Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makukula

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk a szerkesztőségben mindenki fejhallgatóval dolgozik, így aztán módomban állt megszámlálhatatlan mennyiségű levételi mozdulatot megfigyelni, de még a leghevesebb sem tűnt különösebben veszélyesnek a fejhallgatókra nézve. Ettől persze Bálint még lehet egy vandál, az eMag viszont ezt nem…..
Makukula 2016.10.16 14:33:05
@citroen bx: Szerintem te konkrétan a társadalomra már káros módon jársz távol a valóságtól
Makukula 2016.10.16 14:36:08
@enrico palazzo: Meg tudnád adni az általad említett három illetőség elérhetőségét?
Makukula 2016.10.16 16:50:29
@Manyecs: Fogalmam sincs, laikus vagyok. Ez az első drágább fülhallgatóm, nincs összehasonlítási alapom. Én szeretem, és elégedett vagyok vele. Viszont biztos vagyok benne, hogy ár/értékben találsz ennél jobbat, én legalábbis magamnak nem ilyet vennék.
Elképesztően rossz szériában van a Vasas Bp. Stars. A káposztásmegyeriek négy körrel ezelőtt nullára verték a Brassót, ám csatáraik azóta képtelenek a kapuba találni. A csapat elsőre az Újpesttől kapott ki 3-0-ra, majd az SC Csíkszeredától előbb 1-0-ra, ma 4-0-ra. A…..
A Sapa Fehérvár AV19 vasárnap végrehajtotta azt, amit az EBEL-ben idén még egy csapat sem tudott, és amire a szurkolók közül is kevesen számítottak. 1-1-re végeztek Villachban a rendes játékidőben, és a hosszabbításban ugyan 20 másodperc után kikaptak 2-1-re, de így is egy…..
Makukula 2009.10.05 01:28:04
@Raon: ez konkrétan amiatt van, mert sokszor megesik, hogy olyanok vannak műszakban, akik nem értenek a jégkoronghoz az online-nál. Nem mondom, hogy jó, hogy ez a helyzet, de szerintem örülj annak, hogy mind az online, mind a napilap jelentősen többet foglalkozik a jégkoronggal, és azon belül elsősorban a Volánnal. A másik pedig az, hogy ez egy számodra ingyenes szolgáltatás, szerintem inkább becsüld ezt meg. Még egyszer elismerem, hogy szerintem is jogos a kritikád, de túlzásokba esel.

Az pedig szerintem teljesen természetes, ha valaki a szerelméről ír az színvonalasabban teljesít, mint egy zsoldos.

Hajrá Volán!
14 éve volt két csatorna, 'oszt jónapot, ha azt mondtam volna, streamelned kell a Grasshoppers-Fradit, néztél volna, mint ponty a szatyorban. Most sokan erre készülnek, hogy láthassák az utóbbi évek legnagyobb klubsikerét arató Debrecent, amely annyi idő után képviseli…..
Szinte hihetetlen, de vesztett pontok tekintetében még mindig a MU a listavezető a PL-ben. A múlt heti csonka, és a szerdai hipercsonka forduló után, végre egy sablonos, tízmeccses, háromnapos körnek futhatunk neki. A kínálatból egyértelműen kiemelkedik a hétfő esti liverpooli…..
David Beckhamben gazdag Serie A-hétvégét kívánunk a boldog újév és a minden más jó mellé, ami egyben azt is bizonyítja, hogy nem tűnt el az olasz futball az NST-ről, csak áldozatul esett egy időre néhány más dolognak. A 18. forduló simának ígérkezik, nagy meglepetésekre mi…..
Makukula 2009.01.10 16:00:25
@Calogero: Nagyon kösz!! Elég meglepő, hogy neten nem lehet ugyanannyiért jegyet intézni, mint helyszínen. Akkor utánanézek, hogy milyen meccsre milyen eséllyel nem lesz teltház.
Ja, a szállás nem para, csak gondoltam egyszerűbb lenne egy olyan utazái irodát találni, ahol a szállás nem nyomja fe az árat. Zsír arc vagy, köszi még egyszer!
Izrael és a Hamász a civilizációk harcával búcsúztatja a demokrácia exportjáról szőtt ábrándokat. >>> Így fest az, amikor a történelem dönt el egy tudományos vitát..
Makukula 2009.01.07 17:09:02
@Radio Free Aberrania: jaaaaj, mért kell kiforgatni a szavaimat? Miért kell a lehető legszélsőségesebb magyarázatot kihúzni a mondanivalómból? Ki írta azt, hogy szerintem végtelen? Nem azt ítram, hogy én nem tudom megmondani, mert nem értek hozzá?
Figyelj, légy szíves írd le, hogy szerinted, hogyan lenne lehetséges az, hogy a két nép békében éljen egymással?
Makukula 2009.01.07 17:43:30
@Radio Free Aberrania: Még mindig félre értettnek érzem magam:)
Én azt írtam, hogy a jelenlegi kormánykoalíciónak valami határozottan fel kellett lépnie annak érdekében, hogy újraválaszthassák őket. Ez megtörtént. Mint ahogy írtam, egy héttel ezelőtti adatok szerint (amikor még nem indultak meg az áldozatok százaival járó szf-i hadműveletek), behozták Likudékat. És hidd el, ha most Livniék nem csináltak volna vmit, akkor a te általád vázolt megoldástól fényévekre kerültünk volna.
Tehát nem azt mondtam, hogy helyes, hogy megöltek x száz embert (mellesleg palesztin források sem több száz civilt), hanem azt, hogy akár már pusztán a légicsapások is elegendőek lettek volna mérsékelt jobbos szavazó meggyőzéséhez. (=> mert határozottan felléptek)
De akkor vajon miért csinálták tovább a hadműveleteket? Ezt én sem tudom, de szerinted, azért mert csak úgy gecik és szeretnek ölni? Ráadásul úgy, hogy az EGÉSZ világ (nagyon helyesen) elítéli őket? szerinted a Hamasszal lehet békét kötni?
Egyébként nem szeretnélek kioktatni, de annyit még hozzátennék, hogy a te általad felvetett megoldást lehetetlen kivitelezni a 4m pal menekült miatt. Meg a demilitarizált Izrael tényleg komolyan gondolod? És ki lépjen a farkéra a rendbontóknak lefegyverezett felek közül? 'nk-i protektorátus'?
Makukula 2009.01.07 17:48:45
@ZOLDMANO: Én nem mondtam, hogy van. Azt mondtam, hogy papíron mindenképpen lehetséges (értsd békeszerződés). Arról, hogy a gyakorlatban is megvalósulna-e, arról elképzelésem sincs.
Abban abszolút igazad van, hogy nem lehet igazságot tenni.