Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dögölj meg

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
dögölj meg 2012.12.15 19:09:04
ProgBlog Nemzeti szaron 2012.12.14 18:27:03
“These men who come to power, they have small minds. You will scared. And they will resent you, and they will strike out and destroy you.” („Ezeknek az embereknek, akik hatalomra kerülnek, kevés eszük van. Félni fogsz. Neheztelni fognak rád, ki fognak ütni és megsemmisítenek.”) Don…..
Van olyan, hogy a legütősebb felvezetés sem készít fel egy hír drámaiságára. Ha ezt a cikket mobilon, állva olvassa, inkább üljön le. Ha ül, kapaszkodjon meg valamibe erősen. Gyöngyösi Márton helyreigazítási kérelmet juttatott el az Indexhez. Szerinte a december 7-i, Vona…..
Az auschwitzi haláltáborban elkövetett iparszerű népirtás folyamatáról értelemszerűen kevés helyszíni fénykép készült. A ritka kivételek egyike az a négy fotó, melyet 1944 nyarán a Sonderkommando, a nagy mennyiségű holttest megsemmisítésével megbízott foglyok egy kis csoportja készített egy…..
dögölj meg 2012.12.10 10:11:08
@HgGina: Holokauszt vitában hallottam
régebben: "elfogadom,hogy a holokausztnak csak egy áldozata volt,de
az az egy az én édesanyám !"
De volt Zoltai Gusztávnak is egy érdekes televíziós nyilatkozata:a rabbiktól engedélyt kapott édesanyja holttestének kihantolására és hazahozatalára.És csoda történt,a teljes csontvázat megtalálták és hazahozták a lágerből !
...felér a bukással. Nem gazdasági szempon(tok)ból vizsgálva, mert azon lehet vitatkozni, hogy szükséges-e. Gazdasági válság, újabb unortodox lépés, netán újkonzervatív (vagy neoliberális) fordulatról van szó, stb. Nem, ezek a szempontok most nem érdekesek, kizárólag a…..
dögölj meg 2012.12.06 11:17:38
@fizetekmegegysort: És kire szavazzon? Bízzon abban,hogy akik kormányzásuk idején tandíjat akartak,mára meggondolták magukat és inkább a nyugdíjakat fogják felezni?
dögölj meg 2012.12.06 11:20:16
@tothh: Jó nektek,ha van hova menekülnötök.De mi hova a fenébe mehetünk?
dögölj meg 2012.12.06 12:29:47
@Rive: Én két évig ettem a Horthy-rendszer keserű kenyerét,semmivel se volt rosszabb,mint
a Rákosi vagy Kádár pékség terméke.Az akkori oktatás-politika világszínvonalú volt,Nobel-díjasokon kívül magas tudású,kreatív műszaki szakemberekkel ezreivel látta el a piacot.
És persze voltak gyáraink,ahol kamatoztathatták is tudásukat.Pártunk és Kormányunk által levezényelt "rendszerváltás" viszont lenullázott mindent./ Kivéve persze az államadósságot/. Horthy-rendszert emlegetned éppoly baromság,mint az "elmúltnyócévet".
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
Tüntessünk ellenük? Pár ezer ember kimegy néhány transzparenssel, zászlóval, kiordítozza magát, aztán megunja és hazamegy. Most így a vasárnapi „nácizmus elleni tömegtüntetés” után még jobban látszik, hogy a demokrácia mindig bajban van az ilyen dolgokkal kapcsolatban.…..
Egy februári blogposztunkban arról számoltunk be, hogy a gyöngyöspatai általános iskolában hátrányos megkülönböztetés éri a roma gyerekeket, miután a Hír tévé olyan riportokat készített, amelyekben ennek ellenkezőjét próbálta bizonyítani. Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF)…..
dögölj meg 2012.12.04 11:33:35
@SzJ1982: Főzzél magadnak !
A héten az ENSZ Közgyűlése „nem tag megfigyelő állam” státuszt (non-member observer state) adott Palesztinának, ami lehetővé teszi számára, hogy megfigyelőként részt vegyen a Közgyűlés munkájában, de nem ad neki szavazati jogot. Sokan féltek ettől a lépéstől és sokan…..
dögölj meg 2012.12.02 14:41:59
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Jól mondod,valóban politikai okból nem állam Palesztina,pedig ENSZ határozat mondta ki Izrael és Palesztina létrejöttét.
Ha nem a politikusok dirigálnák a világot,hanem az igazság,akkor Izrael államát Angela Merkel szülőföldjén hozták volna létre.A németek megérdemelték volna,a palesztin nép meg békében élhetne zsidó testvéreikkel ősi földjükön.
Kis túlzással a budapesti melegfelvonulók szélsőjobboldali zaklatóinak a randalírozása tejszínhabos leszbishow ahhoz képest, amilyen durván támadnak a belgrádi homofób huligánok a szivárványszínű zászló alatt vonuló melegekre, leszbikusokra, biszexuálisokra, transzneműekre…..
dögölj meg 2012.11.30 16:41:13
@Rézfánfütyülő fűzangyal: A Tóra még régebbi,és kategorikusan tiltja a zsidóknak a vegyes házasságot .
Fénylő Csillagunk tegnap télakot vett az országból. Kedves népe hiába várta, hogy a név szerinti szavazáson magát kihúzva, termetének mélységét magasságnak láttatva megszólaljon azon a kiművelt egérhangján: igen! Büszkén, férfiasan, ahogy csak egy téeszelnök képes a…..
Kedves olvasó, tegye szívére a kezét, és válaszoljon őszintén. Ha azt olvassa, a cigányok nagyobb csoportja megostromolta valamelyik vidéki város rendőrségi épületét, kételkedik-e a hír igazságtartalmában? Biztos vagyok abban, hogy a többség, és nem csupán a Jobbik…..
