Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qju

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZöldEnergia Atomreaktorok a Holdon 2020.05.22 06:00:00
A NASA 2024-re újra embereket szeretne küldeni a Holdra az Artemis program keretében. Ehhez 2020-ban megkapta az USA Kongresszusának 6 milliárd dollárra rugó támogatását, amely segítségével a Space Launch System rakétafejlesztés, az Orion űrhajó, a Holdon telepítendő felfedező egységek és az…..
Ezúttal a siófoki labdarúgócsapat került bajba, csődbe juthat az egykori bányász-klub, ahol a játékosok és a vezetőség nem tudott megegyezni a bérek csökkentéséről. Tegnap a szegedi kézilabdával kapcsolatosan jöttek hasonló hírek, és egy szemernyi kétségünk se legyen: a legtöbb magyar látványsport…..
Qju 2020.04.11 22:56:01
@Harari: mi lenne ha a látványsport inkább befizetője lenne a költségvetésnek és a GDP-t növelné? Ja igaz is ahhoz teljesítmény kellene nem ingyenélősködés ezerrel. Néphülyítés az egész foci maffia.
Mit adhat egy konzervatívnak Szent István? Majdnem semmit. Egy konzervatív nem antikvárius, nem tradicionalista és nem spiritiszta, hogy holt személyeket, holt gondolatokat vagy hagyományokat próbáljon megidézni, "szóra bírni" és elhitetni róluk, hogy csak azért is hatásuk lehet a jelenre. A kormány…..
Vonat, 30 fok, 30 perces késés, tömeg. Minden hely foglalt, kivéve egyet, ott egy - Hadházi László kifejezését használva - egy pirított ribanc (továbbiakban: PR) táskája ül. Biztos néz ki az ablakon. Utas jő, s pihegve szól: Elnézést, szabad az a hely? Na itt történt a félreértés: PR kérdésnek…..
Pozitívra Hangoló Bikini Bádi 2015.01.21 21:41:48
Igen, igazából Body, csak már annyit szajkóztam, így, magyarosan, hogy most jól esett így leírni. Na de mielőtt még az lenne a téves feltételezés, hogy újévi fogadalomként elhatároztam, hogy nyárra bikinibe tökéletesen passzoló testet faragok magamnak, leszögezném, hogy nem is…..
"Aki a szolidaritás elve szerint elvárható feltételekkel nem ért egyet, az akár el is mehet innen" - mondta Semjén Zsolt a Heves Megyei Hírlapnak adott interjúban. (Az interjút a heol.hu-ra nem tették fel.) A miniszterelnök-helyettes mondatát azoknak a külföldi szolgáltatóknak…..
Qju 2013.07.02 08:04:41
@tass-tass: Ez a globalizáció átka: ott termelsz ahol a legolcsóbb, ott adsz el ahol a legjobb árat adják érte és ott adózol ahol a legkevesebb az adó.
1000 leütés Magyar maffiaállam 2013.04.26 19:10:49
Mi a korrupció politikai haszna? Természetesen az a végletekig lekötelezett és összezáró, az egész országot behálózó érdekszövetség, amely tagjainak életbevágó érdeke, hogy a gazdasági és politikai uralmi területükön ne nőhessen fel érdemleges politikai és gazdasági…..
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..
Már-már kötelező minden újdonságot eldobálni és leejteni a földre, miért is maradna ki ebből az új iPhone5 amit mivel mással eresztenének össze, hanem a Samsung Galaxy SIII-mal. Nézzük hát, hogyan bírják korunk csúcskészülékei a gravitációt és a térkövet. ..
Proszektúra Az Anonymous vezetői 2012.09.09 21:01:41
A HVG mai cikke szerint - gondolom az adófizetők pénzét nem kímélő látványos akcióban - elfogták az Anonymous hekkercsoport magyarországi tagozatának vezetőjét, egy 16 éves dunaújvárosi fiatalembert. Nem feltételezem, hogy a HVG-nél ennyire hülyék. Csak ők is szeretnének pár…..
Egy érdekes kísérlet. Két majom azonos feladatot végez amiért jutalmat kapnak. Az egyik uborkát kap a siker esetén a másik szőlőt. Eddig nem tudtam, de a kapucínus majmok úgy látszik, hogy jobban szeretik a szőlőt. A majmok szemében kevésbé kedvelt uborkával jutalmazott példány…..
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
Qju 2012.09.05 12:55:35
@GL-581 g: Szerintem összetévesztettél magaddal.
A mentő, a tűzoltó és a busz az nem szgk. Egyébként már több 12 éve nincs szüksége orvosi ellátásra anyámnak.

@vágtázó halottkém: Teljesen egyet értek veled.
