Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TuskóHopkins

0 bejegyzést írt és 886 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Tegnap végkép kiderült, hogy Székelyföld Hasizma sokkal több időt tölthetett konditermekben, mint stratégiai tárgyalásokon, mert Fanni nagy csele után úgy kiszavazódott, hogy azt kívánta, bárcsak ne szavazódott volna úgy ki. A szerencsétlen még a riportban is azt motyogta könnyek közt, hogy a…..
A frissen talált narancsnak(?) örülő Jérémyt a totálisan megzuhant Nóri taszítja vissza a kilátástalanság mocsarába. Előadja Gábor árulásának drámai történetét, aztán megjósolja, hogy a Holtak Szigetét lassan, de biztosan benépesítik majd a lehangolt, emberiségből kiábrándult ex-Agila-tagok.…..
Nagyon elégedett a főpolgármester 20 pontjával a Critical Masst fasisztázó Empamo (Emberibb Parkolásért Mozgalom). Az autósok hegemóniájának fenntartásáért küzdő társaság szerint Budapest nem lehet a hangos kerékpáros lobbi kísérteti terepe, azért szavaztak annak idején…..
TuskóHopkins 2013.11.12 16:06:03
@etruszk: A Párizsi udvart el akarja adni az önkormányzat, ezért üres.

www.ingatlanhirek.hu/hir/Ismet-elado-a-Parizsi-Udvar/34052/
Andreea Litescu már másfél éve a Wizz Air első tisztje. A Hölgypilóta kérdéseire két repülés között válaszolt. Miért választottad ezt a szakmát és hogyan szerezted meg a pilótaengedélyedet? Kislányként, amikor szülővárosomban Pitestiben gyakran hallottam a…..
TuskóHopkins 2012.12.03 14:16:45
@Közbiztonság Szilárd:

"Kabin meg a strandon van. A repülőgépen fülke."
Na ja. Akkor ezek szerint:

cabin crew = fülke személyzet
cabin pressure = fülke nyomás

Gratulálok
TuskóHopkins 2012.12.06 08:40:40
@Közbiztonság Szilárd:
Akkor a cabin most utastér, vagy fülke?
Úgy tűnik, az emberek humorérzéke nem ismer határokat. Egy "mókamester" tavaly az üllői vasútállomásról rendszeresen a ferihegyi 31-es pályákra leszállni készülő gépekre irányított lézeres tollal világított bele a pilóták szemébe, egészen addig, amíg tetten nem…..
TuskóHopkins 2011.09.20 08:57:48
@Öltönyösrabszolga: "Hogy lehet a szemébe világítani a pilótának, ha a gép magasan van, a lézer meg a földről érkezik?"

Ha a pilóta látja a fülkéből a repülőteret és a környékét, akkor ez visszafelé is működik.

Nem vagyok fizikus, úgyhogy nem értek a lézerekhez, de egy 500 mW-os lézert gyártó cég a honlapján 150 mérföldet ír távolságnak. Biztos nagy a szórása, de szerintem mindegy, hogy egy tenyérnyi foltba néz bele az ember, vagy egy 50 Ft-os nagyságúba.

A besiklásnál (ez a jó szó?) a gép meg egyenes vonalban halad a leszállópálya felé.
TuskóHopkins 2011.09.20 10:54:18
@phaszfej: "frajdi"? LOL
TuskóHopkins 2011.09.20 11:17:38
@phaszfej: Ja hogy az vicces volt! Így már más.
Bocsánat. Nem gondoltam volna rólad.
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
TuskóHopkins 2011.08.08 14:34:59
@Takony_fősámán: "A fürdőszobai tükör meg bűncselekmény."

