Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikakl

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudod Viktor... ...én az európai unió  tagja szeretnék maradni.  Te aztán mindenbe beleszólsz. Miből gondoltad, hogy én hirdetést szeretnék közzé tenni a brit napilapban, amivel csak felkorbácsoltad az egyébként is ingerküszöböt verő indulatokat...vidd a pénzt és fuss, csak ne kavard a sz@rt…..
Az általam ismert egyik leghaszontalanabb, legértelmetlenebb „vegyipari termék”-kel kezdem ezt a témakört: a gumicukor.  Keresve is nehezen találnánk ennél mesterségesebb nassolnivalót. Az összetétele nagy vonalakban: cukor, glükózszirup, zselatin (növényi…..
Czunyiné a digitális területet viszi tovább miniszterelnöki biztosként, míg Deutsch Tamás közoktatásért felelős államtitkár lesz...
Fincsa-nindzsa Sült pisztráng 2014.02.01 08:00:00
Már tudom, hogy miért csak lazacot szoktam venni, minden nagyképűség nélkül. Tegnap vettem két szép pisztrángot, de elfelejtettem, hogy ezeket a jószágokat nem csupaszítják le, a fejüket is néznem kell, ezért ez számomra szívás. Mivel a férjem nincs itthon, ezért nem tudtam a…..
8ker Szomszédok 2012.11.08 08:46:54
Rossz szomszédság, török átok! - tartja a mondás. Pláne, ha háziállat is van a lakásban.  Szia,  Kicsit vicces  - néha nagyon büdös - lépcsőházunk van. A házban lakik pár kutya gazdikkal, és pár macska, csak úgy, az udvaron/pincében/lépcsőházban. Az…..
Random Kis óvszer kisfiúknak 2012.11.07 12:01:56
Kisebb méretű óvszer kapható Svájcban miután egy felmérés szerint kiderült, hogy bár a tizenévesek már élnek szexuális életet, de nem védekeznek. Sokan a 13-20 évesek közül akik használtak már óvszert túl nagynak érezték a kapható méretet. A Hot Shot nevű óvszer alig 4…..
Harrach Péter a KDNP parlamenti frakciójának elnöke sajtóközleményben fordult az ország lakosságához, akiktől azt kéri, hogy a címerében a Sátánt is megjelenítő várostól forduljon el minden hívő magyar, mivel annak elvetemültsége és Istennel való szembefordulása lehet az…..
juharizsuzsanna Kanos kis ember 2012.02.23 20:23:00
A Kanos kis embernek elnevezett pálcikafigura a legrégibb sziklarajz, ami valaha előkerült Amerikában.   Kutatók szerint a rajz segít tisztábban látni abban a kérdésben, mikor népesítették be először az Újvilágot. A sziklarajzot még 2009-ben fedezték fel…..
Nálunk legtöbben a Fekete nyíl című kalandsorozatból ismerik, de szerencsére nem ez az egyetlen jelentősebb szerepe. Az olasz hölgy ugyanis olyan filmekben játszott, mint Még álmomban sem, Amnézia, Szerelem és háború, Szívek évadja. 1984. november 28-án született (jó hónap…..
A heol.hu (2011. május 18, 19:29) beszámolója szerint egri látogatása során Gyurcsány Ferencet hangos bekiabálásokkal fogadta húsz-huszonöt ember, közülük egy nő többször leköpte a szocialista politikust. Az írás címe is ez: Leköpték Gyurcsányt Egerben.Bár Gyurcsány…..
Gyönyörű dolgokat tud produkálni az elcseszett magyar igazságszolgáltatás! Amikor 2009 októberében Schiffer András feljelentette Gyurcsány Ferencet, a legtöbben a tarkójukat vakargatták: Ki a szar ez a Schiffer meg az elempé vagy mi...? Igen, annak a feljelentésnek akkor nagyjából…..
kikakl 2011.05.01 15:01:38
@isssti: A KÖVETKEZÖ NÉHÁNY ÉV NAGY POLITIKUSAI TALÁN NAM?????
