Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsokko_garros

5 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétség sem férhet hozzá, hogy a versenyző/csapat maximálisan felkészült a versenyre. A versenyző/csapat a megmérettetés előtti nyilatkozatában elmondta, hogy az aranyérem a cél. Az idei eredmények alapján ugyan az ezüst/bronz/helyezés is szép eredmény lenne, de ez az…..
Felfújt műmellek, feszes seggek és férfitekintetet vonzó tevepaták tengerében forgatta a Viasat az EB-re időzített csajfocis műsorát, a Büntetőt a lerobbant csepeli sportpályán. Naná, hogy a gólok senkit sem érdekeltek, mindenki a lányok labdáit leste. Klikk a képre, ha még…..
Amerikai idő szerint ma reggel, nálunk kora délután jelentették be a 2012-es Aranyglóbuszra jelölt színészek, filmek és sorozatok nevét Los Angelesben. A díjat a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete, az állítólag velejéig romlott és korrupt HFPA adja ki immáron…..
A topjátékosok nem akármilyen karaoke-produkciókkal múlatják az időt meccsek között. A francia televízió minden évben a Roland Garros kapcsán szervez karaoke show-kat, amelyre a legkiválóbb teniszezőket is meghívják. Ezekből szemezgettünk. Nadal a La Bambát, Söderling…..
dzsokko_garros 2011.08.13 23:21:53
Kaffka Open the 1st Csoportok 2011.03.25 23:14:00
A csoportB csoportTörök ÁdámMarkovics NorbertBodnár BalázsTasner GézaTakács TamásBoros Zsolt Mindez csapatnevekkel így néz ki:A csoportB csoportBrazíliaArgentínaHollandiaSpanyolországNémetországElefántcsontpartElemzés: the114cup.blog.hu/2011/03/25/seregszemle_2…..
Kaffka Open the 1st Seregszemle 2011.03.25 22:45:00
Mielőtt belevágnánk a sorsolásba, vegyük sorra a játékosokat. Esélylatolgatás.Bodnár BalázsCsapata: holland válogatottFél éve játszik PES-sel.A ping-pong foci királya. Piszkos, betonvédelmen alapuló taktikájával nehéz mit kezdeni. Rengeteg apró fault és a játék tördelése…..
Ma este 23:00-kor elkészül a sorsolás. A semleges húzó szerepét Aranyi István tölti be. Játékosok: Bodnár Balázs Boros Zsolt Markovics Norbert Takács Tamás Tasner Géza Török Ádám A nevek egy kalapba kerülnek. Az elsőként kihúzott név megy az A csoportba, a második…..
Kaffka Open the 1st Szabályzat 2011.03.23 19:40:00
Rövidesen indul az első nyílt PES 2011 bajnokság a Kaposvári Egyetem Kaffka Margit Kollégiumának 114-es szobájában.A tovább mögött a hivatalos szabályzat.A játék: Pro Evolution Soccer 2011.A tornán hat játékos indul.A hat játékost két hármas csoportra osztjuk,…..
Kaffka Open the 1st Köszöntő 2011.03.16 19:10:00
 Hamarosan... ..
Gulyásdemokrácia Képzavar 2010.05.17 20:29:32
Meghallgathattuk a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről szóló szöveget pénteken Orbán Viktortól. Aztán most már el is olvashatjuk. És van benne valami, amit igazán nem lehet érteni.Például írnak olyanról, mint hogy "az átmenet zavaros két évtizede". Na meg persze hogy…..
dzsokko_garros 2010.05.18 02:38:05
@más hülyesége miatt:
Te vagy az, Ildikó?
    Biztos láb, világos iránytű, "remek dokumentum". A következő négy évben a Fidesz ennek alapján végzi a munkáját - így jellemezte Orbán Viktor a Polgárok Házában a Fundamentumok című, 12 pontos elnöki programját. "A Fidesz megcélozza a saját program alapján álló,…..
Először a tenisz történetében Mr. Vavrinec - Mr. Decker. Finoman szólva is egyértelmű esélyekkel. Leánykori nevükön ugyanis már összefutottak párszor, nehéz lenne azt mondani, hogy váltakozó sikerrel. Illetve lehet éppen, csak a hangsúly van másutt. Ritkán váltakozó…..
dzsokko_garros 2009.05.15 13:23:14
A l'Equipe szerint a doppingvétséget a Francia Tenisz Szövetség is megerősítette, úgy tudják egy akkreditált laboratóriumban a megengedett érték közel háromszorosát mérték. Richard nem járult hozzá, hogy hajmintát vegyenek tőle. Ebből azt is meg lehetett volna állapítani,…..
A vasárnap nem csak Rafának volt emlékezetes, hanem a blog számára is nagy pillanat volt. Január elejétől írjuk napi rendszerességgel a Salakblogot, és sosem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar eljutunk idáig. De tegnap estére elértük a félmillió…..
dzsokko_garros 2009.04.20 11:04:45
dzsokko_garros 2009.04.16 15:42:01
@fuzzy_dunlop: Tudok róla. Sajnos egyrészt nem áll rendelkezésemre a technikai háttér az előfizetéshez, másrészt meg nem engedhetem meg magamnak, hogy napi 2400Ft-ért vásároljak meg egy napi közvetítést. Akkor már inkább a teljes ATP Tourra ~19000Ft-ért, dehát mikor szabadítsam meg magam ekkora összegtől... :S
Tegnap próbából nyertem (volna) 80 centet, mert eltaláltam (volna), hogy Léjt nyer kettőben.Így aztán 50 euró 80 centről indultam (volna).Hernandezzel kerestem (volna) 1,30-at, mivel megverte Benetteu-t.Megfogadnám (volna) még Kunitsynt, Schwankot, Acasusot, Melzert és Stepaneket.A…..
Nolénak egyelőre maradt még egy pici kis előnye Murray-vel szemben, de igen könnyedén elveszítheti a harmadik helyét a salakpályás szezonban. És ehhez még az sem kell, hogy ő maga gyengébben játsszon mint tavaly, elég ha a skót jobban. A gondolatnak persze van egy tükörképe is:…..