Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RolyPoly

3 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Random Emlékeztek még Gikára? 2012.12.05 13:47:36
Pár hete láthattuk azt a hatalmas molinót a Madách téren, amin bocsánat és egyben lánykérés is volt. Úgy tűnika lengyel fickó nem adja fel könnyen, még mindig üzen. Ezeket nem messze a molinótól ragasztotta ki. Na erre vajon mit lép Gika? ..
A budapesti tömegközlekedés történetében eddig nem nagyon volt példa arra, hogy a kerékpárosok véleményét kérdezzék arról, hogyan alakítanák át a várost. A Budapesti Közlekedési Központ biciklis kérdőíve viszont rögtön olyan kérdéseket feszeget, amelyek hazai…..
RolyPoly 2012.10.05 16:25:30
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: te egy igazi hülye vagy, tényleg! Fulladj meg a benzingőzben, a gyerekednek is előbb vegyél autót, mint bringát, okos vagy,nagyon!Nézz már körbe a világban, mi zajlik?!
Hiába vagy nagyonokos, nincs ide írva semmi.                                                                                                                                                                    …..
RolyPoly 2012.07.26 11:25:28
Kisebb szünet után a magyar blogoszféra egyik vezető divatblogjával térünk vissza. Bujdosó Biankával beszélgettünk, az OurFashion és az OurCelebration blogok egyik szerzőjével. Ha jól tudjuk, már az Ourfashion előtt is blogoltál. Mikor és miért kezdtél el a blogolni?  Volt…..
Tavaly a Volkswagen vitte a pálmát a mini Darth Vaderrel, vajon idén mi ütött a legnagyobbat? Melyik az a reklám az amerikaifutball nagydöntője alatt levetített, mintegy 46 percnyi kisfilmből, ami leginkább elnyeri a comment:com legendásan kritikus szemű olvasóinak tetszését? A…..
RolyPoly 2012.02.07 17:29:33
www.yout ube.com/watch?v=BztVa7bQugU
Két sokkal jobbat találtam, ezeket halálra untam, tényleg.
www.youtube.com/watch?v=XgiDw2FHblU
RolyPoly 2012.02.07 17:34:07
Amikor már tényleg az ember kötésig gázol a közéleti dágványban, és valami egészen más ügyben kutatva eljut a Martfűi Városi Televízió honlapjára, ahol megtalálja az óvodások ballagásáról szóló tudósítást, akkor jön rá, hogy falhoz kéne baszni a vakolókanalat, mert…..
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
RolyPoly 2011.05.27 12:27:45
Nem hobbim ez nekem, de sajnos bejön az ablakon. A fahangú, plázahaknis gyerek meg van sértődve egy valódi zenekarra, mert utóbbit jelölték Az év hazai felfedezettje díjra, míg őt nem.Azt most ne firtassuk, hogy hogy a faszba' várja el egy, a magyar könnyűzenét  évek óta…..
RolyPoly 2011.02.21 14:02:35
@zoli vagyok: Miért kellene nekem állandóan téged olvasnom? :) egyébként már egyszer olvastalak, de nem emlékszem, mit. Az le van valahova írva, hogy ide járni KELL ahhoz, hogy kommentelhessek...? Mondjuk ezzel a kis mostani hozzászólásoddal nem csináltál nagy kedved hozzá, hogy visszajárjak. Én csak azt tettem szóvá,hogy miért kell buzizni a miatt, mert SP kerül a terítékre? Nem tehetnek róla, hogy tetszik nekik, főleg nem egy kalap alatt emlegetni a buzikat a pubi tinilányokkal, akik meg ilyen-olyan okokból nem akarnak mást hallgatni, vagy nem kerül más a látókörükbe,stb.
Vasárnap mutatták be a Boeing 747-8 Intercontinental típusát a nagyközönségnek és a dolgozóknak. A másfél emeletes utasszállító talán egy kicsit késve érkezett, de cserébe nagyon jól néz ki, és méltó utódja lehet a legendás 747-nek.Magyar idő szerint vasárnap este 8…..
RolyPoly 2011.02.14 10:06:44
www.metacafe.com/watch/175426/boeing_747_8_interior/ van egy 3D-s anyag is róla, ha minden igaz...:) Elég faja...
Subba X Faktor: Malek Miklós 2010.11.13 19:44:00
 Vajon tovább jutott volna ezzel a produkcióval Malek Miklós az X Faktorban? Hogy is mondja Geszti, ez elég langyos! ..
Taxik - utas szemmel Öregúr 2010.09.25 11:38:00
Épp tegnap jöttem haza az Oktgontól, szokás szerint késésben voltam,hosszú volt a nap, ráadásul még a délután folyamán is dolgoztam, igaz, egy pohár sört már fél hatkor legurítottam.A K&H elé kértem az autót, hamar be is gördült, egy nagyon szimpatikus, 70 év körüli,…..