Egyszerűsödhet a munka világának szabályozása, így versenyképesekké válhatnak a vállalkozások. A munkaszerződés akár egy söralátéten is elférhet, és arra törekednek, hogy annyit is érjen. A kormány szerint túl bonyolult, munkáltató ellenes és kommunista a Munka …..
Kell néhány hét "Együtt-lét" éjjel nappal. - ez akár a Kossuth tériek jelmondata is lehetett volna őszödi beszéd idején, letehették volna vele az azóta népszokássá nemesült tüntetések alapkövét. Visszaköszön a múlt, felidéződnek emlékek, és bizony felröhög…..
Varánusz A nagy hamburger bullshit 2011.02.20 08:00:00
Vasárnap a nagy családi ebédek ideje is, úgyhogy ideje foglalkozni kicsit a kajával. Akkor pláne, ha kormányunk mint kezdő menyecske a hasunkon keresztül igyekszik hatni ránk. Mert az egészség fontos, az egészséges táplálkozás meg ennél is fontosabb, a családok védelme meg a…..
    Pontosabban, rántott hús ahogy én szeretem, zöldsalátával és rukkola pesztóval. És hogy miben különbözik ez a megszokott vasárnapi „kabátos hústól”...? Az egyik, hogy nem vagyok oda a szarrá vert/klopfolt vékony rántott húsért, jobban…..
     Ahogy már jeleztük, alaposan felkészültünk a délután 4-kor kezdődő Magyar Demokratikus Charta-összejövetelre, ahol rutinos felszívó emberek után maga Gyurcsány Ferenc fog gondoskodni a jó hangulatról. Hazaloptuk a munkahelyekről a laptopot, feltöltöttük…..
A 2006-os kampány talán legvidámabb pillanata volt ez a lakossági fórum: A kicsit bizonytalanul artikuláló Horn Gyula Szanyi Tibor képviselőjelölttel szórakoztatta az érdeklődőket, amikor a volt miniszterelnök elfeledkezett az SZDSZ létezéséről. A felvétel készültekor…..
kikakl 2010.03.16 16:58:54
@nyakörv: NAGYON KÖSZÖNÖM.
retro gastro Dianás cukorka 2010.03.10 06:37:00
„Erényi Béla gyógyszerész Diana márkanéven hozott forgalomba mentolos sósborszeszt, amit 1907-ben védjegyeztetett és "Diana sósborszesz és kozmetikai cikkek" névre hallgató üzletében árult. Erényi amerikai stílusú reklámkampányt indított a Diana…..
A viccesen buzuló tűzoltók révén 2010 sünje és gerappája az análfűrész lett, ami azt jelenti, hogy, és most persze a Szlengblogot fogom idézni, "Férfi - jellemzően erőszakos, kényszerítő jellegű, zárt férfiközösségbe való befogadását szimbolikusan megpecsételő -…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Tegnap elkezdtem már készíteni a posztot, de túl lassú volt a netem ahhoz, hogy képeket töltsek fel - sebaj, legalább bontunk egy kis formát.   Igazából nem kezdek alsorozatba a Pénteki játékcsaj-rovaton belül, csak így jött ki a lépés: a múlt heti Heavy Raines csaj…..
Mivel a közgázon 3 héten belül ma harmadszor is bombariadó volt, ezért még van időm reggel egy posztra, lássuk mit találtam:Újabb kép került ki a külföldi divatblogokra Mihalik Enikőről. A kérdés csak az, hogy ez egy Vogue-nak készült kép, amely nem került be a lapszámba,…..
Néhány hete szót ejtettem a pénisznyújtásról, és annak előnyeiről/hátrányairól, azonban most a herezacskó megnyújtásáról mutatok be néhány képet és néhány gondolatot. Szerintem elég érdekes dolog, hogy ekkora méretűre is fel lehet tágítani egy herezacskót,…..