Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faga

365 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn az A-csoport küzdelmeivel folytatódott a Londonban zajló ATP-világbajnokság. A nap első mérkőzését Novak Djokovic és Tomas Berdych játszották. A találkozót a két hét múlva Davis Kupa döntőt játszó szerb kezdte jobban, hiszen rögtön elvette Berdych adogatójátékát.…..
Detroit siker a ráadásban 2010.11.22 23:28:05
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a nyugati főcsoport legjobb mutatójával rendelkező Detorit a nem túl acélos formában lévő Calgary együttesét fogadta. A találkozón a hazaiak kezdtek jobban, ám Franzen találatát követően a vendégek háromszor…..
Szintén nyugaton az észak-nyugati csoport második helyén álló Vancouver a csendes óceáni csoport második helyezettjét a Phoenix-et fogadta. Az első harmadban nem szerzett gólt egyik csapat sem, nem úgy a másodikban. Ebben a játékrészben a hazaiak és a vendégek is két-két gólt…..
Hétfőn kezdetét vette a cselgáncsozók Grand Prix sorozatának Abu Dhabi tornája. A nők 48 kilogrammos súlycsoportjában papírforma eredmény született, hiszen az olimpiai- és 6-szoros Európa-bajnok román Alina Dumitru  2-0 arányban legyőzte döntőbeli riválisát az orosz…..
A kenyai középtávfutó David Rudisha és a horvát magasugró Blanka Vlasic lett 2010 legjobb atlétája a nemzetközi szövetség választásán. Rudisha augusztusban nyolc napon belül kétszer futott világcsúcsot 800 méteren, míg Vlasic megnyerte a szabadtéri Eb-t és a fedett pályás…..
Vasárnap a londoni O2 Arénában kezdetét vette a férfiteniszezők idei utolsó rangso tornája az ATP-világbajnokság, vagy ismertebb nevén a Mesterek Kupája. A nyitónapon az B-csoport játékosai léptek pályára.       Elsőként Andy Murray és az idén…..
Szombaton a svédországi Gällivaréban megkezdődött a sífutók idei világkupa sorozata. A férfiakra szombaton egy 15 km-es szabadstílusú verseny várt. A győzelmet a hazai közönség legnagyobb örömére Marcus Hellner szerezte meg, akinek ez volt a második világkupa sikere. A második…..
Björgen nyerte az idénynyitót 2010.11.20 22:57:00
A világkupa idei sorozatát igazából a hölgyek kezdték meg. Rájuk egy 10 km-es szabadstílusú verseny várt. A nyolcvanhat induló közül a győzelmet a Vancouverben három olimpiai aranyérmet szerző norvég Marit Björgen szerezte meg, akinek ez már pályafutása során a 38. világkupa…..
Továbbra is Ian Poulter áll az élen az európai profi golf sorozat idei utolsó előtti tornáján a Hong Kong Open-en. Az angol golfozónak, aki pénteken 60 ütésből teljesítette a par-70-es pályát, szombaton 64 ütésre volt szüksége, így tovább növelte az előnyét az észak-ír…..
Tiger Woods is Twitterezik 2010.11.18 13:34:00
Hello World! - így köszöntötte a világot 1996-ban Tiger Woods. A világelsőségét 5 év után pár hete elvesztő 14-szeres major győztes golfozó 2010-ben - immáron a népszerű közösségi oldal a Twitter használójaként – „Mi a helyzet, végre eldöntöttem, hogy én is…..
Carlos Moya visszavonul 2010.11.18 13:32:00
Szerdán a spanyol teniszszövetség elnöke José Luis Escanuela bejelentette, hogy Carlos Moyá, az 1998-as Roland Garros bajnoka, egykori világranglista-vezető spanyol teniszező befejezi pályafutását. Moyá az utóbbi két évben különböző sérülések miatt mindössze 15 mérkőzésen…..
Adj nevet az ikreknek! 2010.11.17 00:20:00
Kedden bemutatták a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság kabalafiguráit, a két vendéglátó ország nemzeti színeit viselő, egypetéjű ikerpárt. A figuráknak egyelőre nincs nevük, az európai szövetség ezért úgy döntött, hogy szavazásra bocsátja a kérdést. Az eredményt…..
