Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonSchwarz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pat Cortina szövetségi kapitány ma hajnalban Münchenbe utazott, klubcsapata, az EHC München sorsdöntő mérkőzéseket játszik a feljutásért. Hétfő hajnali visszaérkezéséig Énekes Lajos és Diego Scandella edzők viszik a csapatot, kapcsolatban a főnökkel. A szakvezetés a ma esti…..
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Alighanem a szezon legnagyobb OB I.-es meccsét játszották vasárnap kora délután a Megyeri úton, a lila-fehérek tíz perccel tovább voltak teljesen egyenrangú ellenfelei az Alba Volán EBEL-csapatának, mint pénteken, a bajnoki döntő első mérkőzésén. Nagy iramú, élvezetes csata…..
Szűk egy hónap múlva hazánk olyan erős válogatott otthonában játszik tétmérkőzést, amilyen ellen évtizedek óta nem tett hasonlót. Rigában Lettország lesz egyik ellenfelünk. A négyes csoport győztese részt vehet a vancouveri téli olimpián. A magyar válogatott felkészülési…..