Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemlak

17 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orosháza képviselőtestületének fideszes többsége úgy döntött, hogy visszaadja Gömbös Gyulának a díszpolgári címét. A Horthy-korszakban a magyar Duce-szerepre törő pártvezér érdekes történelmi előkép a Fidesz számára. A Nemzeti Egység Pártról csak véletlenül juthat…..
Keltik a zavart a tudjukkik. Franc a pofájukba! Januári elavult ügyeket előszedni augusztusban több, mint gusztustalan. A fülkeforradalmi idők még nem is léteztek, nem esküdött fel senki a NENYI-re. Vagyis a kétharmados vágyott vízió előtti idők nem is voltak. Ha mégis,…..
Lekerült Schmitt Pál honlapjáról a Fidesz-logó, igaz, csak az után, hogy a stop.hu szóvá tette: az elvben független államfő oldalán még mindig ott virít korábbi pártja jelképe. A cikk vasárnap este jelent meg, és mire lapunk tegnap délelőtt meglátogatta a honlapot, a jelkép -…..
A jelek szerint újra indul a zseniális valóságshow. Ugye nem csak egy rossz vicc? ..
Egy nap a városban Egy nap Egerben 2010.08.17 09:47:00
A hétvégén kimozdultunk kicsit Budapestről, és tapasztalatot gyűjtöttünk a hatvanezres hevesi városban, meg a környékén. Nem volt sok időnk, meg nem is vagyunk nagy túrahalmozók, szóval közel sem néztünk meg minden látványosságot, de alapvetően úgy gondolom, jobb is így.…..
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
nemlak 2010.06.25 10:56:04
Sárdobáló A civilek esélye 2010.06.20 07:00:00
Magyarországon az állam kivonult a legszegényebb társadalmi csoportok életéből. Ahol sok a roma és a szegény, ott alig működik az iskola, a roma gyerekek jelentős része szegregált osztályokba jár. Ezekben az osztályokban rosszabbul képzettek a pedagógusok, mint a nem roma…..
A Hunhíren már tudják is, ki lenne a legalkalmasabb. SoDI bloggert és Molnár F. Árpádot hiányoljuk a listáról!..
nemlak 2010.05.22 11:11:00
Mandiner blog Forradalom helyett 2010.05.22 08:01:00
 „La Contre-Révolution ne sera pas une révolution contraire, mais le contraire de la Révolution.” (Az ellenforradalom nem ellentétes előjelű forradalom, hanem a forradalom ellentéte) Joseph de Maistre, ellenforradalmár   Kérjük kedves olvasóinkat, figyelmesen…..
Pengyomhegyi Naturegallery 19 2010.05.12 05:53:00
Mint azt már március hónap képe bejegyzésemben jeleztem,jövök egy barna rétihéja (Circus aeruginosus) képsorral, melyet Rudi Petitjean belga természetfotós barátomtól kaptam. Gyermekkorom egyik legkedvesebb ragadozója,talán,mert tavaszi nászrepülésének látványa,hangja örökre…..
Szeretettel várjuk az érdeklődőket 2011. október 22.-én 10 órakor a Keszthelyi-hegységbe. A Szépkilátótól a Batsányi kilátóig vöröslő cserszömörcés karsztbokorerdők között jut el a csoport, majd egy felhagyott dolomitbánya mellett elhaladva érkezik vissza a…..
Miközben az atomerőművek építésében érdekelt vállalatok ma is folyamatosan igyekeznek meggyőzni a – többnyire fejlett – országok vezetőit, hogy milliárd eurókat fektessenek be az energiatermelésnek ebbe a típusába, ők maguk egyre kevésbé képesek leplezni azokat a…..
Tudom, rám nem jellemző módon kicsit elmaradtam az irkálással, de utólag azért bepótolom, jó? :)Madarakról ígértem fotót, hát lesz is pár kép. Amit erről a helyről feltétlenül tudnotok kell, hogy javarészt beteg madarak találnak itt otthonra. Olyanok, akiket az "ember…..
