Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Epoxigyanta

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harminc darab húszezres melegíti jobb combunkat a farmer zsebén át. Hűha, mindjárt autónk lesz! Tekintetet hordozunk körbe a horizonton, tippek záporoznak, döntsünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sokat segíthet az állampolgároknak, hogy a Miniszterelnöki Hivatal nyilvánosságra hozta a Nemzeti Konzultációs kérdőív helyes megoldásait. A megoldásokat egy fideszesekből, KDNP-sekből és egy történelemtanárból (Fidesz-KDNP) álló stáb készítette el. A helyes megoldás…..
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
Modorosblog A dohányos 2010.12.02 09:23:00
-Na, ez szimpatikusnak tűnik. Csapolt Engelfelder Indian Pale Ale meg Rotburger. Korsó 350, Maß 500 - a hülyének is megéri, hát még nekünk! Jó napot,  kezicsókolom, helló, sziasztok. Mi? Várj csak, Lackó. Nemdohányzó? Bocs, ne haragudjatok, az egész üzlet nemdohányzó?…..
Epoxigyanta 2010.12.02 10:59:39
@MagyarZizzi: Az elméletek gyártása nagyon fontos a kognizív disszonancia legyőzése érdekében. Minél több ilyen kifogást tud sorolni a dohányos, valszeg annál nagyobb benne a félelem és a lelkiismeretfurdalás.
Epoxigyanta 2010.12.02 11:00:33
Saját kérésére ismeretlen szerző műve. Még azonosítani tudták volna? :-)) A kinti céges tréningek nagyrészt unalmasan zajlanak, de ez az egész nem is erről szól. Amint vége a vacsorának, a klikkek piálni kezdenek. Szépen, gondosan megterítenek a szálloda aulájában - (az…..
Jelentem megvan Chuck Norris, a cseh T-Mobile reklámfilmjeiben haknizik öregkorára. Az egyikből szégyen-gyalázat, de kiderül, hogy egy gyengesége még neki is akad. A videók nagyon viccesek, ezen a nyelven meg pláne.        ..
Modorosblog Lakásvásárlás 2010.02.12 07:00:00
  -Bandesz! Hogy kerülsz ide már megint? Legközelebb fizetsz! Azt hittem, nem is BKV-zol! -Á, csáo! Ja, nem szoktam, csak a verda most szervizben van, én meg megyek pecót nézni. Ancsával kezd szűkössé válni az albi, meg hát idestova három év után már tervezni kell, neki…..
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
Epoxigyanta 2010.08.30 12:38:14
@fagzal:
"Aztán van még a "kopogós nő", azt nem értem, hajnal 7 fele, meg késő éjjel tologatja néha a... hát nem jöttem még rá, hogy mit is, valószínűleg bowling-golyókat egy acéllapon, de hogy minek... meg hogy mér' kell a lakásban az übertűsarkúban steppelni órákat..."

Bazzeg, egy helyen lakunk? Felettünk is egy bolond lakik, akinek este 11-kor kezdődik az élet, napközben a hangját sem halljuk. De aztán elindul, órákig járkál magassarkúban a csupasz parkettán, tologatja a bútorokat, esetleg hajnal 3-kor elkezd porszívózni. Teljesen értelmetlen szólni neki, mert konkrétan bolond.
-Tököm kivan már ezzel a Balázzsal. Mindenhol ez a majom néz le rám olyan talányos-rejtélyes fejjel. Hirdetőoszlop, a Heti Válasz címlapjai. Meg hogy már igazi férfi, harminc lettem meg harminc plusz kettő mínusz egy, szarkalábak vannak a szemünk sarkában - járjuk az országot,…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Epoxigyanta 2010.08.09 16:13:59
@Andie:
"Ezek voltak
azok akik úgy hagyták
abba a sorvége
ket
hogy az ember
azt se tudta
melyik mondat
nak hol és mi
kor van vége?"

Tanulj még egy kis verstant. Ezt úgy hívják, hogy enjambement, vagy áthajlás.
Gyakran még középhaladó szinten levő nyelvtanulók is habozva felelnek arra a kérdésre, hogy Do you speak English? Esetleg némi önmarcangolás után kimondják, hogy yes, de hozzáteszik, hogy a little. Vagy elkezdenek kertelni, hogy igen, de nyáron nem volt angolóra, ezért sokat…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
Epoxigyanta 2010.07.28 11:14:22
@GoldBecK:
Az I Spy című Eddie Murphy film RTL klubos újraszinkronjában volt ez:
Odamegy a fószerhez: "Hejj, öregem! Hogy csinálod?" (How are you doing)
Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést…..
Érhetné a Modorosblogot az a vád, hogy szép, emberi dolgokat tesz nevetség tárgyává - esetleg túl negatív, szarkasztikus a hangvétele. Hogy bebizonyítsuk, mi is érző emberek vagyunk: szeretnénk mindenkivel megosztani ötven kellemes gondolatot, amit már biztos sokan évekkel…..
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. közvetlenül a választások második fordulója előtt írt ki ki pályázatot a budai várhegy városfejlesztési és építészeti koncepciójának elkészítésére. A tömör feladatleírás nem felesleges egyszerűsítés, a pályázóknak valóban a…..
Sziasztok! 10 dolgozom az egészségügyben, és sajnos évről évre rosszabb a helyzet, s mára már elértük azt a pontot, hogy a betegellátás alapfeltételeit se tudjuk biztosítani a betegek számára, mert a kért anyagokat és gyógyszereket nem kapjuk meg, vagyis csak a töredék…..
Mai kulturális rovatunkban tisztázzuk, hogy a szümpozion (netán szimpózium, szümphozion...) kifejezés valójában nem jelentett mindig unalmas tudományos tanácskozásokat, kordzakós értelmiségiek véget nem érő monológjaival, ahol a forráshiánnyal küzdő szervező kisüveges…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
-Kik játszanak ma, Ferikém, a németek? -Azok hát, Jancsi bácsi. Tettem is rájuk egy Károly Róbertet. Tudod, a foci az egy olyan sport, amit a hollandok, cse'szlovákok meg a magyarok játszanak, de a végén úgyis a németek nyernek. Még a Maradóna vagy a Pelé mondta egyszer. Jó kis…..
Epoxigyanta 2010.06.28 10:30:25
Egy kis tobzódás a modorban:
index.hu/velemeny/eheti/2010/06/28/most_sikerulni_fog/

A modor-radarom már az első sorban, a "Balatonfölvidék"-nél csipogni kezdett...
A Pirates-cikk alatt két játékot, az Időrégészt és az Impossible Mission II-t szavaztátok meg. Egy paraszthajszállal az utóbbi nyert, mégis az előbbi jön, mert az Impossible Mission II-höz mindenképpen szeretnék meginterjúvolni egy magyar fejlesztőt, csak nem olyan könnyű…..
Tök régen nem rágta úgy az agyunkat semmi, mint Csema büntető képviccpárosa. Íme az első, rögtön a durvábbik, bár a következő se lesz egy hajdupéter. Szóval ez az a fajta, hogy érdemes megállni egy kicsit és megpróbálni megfejteni, mert némi agyfacsarás után sokkal…..