Iverson vereséggel debütált 2010.11.16 22:55:00
Kedden kezdetét vette a második számú európai kosárlabda sorozat az Eurokupa. A nyitónap leginkább várt találkozóját a „B”-csoportban játszották, ahol a Besiktas Alan Iversonnal a kezdőben a szerb Hemofarm Vrsac együttesét fogadta. A mérkőzésen szinte végig a hazaiak…..
A H-csoportban a lengyel Wloclavek a német Alba Berlin együttesét fogadta. A mérkőzést nagyszerűen kezdték a hazaiak, ugyanis már az első negyedet követően négy pontos előnyre tettek szert, amit a félidőig meg is tartottak. A nagyszünet után azonban magára talált az Alba, 17…..
Pires visszatér Angilába 2010.11.16 22:53:00
A francia L'Équipe értesülései szerint Robert Pires a héten aláír az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Aston Villához. A 37 éves világ- és Európa-bajnok francia középpályás szerződése az előző szezon végén járt le a Villarrealnál, így szabadon igazolhatóvá vált.…..
Roberto Donadonit nevezték ki az olasz labdarúgó bajnokságban szereplő Calgari szakvezetőjének. Az olasz válogatott volt szövetségi kapitánya Perpalo Bisolit váltja, akit a klubvezetőség a közelmúlt gyenge eredményei miatt menesztett. A Cagliari jelenleg 17. a bajnokságban, 12…..
A holland labdarúgó bajnokság jelenlegi éllovasa a PSV Eindhoven hivatalos honlapján erősítette meg a hírt, miszerint az egyesület megállapodott a Barcelona labdarúgó csapatával a holland középpályás Ibrahim Affelay átigazolásáról. A megegyezést Affelay ügynöke jelentette be,…..
Megszakadt a veretlensége a New Orleans Hornets csapatának az észak-amerikai kosárlabda bajnokság alapszakaszának 20. játéknapján. A Hornets a Dallas vendégek volt a legutóbbi játéknapon és végül 98-95-ös vereséget szenvedett. A győztes csapat legeredményesebb játékosa Jason…..
Menetel a Rangers az NHL-ben 2010.11.16 10:01:00
Hat mérkőzést rendeztek az észak-amerikai jégkorong-bajnokságban (NHL). A 38. játéknapon az egyik legizgalmasabb mérkőzést New Yorkban rendezték, ahol a Rangers a Pittsburgh Penguins együttesét fogadta. A találkozót végül a hazaiak nyerték, Ryan Callahan hosszabbításban lőtt…..
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 10. fordulójának hétfő esti rangadóján a Philadelphia Eagles visszavágott a Washington Redskinsnek a szezon során korábban elszenvedett vereségért. A mérkőzés hőse az azon a találkozón megsérülő Michael Vick volt. A nagy…..
Francia aranyéremmel zárult a párizsi vívó világbajnokság, miután a férfi párbajtőr csapatverseny döntőjében a hazaiak válogatottja nyolctusos hátrányt ledolgozva 45-36 arányban legyőzte az amerikai csapatot. A legutóbbi világbajnokságon ezüstérmes magyar válogatott ezúttal…..
Az elődöntőket rendezték szombaton a párizsi férfi tenisztornán. A hazaiak kedvence Gael Monfils, Roger Federer ellen lépett pályára. A két teniszező nagyon izgalmas mérkőzést játszott egymással, ahol minden szett csak a rövidítésben dőlt el. Az első játszma során Monfils-nak…..
Marlies Schild győzött Leviben 2010.11.13 23:05:00
A hétvégén a finnországi Levi ad otthont az alpesi sí-világkupa sorozat idei második versenyének. A versenyhétvégét a szokásoknak megfelelően a női műlesiklók kezdték meg. A papírforma Maria Riesch győzelmét ígérte, hiszen az osztrák a tavalyi szezon során mindent vitt ebben…..
A várakozásoknak megfelelően a Red Bull csapat német versenyzője, a világbajnoki összetettben a harmadik helyen álló Sebastian Vettel indulhat az élről az idényzáró Abu Dhabi Forma-1-es nagydíjon vasárnap. A német a McLaren-es Lewis Hamilton-t, valamint a vb-összetettben az élen…..
Az ausztrál Adam Scott áll az élen az európai profi golfozók szingapúri versenyén három napot követőn. Az egykori világranglista második szombaton 69 ütésből teljesítette a pályát, így egy ütés előnnyel vezet az őt követő címvédő Ian Poulter előtt. Az angol játékos…..