Az ENSZ arra figyelmeztetett a legújabb jelentésében, ami a héten kerül nyilvánosságra, hogy a gyors gazdasági fejlődés miatt (mint pl. Kínában, Indiában, és Brazíliában) hamarosan eltűnhet a teljes állat- és növényvilág egyharmada. Míg a nyugati országokban nagy erőt…..
Az egyik nyílászárók kereskedésével és beépítésével is foglalkozó viszonteladónk mesélte el a következő történetet:Egy visszatérő ügyfele vásárolt egy új bejárati ajtót nála és kérte a régi kicserélését az újra. A helyszínre érkezvén látták, hogy még mindig…..
Végre, végre, végre! Újra jár az 1-es villamos Szegeden! Ám sajnos meg kell jegyeznünk azt is, picit magyar módra indult el. Több hónapot csúszott ugyanis a felújítás. Ennek részben oka volt az időjárás, részben az is, hogy Szeged közműtérképei – hogy is mondjam szépen…..
nemlak 2010.05.10 17:55:58
@stratez: Csak annyi, mint Kósának, ahol még 3 évet csúszik a villamos projekt, pedig idén kellett volna átadni.
Egy kis község a Bakony és a Balaton között kb. félúton.Két nevezetességet említenék a településsel kapcsolatban,az egyik a Baláca római kori villagazdazdaság,a másik a Kálvária.Baláca már az ókorban lakott település volt,erről tanuskodik a feltárt és rekonstruált…..
1902-ben, Chernel István ornitológus szervezett először Magyarországon Madarak és Fák Napját. Az ünnep hivatalos bevezetésére 1906-ban került sor, Herman Ottó javaslatára. A második világháború után, sokat veszített népszerűségéből, de a kilencvenes évek elejétől…..
Ahány macska, annyiféle beépített motor. Van, amelyik csendesen zümmög, szinte nem is hallod, és olyan is van, aki a vízforralót is túlharsogja, ha olyanja van. És van, aki mindig dorombol, és olyan is akad, aki soha. Hát, nekünk mindkettő típusból lett egy-egy. Kosztyába valamikor…..
Subba Szupercukiság: A Kicsi! 2010.05.10 09:42:00
 ..
Nézegessétek a lejjebb levő többszáz rajzot (ha akarjátok  nézni). Én 40 napig nemíroknemolvasok.2002-ben megjelent egy albumom " Az én városom" címmel.   Az arról a négy évről szólt.  Most egy madárbarát megkérdezte: lesz-e Én városom 2. ? Erről…..
A napokban olvastam egy kolléga egy hetéről szóló leírást, így gondoltam, megosztom a sajátomat. Mint abban néhányan a kommentekben rámutattatok, a kolléga beszámolója sok esetben kamuszagú volt, de akár így van, akár nem, legyen itt egy valódi, hiteles történet.Hozzáteszem,…..
Itt az ideje bevallani, hogy imádjuk a szamarakat és sok van, mi aranyos, de a szamaraknál szerintünk nincs aranyosabb. Köszönjük a megértést...
Subba MAAACStrix 2009.01.27 09:08:00
Van egy mérsékelten gusztustalan videónk még mára, de gondoltuk kezdjük a napot egy lazább témával. Egy marék kiskutya (SMITH ügynökök!), egy macska (NEO!) és jól megválasztott zene. Nem olyan komplikált lelkeknek - nektek, és nekünk - garantált jókedv. ..
A Durex a 2007-es nagy sikerű, több díjat is bezsebelő, színes óvszerekből hajtogatott emberalakok szexjelenetit bemutató printek után most egy ehhez nagyon hasonló filmmel rukkolt elő. Ezúttal az óvszernyulak párzási szokásaiba engednek bepillantást. A film vér egyszerű…..