Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mechanic

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Omlás 2013.05.28 10:41:36
Erős, mint egy V8, úgy megy, mint egy V8, a hangja V8 és nyolc alatt fogyaszt. Az autó, amit már a kisember is csak divatból gyűlöl. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
mechanic 2013.05.28 12:43:17
@kultúrpesszimista: Igen, méret. De az nagyon. Nem akartam elhinni, de a hátsó ülésen se a lábamnak, se a fejemnek nem volt hely: terpeszben és oldalra dőlve, kézzel az ülésen támaszkodva fértem csak el. Anyósülésen meg annyira körbevesz a középkonzol-kesztyűtartó-ajtópanel kombó, hogy szinte csak egy lyuk marad a lábnak, a térd a kesztyűtartófedelet nyomja. Fejnek ott sincs hely.

Mindezt úgy írom, hogy imádom a 159-es formáját és kisugárzását, és (a szűkösségét leszámítva) vezetni is szerettem.
"A Kereskedelmi és Közlekedésügyi Minisztérium irányítása mellett fokozott ütemben takarítják el a havat a vidéki úthálózatról. Nagy teljesítményű hómaró gépek teszik járhatóvá a dunántúli utakat. A 160 lóerős, kettős motorral működő gépek néhány óra alatt…..
TComment A japánoknak annyi 2012.04.24 06:06:18
Nem valószínű, hogy bárki megvenné Golf helyett. Az i30 így is betesz jó pár konkurensnek, főleg a japánoknak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Soha rosszabb autója ne legyen a csajomnak. Hogy nekem kellene-e? Persze, de azért lennének kifogásaim. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
mechanic 2012.03.26 13:35:32
@ZF2: szerintem a célcsoportban benne vannak azok a hímneműek is (nem cicafiúk), akik csak szeretnek jót autózni, élvezik a jó tömegelosztást, hátsókereket, stb. de 200plusz LE-s erőgépre már végképp nincs pénzük.
Bónusz: az 1-essel még a maffiózó-sztereotípiát is elkerülik
mechanic 2012.03.26 15:10:22
@haggyadaszt: Szerintem valami cápásat akarhattak a dizájnerek (ha már BMW, ugye) nekem bizonyos szögből inkább a hideg, kifejezéstelen cápaszem ugrik be. Ha nagyon akarjuk, még az orr is összhangban van ezzel (legalábbis, tulajként ezt a verziót nyomatnám a haveroknak, nem a mormotásat :)

@hagyma: egyetértek, bőven vannak itt még a pipiken meg a cicákon kívül. Elég béna séma a megvenni nem tud --> irígykedve puffog --> gunyoroskodva leszól
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Hirtelen ez a két autónév jut eszembe, amit magyarul vitathatatlanul rosszul mond mindenki: jaguár, musztáng. Definiáljuk úgy a helyes kiejtést, ahogy az gyártó származási országában mondják a nevet. Tehát a Mercedest ne akarjuk merszídösznek, a BMW-t bíemdábljúnak mondani. A…..
mechanic 2009.10.08 13:29:21
Valóban volt már:
totalcar.hu/szotar/autos_beszedhibajavito_keszlet_1_0/

Viszont ott a Plymouth nem szerepelt, ha jól emlékszem. Igaz, hogy errefelé nem sok van belőle, de hallottam már vitákat, hogy [plájmász]v. [plímesz]. Még jó hogy nem playmate :)
Az új Astra - számomra - legszebb része a hátulja, arról is a lámpák. Már az előző Astra seggét is az érdekes tejüveg megoldás adta el, itt most megint valami újat találtak ki. Az egész lámpatest homogén piros, alakra pedig valami nagyon ravaszul formázott, támadásra készülõ…..