Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salisbury

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megígérték, felfestették, már a Király utcában is van olyan szakasz, ahol hivatalosan is lehet kerékpározni a BKV buszsávjában. Az áttörésben nagy szerepet játszott a Kerékpárosklub, amely kitartóan lobbizott azért, hogy a megnövekedett biciklifogalom számára megnyissák a…..
salisbury 2012.08.14 23:13:00
Meg @kohabitállak: Meg csak most kezd kiteljesedni ez a divatorulet Mo-n es ti bringasok maris taplok vagytok. Ugyanez van itt Londonban is. Minden szabalyra tesznek aztan meg mindenert a plafonon vannak.
salisbury 2012.08.15 07:43:18
@fecsa: tehát ha nyugaton beleugranak a kútba nekünk is kritika nélkül ezt Kell tennünk?
salisbury 2012.08.15 07:45:36
@Perillustris: csak minden nap átélem és hidd el jobban átlátom mint te
Lehet, hogy egy-két rossz politikusi mondaton múlik majd, hogy a BKV és vele a Fővárosi Önkormányzat elbukik 30 milliárd forintot? Az elmúlt hónapok fejleményei alapján ez könnyen előfordulhat. A versailles-i fellebbviteli bíróságon folyó Alstom-BKV perben a felperes francia cég…..
Tegnap jót derültünk azon a listán, melyet a győri időközi választások eredményének tálalása adott - azt vizsgáltuk, milyen címmel hozták a magyar online lapok a Fidesz helyi vereségét. A tanulságos lista alapján kiderült: a Hírstarton látható címeknél a 168 Óra…..
Rendes hétfői véleménycikkében elemzi a szombati meccset Johan Cruyff, az Ajax, a holland válogatott, a Barcelona, meg úgy általában a futball élő legendája. Az El Periódico de Catalunyában vezetett rovatában Cruyff nem szokott senkivel kesztyűs kézzel bánni, most azonban…..
Okoskodhatnánk mi magunk is, de egyelőre a D-licencünk sincs meg, amivel legalább gyerekeket zavarhatnánk körbe-körbe a pályán, és még szponzort sem találtunk az ingünk hajtókájára. Ezért inkább megkerestük az aktív magyar edzők közül nemzetközi meccset nemcsak tévén…..
A brit Telegraph borkritikusa, Victoria Moore frontális támadást intézett a Manchester United borvirágos ábrázatú menedzsere ellen, miután az egy olasz lapnak nyilatkozva elárulta, hogy milyen borokat kedvel. Sir Alex Ferguson bor iránti rajongása először 2005-ben lett bulvárhír,…..
Zseniális, így kell bánni a büdös Lakókkal!..
Tegnap az MLSZ közgyűlése egyhangúlag választotta meg a bankvezért. Sokan megváltóként várják, és ha néhány változtatást sikerül véghez vinnie, óriási segítsége lehet a magyar focinak. Ígéreteit összehasonlítottuk Kisteleki tetteivel. Nehéz örökség. Nagyjából így…..
salisbury 2010.07.07 21:45:43
@Fásy Mulató:
A Partizannak akkoriban eleg jo fundamentumai voltak a BL-hez. Most nem emlekszem melyik csapatot kellett legyoznie a bejutashoz. Eredmeny az lett volna ha ott tovabbjut.
Komoly csapatnal nem veszik komolyan Lothart meg ma sem pedig eltelt nehany ev azota. Volt ideje fejlodni.

Marketing
Ha van szakma es kovetkezetesseg egy ido utan az eredmenyeknek is jonniuk kell. Meg tudnad mondani milyen szponzorokat es kb mennyi "malnat" vonzott Lothar? Mert en nem!

Leginkabb valamilyen filozofia hianyzik ami meghatarozza a legnagyobb futballnemzetek mindenkori jatekstilusat. Ez a legnagyobb fegyver mert erre epul minden. Az utanpotlaskepzestol a valogatottakig minden.Ha ez nincs csak a szerencsere lehet epiteni.
Csanyiek elsoszamu feladata ennek megalkotasa kene, hogy legyen.
salisbury 2010.07.07 22:33:23
@stikasz_1: Csanyi azert tudta mindezt igy megtenni mert a kutya sem akart MLSZ elnok lenni. Ezert a korabbi elnokseg felkerte ot.
salisbury 2010.07.07 22:37:17
@Fásy Mulató:"Amugy az is teny, hogy ezekbol a penzekbol mennyi vandorolt zsebbe" :)

Jo poszt lenne belole! :)
Mivel is lehetne stílszerűbben lezárni azt az elnökválasztási kampányt (és elkezdeni az érdemi munkát), amit az internet és a globális médiának nevezett izé támogatásával nyert meg Barack Obama, mint egy fasza tévéműsorral az HBO-n? Persze nagyszabású eseményről van szó,…..
salisbury 2009.01.07 19:48:18