Abodi Dòra honlapja hamarosan megújul, addig is a facebookon csepegtet nekünk részleteket az idei ősz kollekciójából. A 2012-es sorozat legfőbb anyaga a bőr, ami színében is tükrözi a hideg, fémes hatást. Kabátokban a Dora Abodi Designe szintén a kékre voksol, stílusában hozza…..
    A Twin Peaks hálózat tulajdonképpen menőség. Éttermek ezek, nem mások. Igazi amerikai konyhával. És mélyen dekoltáltan kedves felszolgálókkal. Breastaurants-nak hívják mellesleg ezeket. Itt mindig rendben lesz a kiszolgálás, nem találkozol lepattant felszolgálókkal.…..
Néhány éve egy ide is író-olvasó motoros rendőr barátunk társával együtt elég kreatívan oldotta meg a hídon elromlott autó problémáját. A cél szentesíti az eszközt, úgy gondolom én is, hiszen a legtöbb esetben az úton lerobbant autó nemcsak akadályozó, hanem…..
Qju 2012.06.10 20:02:48
@hagyma: "hat a rendornek nem is dolga, hogy a szutykodat tologassa"
Arrafelé a rendőrökre simán rálőnek, ha olyanjuk van.
Errefelé még nem.
Ezért itt még tologatnak.
De már kezdnek félni, hogy netán rájuk is lövöldözni fognak; ezért tilos tolniuk.
Lassan utolérjük az usa -t és itthon sem fognak tologatni, mert csak félni fognak, de azt nagyon.
Várakozó állásmódban vagyunk, hiszen még mindig nincs igazi forróság, a lenge darabok a szekrényben pihennek. Viszont készülni már lehet és aki ezen a nyáron igazán trendkövető akar lenni, az biztosan beszerzett már egy hatalmas, kinyúlt, esetleg túl bő vagy épp a hóna alatt…..
A legújabb terv alapján nem a svéd, hanem a német nyugdíjrendszerhez hasonló, gyermekvállalást jutalmazó nyugdíjrendszert vezetne be kormányunk. Az új nyugdíjrendszer lényege, hogy – leegyszerűsítve – mindenki annyi nyugdíjat kap vissza, amennyi nyugdíjjárulékot aktív…..
Qju 2012.05.11 21:30:09
atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz
"Az utolsó 10 perc tényleg félelmetes. Mindenki hallgassa meg és gondolkodjon jól el."
Vastagbőr Fejér megye kipipálva 2012.04.26 11:01:00
"ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre." - indokolta…..
Traubisoda! Mi más lehetne, mint a természet ajándéka?! És most ne csak a hidegben duzzadó mellbimbókra tessenek gondolni...ejnye! Bár nem tudom, hogy van-e ember, aki ha ránéz erre a plakátra, annak rögtön nem szúr szemet a póló dombor mintázata. Hiába, no, ebben a korban még az…..
Qju 2012.04.22 20:02:11
biztonságos? A wannabe diktátor 2012.04.22 01:20:00
Üdvözlöm önöket. Én egy amolyan "tollforgató terrorista vagyok" csak azért, mert nem tetszett, hogy a Hazám legfőbb közjogi méltósága egy tanulatlan bunkó, csaló, aki a doktori címét csalással szerezte meg és ezt hazug módon mindaddig tagadta (őt is megilleti az ártatlanság…..
Qju 2012.04.22 15:57:18
@Fräulein Stefanie: Szegény tudatlan troll.
Egy olyan "úri" sportot űzött amit akkor csak "megbízható elvtársak fattyai művelhettek": 1955-ben kezdte párbajtőrvívó pályafutását a Budapesti Vörös Meteorban.
Szinte mindig csak balanszt volt a csapatban, tartalék . Pályafutása alatt kétszer nyert magyar bajnokságot egyéniben. Amik szépen le is voltak vajazva, "magyarul kellett egy tehetséges önkéntes spicli" és ennek a feladatának tisztességgel eleget is tett. Nincs még egy ember aki nálánál nagyobb kárt tett volna a magyar sportnak és a sportolóknak.
Remek sorozat indult a joe.ie-n. Az Európa-bajnokság kezdetéig összeszedik az ötven legemlékezetesebb ír focieseményt, minden napra jut egy. A sorozat nyitódarabja, egyben az utolsó, ötvenedik helyen szerénykedő esemény egy 1949-es focimeccs: Anglia Liverpoolban, a Goodison Parkban,…..
Bár továbbra sem ér fel egy rendes forgalomszámlálással, a Kerékpárosklub és a TNS Hoffmann felmérései visszatérő alkalmakkal kutatják a biciklivel közlekedők arányát. Ebből pedig azok a tendenciák igazolódnak, amiket mi is minden nap látunk az utcán, vagyis hogy nagyjából…..