasszikus pózban, fekete garbóban, Levi’s 501, New Balance sportcipőben, és egy Jobs számára készített ezüstkeretes Lunor szemüvegben látható. A szobor nagyjából 200 000 dollárba került,…..
Xero 2012.09.28 01:04:19
@wilson77: Személyi számítógép, gui, egér, fontok használata, digitális zenei ipar, okostelefon, tablet.

Egyik sem az ő szellemi terméke volt, de mindegyikre mások csak legyintettek, majd ő szépen eladhatóvá, fogyaszthatóvá tette ezeket.

Nem azért volt nagy elme mert kitalált bármit is, hanem azért mert két lépéssel tovább látott szinte mindenkinél az iparágban és volt hozzá töke, hogy elinduljon azokba az irányokba. Ezen felül híresen perfekcionista is volt, ami a termékeknél jól jött, viszont az emberi kapcsolatok terén már kevésbé volt előnyös.