Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hetfeju

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 24 óra nagy internetes sztárja lett az a két amerikai seggfej, akik videóra vették, majd feltették a Youtube-ra, ahogy a Domino's Pizza konyhájában gusztustalankodnak a vendégek szenvicseivel. Egy olyan nemzet tagjainak, ahol az alapviccek közé tartozik a túrós csuszát a…..
hetfeju 2009.04.15 13:56:57
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
Nálunk a faluban már jó ideje speciálisan főzik a húsvéti sonkát. Vagyis éppen ez az: nem főzik hanem sütik. A péknél.Informátoraim úgy tudják, hogy már a hatvanas évek előtt is sütött a Kender pék húsvéti sonkát korpás tésztában, de a kenyértésztás módot a…..
hetfeju 2009.04.09 12:43:56
Miért ne kerülne a blogba egy olyan olvasói levél, amiben nincs fikázás, nincs negatív élmény és nincs erotika sem? Rendben hogy a nagyközönség elsősorban erre vevő, de a blogot egyelőre nem a nagyközönség szerkeszti. Nem volt eddig olyan levél, amit ne közöltünk volna. Ezt…..
A Gmail és ezáltal a Homár levelesládájának átmeneti halála miatt keletkezett feszültségeket Tímea archív felvételével vezetjük le. Vajon egy új típusú használati utasítás félresikerült bétatesztjét sikerült elcsípnie vagy valaki gondosan visszacsomagolva visszahozta?2007.…..
Tessék megkeresni a képen az igazi egeret!(Egyébként Cukornak hívják, és Hecrat a gazdija. Mindnek!)..
addict Nagy ötlet kis ceruzából 2009.02.17 10:00:00
Szerintem még nem született olyan ember a világon, aki ne használta volna már alkalmi dobverőként a ceruzáját, hogy az őrületbe kergesse kollégáit, az osztályfőnököt vagy a családját. Én általános iskolában a saját és a padtársam tolltartójából és a tankönyvekből egy…..
hetfeju 2009.02.17 12:57:16
Két nappal ezelőtt a Consumerist írt arról, hogy a Facebook változtatott felhasználási feltételein. És az egyik módosítás értelmében monstantól kezdve a Facebook akkor is rendelkezik a felhasználó adatai felett, ha az már törölte magát a szolgáltatásból. Mondanom sem kell,…..
..
hetfeju 2009.02.17 11:42:40
Ma este hat órakor kerül sor az Activium Kommunikációs Tervezőiroda gondozásában megjelenő, Arculat és identitás című könyv hivatalos bemutatójára. Az előzetes regisztráció miatt a Művészetek Palotájába már nem valószínű, hogy be lehet férni, de az arculattervezés hazai…..
A Dehio+Martens kéttagú designer társaság nem szarozott sokat a keresztény érzelmekkel, de gondolom azzal sem foglalkoztak nagyon, hogy milyen értelmezési mezőket nyit meg, ha valaki frissen vasalt inget, vagy sapkát húz a Megváltó sziluettjére. A testtartás adott, az ötlet rendben…..
hetfeju 2009.02.13 14:28:17
:(
Az alábbi levelet Juci küldte el nekünk, aki nem tűnik hetvenen túlinak, viszont saját bevallása szerint rendszeresen varrodába jár. Igaz főleg csak igazítani, na de akkor is. Én a magam részéről a kényelmes kész pártján állok, de azért lehet hogy érdemes lenne egyszer…..
Balaton-ügyekben eddig mindig a puszta üzleti érdek győzött a természettel szemben. Így lett az egykori halban gazdag, csodálatos kastélyokkal övezett tóból deszkabódés, hullámpala-kuplerájos, szélhámos-vendéglős, döglöttangolnás, Sztojka Ivános lerobbant prolivircsaft. A…..
A minimál stílus és az abszurd humor kedvelőinek mutatjuk be ezt a remek belvárosi kirakatot, amely vagy a feledékenységnek vagy az ellenség aknamunkájának köszönhetően alakult ki. A tovább gombra kattintás után olvasható, mit is hirdet büszkén egy darab papír a tök üres bolt,…..
Mitől szép egy webszájt? Nyilván vannak objektív és szubjektív paraméterek is.Van, aki szerint a nagyon finom és elegáns megoldások tesznek széppé egy oldalt. Megint mások szerint nem annyira a technikai háttér, inkább az összebenyomás, a külcsín, a trendek ismerete…..