Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vogonok

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre a történetre nem vagyok különösebben büszke, de mivel tanulságos, érdemesnek tartom a megosztásra. Tavaly nyáron legénybúcsún voltam egy vidéki városban. Kocsmatúrába torkollt a mulatozás, ami pedig szinte törvényszerűen filmszakadásba hajnali három körül. A következő emlékem, hogy másnap…..
Vogon versek Figyeld a légzést! 2011.12.01 15:48:00
A vogonok nem értették, minek légzésfigyelő készülék egy pici baba mellé. Az újszülött még friss, nincs elhasználva a tüdeje, egész nap csak bömböl, tehát nyilván minden rendben a légzésével...Mégis, a televízióban és az újságokban, az Interneten számos helyen…..
Aki látott már vogon esküvőt, az amíg él, nem felejti el. Az ifjú pár több órán át tölti ki a házasságkötéshez szükséges nyomtatványokat, és tizenkét tanú hitelesítésével írják alá a könyv vastagságúra rúgó paksamétát mindannyian, több helyen, miközben…..
A munkahelyi étkeztetés korábban nem létezett a vogonoknál, minden dolgozónak magának kellett gondoskodnia az ebédjéről, természetesen csak az előre kitöltött és jóváhagyott, lepecsételt ebédidő igénylési nyomtatvány szerint engedélyezett intervallumban.Amikor felfedezték,…..
Hőseink történelmében volt egy emlékezetes nap, amely a Nagy Ausztrál Bevándorlás néven került be a tankönyveikbe.Általában a bevándorlás hosszas folyamat, de jelen esetben a vogon ausztrál bevándorlás mindössze néhány órát vett igénybe... A visszafordulással együtt. Páran…..
Vogonjaink egy napon kiötlötték, hogy autókölcsönzőt nyitnak, és az autóbérlésből befolyó összegek révén tesznek szert sok-sok földi pénzre. Nosza, neki is láttak az autókölcsönző felépítésének, a feladatok megszervezésének, ám máris szembe kellett nézniük az első…..
Vogon versek Pálinka kóstolás 2011.04.29 11:21:19
A vogonok korábban nem ismerték az alkoholt, azonban a Földre érkezve hamarosan megismerkedtek a különböző italokkal és azok kellemes hatásával...A pálinka oly mély benyomást tett rájuk, hogy több vogon vers is született - a bordalok mintájára pálinka daloknak nevezzük ezeket.…..
Ha vogonokról van szó, mindenki tudja, hogy a jogszabályok, utasítások, nyomtatványok, azaz a bürokrácia a lételemük. Minden élőlény retteg a gondolattól, hogy bármilyen hivatalos ügyet a vogon rendszabályozás szerint kelljen intéznie.A legfélelmetesebb dolog ezen a téren a…..
Bármily hihetetlen, nemcsak az embereknél vannak kötelező biztosítások, hanem a vogonoknál is. A kötelező biztosítások az alábbiakra terjednek ki vogon esetben:* űrhajó vezetése során bekövetkező töréskár* űrsikló és légpárnás járművek vezetése során bekövetkező…..
Vogon versek Vogon sminktetoválás 2011.03.03 16:38:00
A vogonoknál picit másképp kell elképzelni a sminktetoválás folyamatát és kinézetét, mint az emberi értelemben vett sminktetoválást. Mivel a bőrszerkezetük teljesen eltér az emberétől, az alá juttatott festékanyag összetétele és mennyiség is más kell legyen ahhoz, hogy a…..
Társasjáték volt a tervben,öt küzdött meg egymás ellen,ám győztes csak egy lehet -e bolygó nem a tied!(vogon mondóka) A társasjátékoknak nagy hagyománya van a vogonoknál - e nép tagjai rendkívül kedvelik az efféle szórakozást, bár náluk nem úgy néz ki egy…..
Elérkezett a hazalátogatás ideje, ám vogonjaink döbbenten tapasztalták, hogy űrhajóik belső tűzvédelmi rétege jelentős mértékben megkopott a takarítások során - mivel a földi tisztítószerekben található klór reakcióba lépett az egyébként minden másnak ellenálló…..
Vogon versek A Reklámtáska Ünnep 2010.06.17 14:54:36
Vogonjainknál a reklámtáska gyűjtése általános hobbi. Olyan ez számukra, mint pl. a bélyeggyűjtés az embereknél: minél ritkább, kisebb példányszámú egy papírtáska, annál értékesebb.Minden évben megrendezésre kerül a Nagy Reklámtáska Ünnep, ahol meg lehet tekinteni a…..