Jó lenne, ha a mai poszt nem vihart kavarna, hanem elgondolkodtatna mindenkit a háború és egymás öldöklésének hiábavalóságáról. A történet csupán az egyik fél oldaláról mutatja be az izraeli-palesztin konfliktus mindennapi, emberi oldalát. Természetesen amennyiben a másik…..
dögölj meg 2012.11.22 13:14:48
@Amichay: Hogy mi a cionizmus,azt az általam említett urak írásaiból tudom. Ha Nálatok a "nyóckerben" autentikusabb források is találhatók,készséggel elhiszem.
dögölj meg 2012.11.22 13:27:29
@Amichay: A balkáni háború azért nem volt olyan régen,a kazettás bombák -szerencsénkre üres- kazettáját Barcs mellett dobták le szerb barátaink.
Hitler felemelkedését mi valóban tétlenül néztük,szemben dicső bankárjaitokkal,akik pénzelték,akárcsak korábban Lenint.
Vagy ezt kimondani is nagy butaság ?
dögölj meg 2012.11.22 19:58:23
    Fokasz Nikosz mai nyilatkozata szerint a Semjén-féle plágiumügy nem létezik. Fokasz professzor, az ELTE TÁTK Szociológiai Tanszékének  vezetője, egyetemi tanár, az MTA doktora. Semmi okom kételkedni a szavában.      Ez a poszt Semjénről egyáltalán…..
Nívó Szidjuk együtt az LMP-t! 2012.11.19 11:13:35
Esküszöm, a fene nem akart a témáról írni, így is ezzel van tele a magyar sajtó és blogoszféra, hogy miért nem akar egy parlamenti küszöb környékén táncoló pártocska csatlakozni a még csak nagy szavak mentén létező volt miniszterelnök fémjelezte politikai mozgalomhoz, de…..
dögölj meg 2012.11.19 13:58:10
@rockjano: Az a feneség,hogy mindig is két pólus volt.Volt 800.000 párttag,meg voltunk mi,pártonkívüliek.A párttagokból lett szadesz,maszop,mdf,fityesz,kisgazda meg még kisebb gazda,mi meg lettünk pártokon-kívüliek.Változott valami? Az egész "rendszerváltást" is csak azért csinálták,hogy minden maradhasson a régiben.Az LMP
szándéka dicséretes,-nem lepaktálni azokkal,akik lebőgtek 22 év alatt- ,csakhogy ennyi analfabéta országában ez nem jut el a választók agyáig.Kár értünk.
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..
dögölj meg 2012.11.16 14:57:43
@Drago Brutic: Nem így volt, magyarországi svábokat is soroztak a SS-be,azt persze nem tudom,hogy mert -e valaki is tiltakozni ellene.
dögölj meg 2012.11.16 14:58:46
@dögölj meg: Ahogy később az ÁVH-ba is soroztak !
dögölj meg 2012.11.16 17:47:45
@mojoking77: két fia volt,melyikük a középső?
Sok mindenről szó esik a Bajnai Gordonnal készült tegnapi, közel háromnegyed órás videóinterjúban. Felmerült témaként 2006 ősze is többek között, de most mégse ezt emelném ki (az erről elhangzottakat jól visszaadja a a Haza és Haladás blog szintén tegnapi…..
dögölj meg 2012.11.16 12:25:59
@sas70: Bábolna állami tulajdon volt,a Hajdú-Bét meg magán!
dögölj meg 2012.11.16 13:11:45
@Szevasztok: Ők megoldották,ugyanis egyiket se fizették ! Sőt,mire a felszámoló biztos kiballagott a helyszínre,már a gépeket is leszerelték és ismeretlen helyre szállították.Az üres épületek árából a biztos úr kifizette saját magát,a számlavezető bankot,a TB-nek már nem jutott semmi.Az akkori sajtóból csekkolhatod.
dögölj meg 2012.11.16 14:30:48
@hackbard.celine: Igazad lehet.Sokkal kifizetődőbb a maszop-szadesz-ludmillás hazugságokat tolni.
Nyilvánvaló,hogy a Megyeri-híd fővállalkozója se azért jelentett csődöt,hogy az alvállalkozóit ne kelljen kifizetnie. Hiába,a piacgazdaság már csak ilyen.
Állatokkal szentségtelenítették meg az ellenség szent helyét – erre találtak bizonyítékokat a régészek.   Jeruzsálem mellett régészek egy Kr. e. 11. századi templomot tártak fel. Legnagyobb meglepetésükre a romokon máig világosan látszanak az izraeliták, a…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Van abban valami egészen hátborzongató, hogy pont azon a napon, amikor a jegybank szakértői stábja letesz egy újabb profi tanulmányt az asztalra, a Monetáris Tanácsra szabadított fidesztrollok bődületes faszságokat böffentenek bele a vakvilágba. De mint tudjuk, már három hónapja…..
...ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.   Azt a rézfán fütyülő rézangyalát neki, nőnek ezek a gyerekek, mint a dudva, nyílik ki a csipájuk rendesen! Össze is szedegetnek mindenféle hasznos és haszontalan dolgot, ahogy járnak-kelnek a nagyvilágban. Azt meg mindenki…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
dögölj meg 2012.11.05 10:00:25
@ZöPö_: Sose voltak jók matekból.
Álszentfazék Géza nem érti 2012.10.31 20:56:55
Bizonyára sokak előtt ismeretes az a botrány, ami a minap robbant ki a mi nagyszerű oslói nagykövetünk, Jeszenszky Géza tudományos tevékenysége kapcsán. Röviden, a mi Gézánk azt találta leírni az egyetemi előadása segédanyagában: „Azért van, hogy olyan sok roma szellemileg…..