Régebben volt egy politikai reklám, egy óriásplakát, amelyen ez szerepelt: A kormány helye a bal oldalon van, egy autóbelsőt mutatott a kép. Ezt csak azért idéztem ide, mert a taxisoknál állandó téma ez a politika. Van, akivel egészen jól el lehet erről beszélgetni, én - főleg…..
HeStyle Adidas Chewbacca cipő 2010.09.25 13:25:00
A Star Wars őrület folytatódik az Adidasnál. Most a Chewbacca nevű modellel akarnak pénzt keresni. Szőrös, szupermelegnek tűnik és szupercsúnya.Szerintetek is?(kép: fashionindie)..
RolyPoly 2010.09.26 11:39:29
Régóta taxizom. Hol többet, hol kevesebbet. Néha tényleg praktikus, mert pikk-pakk ott van az ember, ahol akar. Taxiztam sokat külföldön is, ott is változó a minőség, az ár.Arra gondoltam, elindítom ezt a blogot, mert taxizni (néha) kell. Lehet külföldről jó példákat hozni,…..
RolyPoly 2010.09.23 21:12:54
@mogyi2222: Ja, ez egy állandó probléma, én mondjuk úgy vagyok vele, hogy jóelőre szólok, ha nagyobb pénzem van :) Várjuk a következő sztorit...:) A 6x6 amúgy nekem is kedves kis szívemnek!
RolyPoly 2010.09.23 21:13:46
@mogyi2222: Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a taxis, amikor beszálltam, azzal kezdte, hogy ha nagy pénzem lenne, jelezzem, mert nincs nála váltópénz! Azért ez is nagyon ritka!
RolyPoly 2010.09.25 11:13:37
@mogyi2222: Hú, Mogyi, ez tényleg horrorisztikus! Amúgy azért nem csodálkozom, mert valószínűleg én is adtam volna neki, ennyi. Ami a dohányzó/nem dohányzó autókat illeti, hát azzal már volt párszor bajom, mert én az autóban nem szeretem a füstöt, meg veszélyes is abban a kis térben, rendszeresen küldenek olyan verdát, ahol a sofőr nemdhohányzónak adja ki magát, miközben érzem a kipárolgásán, hogy cigizik és ez sajnos az autóban is érződik!
   Meglep, hogy a magyar sajtó nem szentel különösebb figyelmet annak, hogy a parlament emberi jogi bizottságának 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló albizottságának tevékenysége milyen tanulságos következtetésekre látszik vezetni. Nem vagyok híve…..
RolyPoly 2010.09.17 16:13:37
@pakesz: Lárifári :)
A Négy esküvő című új valóságshow-ban menyasszonyok mérik össze magukat négyesével, és akinek az esküvőjét a legkellemesebbnek, leghangulatosabbnak ítélik a többiek, az nyer egy álomnászutat Mauritiusra. A műsor készítői, írja az origo, szerették volna, hogy minél…..
RolyPoly 2010.09.13 15:25:20
@Amenophis: Szerintem meg te kussolj és te húzd meg magad!
RolyPoly 2010.09.13 15:28:39
@Porcelán az elefántboltban: hát ja, de ha egy műsorban, amit néznek az emberek, nem találkozhatnak melegekkel, akkor soha sem lesz elfogadott, CSAK a miatt, mert az emberek, amit nem ismernek, attól félnek. Én egész véletlenül tudom, ki lett volna az a meleg pár,akik szerepeltek volna benne: róluk, ha az utcán találkozol velük, nem mondod meg, hogy melegek.
Szeptember elején elindult a kormány közszolgálati és vezetői utánpótlásprogramja, a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj (MKÖ) Program. Ezzel a közigazgatási karrier megkezdésére szeretnénk lehetőséget biztosítani a diplomás és idegen nyelveket jól beszélő fiatalok…..
B-oldal Legfiatalabb DJ EVÖR 2010.09.04 07:50:00
A lenti videón a gyerekek bebizonyítják, hogy a dj-zés igazi gyerekjáték. Síp helyett cumi a szájban, leragasztott mellbimbó helyett teli pelus és mehet az afterparty, hadd ébredjenek a szülők egy jó kis hétvégi elektrokarácsony témára. ..
Feltűnt, hogy rám nem is jellemző módon eddig férfielőadók zenéit tettem be példának, holott a Promisz közben egymást fogják érni a jobbnál jobb csajok. Például:         És természetesen még sokan mások, úgymint Madonna, Kylie Minogue, Björk is…..
Ahogy azt már többször is megírtuk, már május óta keresik a Tv2 új vezérigazgatóját. Az elején a Tv2 tagadta, hogy Várdy Zoltán helyett új embert szeretne megbízni a magyarországi ügyekkel a tulajdonos ProSiebenSat1, aztán július elsején a vezérigazgató mégis bejelentette,…..
Peti patkánynak nem volt túl tartalmas élete. Egész nap a szemetet és az emberek otthonait túrta kajamaradékért, az esténként pedig a csatornákba járkált szocializálódni a cimbikkel és természetesen csajozni is. A nagy kalandok kb. itt be is fejeződtek, soha nem élt…..
RolyPoly 2010.06.09 23:20:38
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..