Vogon versek Borkóstoló ünnep 2010.06.07 12:50:05
A földi vogonok nagyon hamar átvettek egy szokást az emberektől: az ünneplés, mulatozás szokását. Megtanultak örülni, konfettit szórni, hangoskodni és... inni.Az alkoholtartalmú italok közül különösen a bor, mégpedig vörösbor tetszett nekik, mivel ennek színe a vérre…..
Derék vogonjaink az intergalaktikotime szerinti 333.666. esztendőben (földi időmérésre átszámítva 2010-ben) úgy határoztak, létesítenek a bolygón egy vogon wellness központot, ahol vogon módszerekkel fognak kezeléseket végezni pl. a ránctalanítás és a masszázs terén.Az emberi…..
Vogon versek Térkép költészet 2010.05.20 12:29:00
A csillagok között utazgató vogonok versei között természetesen található utazási-tájékozódási témájú is, azaz térképes vers. A vogon térkép költészet igen fejlett, mondhatni legalább akkora területet ölel fel, mint pl. az embereknél a szerelmi költészet. Íme egy…..
Vogon versek Futópadon 2010.05.17 16:57:00
A vogonok rájöttek, hogy ha a Földön akarnak maradni, kénytelenek lesznek rendszeresen sportolni, edzeni, mert mozgás hiányában a szűlőbolygójukétól meglehetősen eltérő gravitációjú és változatos kajákban bővelkedő helyen néhány hét leforgása alatt gömböccé dagadnak…..
Vogon versek Ágy vágy 2010.05.06 15:32:00
Az alábbi vogon verset a legnagyobb vogon költő, Vog 'On Theweb írta, és mivel az alvás témakörében soha nem született még hasonló (mivel a vogonok nem ágyban és matracon alszanak eredeti élőhelyükön, csupán a Földön való letelepedésük óta ismerkedtek meg az ágy és matrac fogalmával), így mindenképp…..
"Nincsen itten lapítás,vogon cégalapítás!"- Adták ki a jelszót vogonjaink, és mivel fenemód jól értettek az interNYEThez, rákerestek a gugliban a cégalapítás szóra, majd rövid elemzés és rtékelés után kiválasztották a találati lista hatvanhatodik oldaláról a…..
Az emberi stílus, és a helyi bürokrácia felvétele (ami kezdetben olyan volt a vogonoknak, mint az ördögnek a keresztvíz) után vogonjaink rájöttek, hogy termékeik, imakönyveik és versesköteteik forgalmazása létkérdés.Tehát: boltokat vettek, igen, boltokat, méghozzá itt a…..
Lehet, lassan már nem ember írja eme blogot, hanem egy hatalmas, ordenáré vogon, aki elfoglalja a mobil wc trónját éppúgy, mint a blogírók asztalát és az aszfalton szüretelt aszalt szilvát.Lehet, majd harcolni kell, a klotyóért és a blogért egyaránt, amit most még nem adok fel,…..
A vogonoknak egyre nagyobb szüksége van az emberi dolgokra, úgymint kaja, mozgás, munka és lakás - így az energia sem mellékes, egyik irányba sem, tehát a kivitel és a behozatal egyaránt fontos számukra. Orosz gáz ugyan nem kell nekik, arra ott van a rettentő büdös sajátjuk,…..
... bizony, mindig rengeteget kell takarítanunk utánuk, miután leszállt az a bizonyos hajó. Társasházban, családi házban, és úgy egyáltalában mindenütt, ahová beteszik a lábukat. Koszos egy népség ez a vogon. A takarítás pedig nem mindig hálás feladat, főleg az embernél…..
Megláttam. Ott állt azokkal a hatalmas, földig érő szempillákkal, amint az égre nézett, és átkozta az embereket. Ő volt a legnagyobb vogonkirálynő, akiben aztán végképp nem volt semmi kegyelem, de még saját fajtársai iránt sem, hiszen pókokhoz hasonlóan felzabálja a hímeket.…..
Hamar vége lett a fürdőnek, és eljött a verselés ideje. Azonban Gaius Mordus, ez az előkelő, és vogon mértékkel is hatalmas dög, a mai nap során egy igen dühödt verset írt - az oka nem más, mint a plebs alávaló szokásai, ugyanis a birodalomban egyre csak lázonganak a plebejus…..