Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodiboy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai cikk főként azoknak szól, akik használt gépet vásárolnak. A mai világban sosem lehet tudni, nem árt ha kicsit utána nézünk az épp aktuálisan kiszemelt gépnek. Végül is a dolog új gépet vásárlóknak is hasznos, de ez inkább csak akkor játszik, ha nem hivatalos helyről…..
MACváltoztam blog Startup sound 2009.03.25 12:00:00
Bekapcsoláskor egy indítóhangot ad ki a Mini. Hiába van mondjuk rádugva egy hangfal, akkor is. Nekem ez meg nagyon nem tetszett. (Tudom, nem kell kikapcsolni, elég a sleep mód, de a régi szokások :) Úgyhogy rákerestem hogyan lehet ezt kikapcsolni, és találtam is rá…..
Hihetetlen! Szerintem ember nem létezik, aki ezt meg tudná magyarázni hogy hogy lehetséges ez! De komolyan! Azért elmesélem az elejétől.. Írtam már egy cikket annó, hogy a Finderem belassult, még BeszMacen is indítottam topikot, hátha valaki megoldja a gondomat. Sok segítő ötlet…..
MACváltoztam blog Remote control 2009.03.23 11:00:00
Már az első használat óta nagyon tetszik a Minihez mellékelt távírányító (remote control).  Nagyon egyszerű kis szerkezet. Van rajta egy Menü gomb, felette pedig egy, az iPodokon található érintésérzékeny tárcsához hasonlóan…..
 Na, legelőször is bemutatom a gépemet. Először is kívülről :) Szép nagy monitor, valamint egy vezeték nélküli Logitech billentyűzet és egér kombó, amin Win-es a kiosztás, de sebaj, legalább jól megtanulom, hogy melyik gomb merre…..
Nem, nem az iPhone OS 3.0-ról fogok most szólni, mert vicces lenne így pár nap késéssel, 1025. posztként megemlíteni ugyan azokat a tulajdonságokat, amit már előttem 1024-szer leírtak, kb. ugyan úgy.. (a kerek 1024. megjelentetőnek gratula :) Ennél sokkal jobb híreim vannak, újabb…..
A múltkor írtam egy magyar fejlesztésű szótár widgetről, mely a Dashboardba beépülve szépen teszi a dolgát. El is gondolkoztam rajta, hogy milyen jó lenne, ha a webforditas.hu is elérhető lenne hasonló módon: gyorsan és egyszerűen. Neki is kezdtem emailezgetni, kisebb…..
Eddig bírtam ki, most már tényleg megírom ezt a cikket, mert nem tudom nézni ahogy mindenki lenézi az új Apple gépeket.. Ugye az új gépcsalád megjelenésével mindenki a teljesítményre volt kíváncsi, és százával jelentek meg cikkek, hogy az új gépek nem gyorsabbak mint a régiek,…..
Az imént találkoztam egy fagyással a Mac-en. Nem nagy szám, néha előfordul, ugyanis a Mac-en is lehetnek fagyások, csak nem úgy mint a Windows-on!Mi a különbség?Én olyannal még nem találkoztam, hogy maga az operációs rendszer fagyott volna le! Egyszerűen máshogy van felépítve az…..