És alatta a Hello Kitty-s habfürdő? :-)
Ebben az évezredben kevés jó paródia készült (talán egy sem?), ám ha visszatekintünk a 80-as évekre kapásból négyet is lehet mondani: Csupasz pisztoly, Airplane!, Top Secret és az Űrgolyhók. Utóbbi a Csillagok háborúját figurázta ki, Darth Vaderből Lord Helmet lett, Han…..
Az egykori terroristavezér rejtekhelyén több másolt Bikini-albumot és Ákos összes albumát tartalmazó mp3-DVD-t is talált a Mahasz és az Artisjus közös kommandója. "Mi már többször figyelmeztettük őket, de most már cselekedni is fogunk. A bizonyítékokat lefoglaltuk,…..
Múltkor, amikor a bioetanolos cégek erőteljes (és felettébb aggasztó) magyarországi nyomulásáról írtam, egy kedves kommentelőtől erős feddést - mit feddést: leb@szást - kaptam. Azt vágta a fejemhez: miért fáj nekem, ha a magyarok végre összefognak és hazai földben, hazai…..
TuskóHopkins 2011.02.25 23:46:23
@roki: A corn gluten az kukoricasikér.
Az angolban a gluten szó sikért is jelent.
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
TuskóHopkins 2011.02.11 11:11:02
@Epokit Drive: "Miért fáj az Neked, ha a másiknak jobb? ... Tehát az fáj, hogy a legjobbaknak a legjobb?"
Nem. Az fáj, hogy szerinted mondjuk Szíjjártó Péter (kb) 10x olyan hasznos tagja a társadalomnak, mint pl. egy vonulós tűzoltó.
TuskóHopkins 2011.02.11 12:17:09
@Hoppázó Beléndek: Melyik résszel van gond? Azzal, hogy vannak, akinek az adó csökkentésével a nettó bérek csökkennek? Szerintem azért, mert csökkent az adójóváírás mértéke is. (csak ezt nem reklámozzák)
TuskóHopkins 2011.02.11 13:16:18
@Epokit Drive: "Vezetők, >okosabbak< mindig kellenek..."
Kellenek a vezetők ezzel egyetértek.
De nem ilyenek...
"A vezetés elsősorban példa" (Teleki Pál)
Játsszunk el a gondolattal, hogyan zajlana az építkezés, ha az eredeti tervek szerint öt házat bontanának le egyszerre, és húznának fel a helyükre egy óriásépületet óriásparkolóval. Hogy hol? A Belváros Új Főutcájában. Vélemények az azonos című írásunkról...
TuskóHopkins 2011.01.17 10:56:54
@Rocko-: Nincs kocsim.
Egyszer egy 80 literes akváriumot vittem haza villamossal a Jászaitól Kelenföldre.
Meg egy 25 kg-s evezőgépet a 6-os villamoson a Ferenc körúti boltból. :-)
Nyilván egy lakásfelújításnál ezt nem játszanám el minden doboz csempével és ragasztóval, de egy évben egyszer kibírom.
Az elektomos termékeket forgalmazó cégek és a bútorüzletek is ajánlanak házhozszállítást, ami azért nem utolsó dolog, mert nem neked kell a 4. emeletre felcipelni a hűtőt/ülőgarnitúrát.
TuskóHopkins 2011.01.17 11:14:07
@cso zsi: "Ők hogy jutnak be a lezárt területre, ahová rendelted az árut?"

1. Már van behajtási engedélyük.
2. Gondolom a kézikocsi szóba sem jöhet.
A brazil sorozatos Tonyó óta tudjuk, hogy a bolond szereplő közel áll a magyar néplélekhez. Sok-sok filmben kötelező elem a bolond szereplő, komoly színészek építik be Oscar szerző tervükbe egy-egy ilyen szerepet. A különböző díjak bizottságai pedig elolvadnak ha…..
TuskóHopkins 2011.01.12 22:28:31
 Csütörtök reggel indulok újra Karintiába, ami az egyik legjobb hely adventi kalandozáshoz szerintem. Addig is egy videó és néhány fotó a tavalyi utamról, benne karintiai specialitások, villachi karácsonyi hangulatok.   És még egy pár fotó:  Szerinted hol a…..
PTinfo Magyar Nemzeti Villamos 2010.11.18 12:09:00
Miskolcon áll a bál a villamosbeszerzés körül. A Közbeszerzési Döntőbizottság a negyedik villamostender esetén is úgy döntött, hogy Miskolc nem megfelelően írta ki a közbeszerzési eljárást, a dokumentációban egymásnak ellentmondó meghatározások vannak. A tender ugyan befejezhető a döntés alapján,…..
Magyarországon körülbelül 160 pókerklub működik (működött), a tagok száma 40 ezerre tehető, az online-játékosokkal együtt 200-300 ezren pókereznek rendszeresen. Az MSZP úgy gondolta, hogy ez egy olyan terület, amit meg kell rendszabályozni, így egy csodálatos szakértői…..
TuskóHopkins 2010.11.08 21:29:54
@Lev Menachem: A bank akkor "nyer", ha ellene játszol: a ruletten és a blacjacken nyer.
A pókert nem a bank ellen játszod, de tény, hogy keres a játékokon.
Abcúg 80s! CUCCOK 2010.10.20 22:44:00
 NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY?Ül a kiscsákó velem szemben a metrón, olyan 16 éves forma. Milyen márka van rajta? Tisza. De nem ám cipő, hanem kapucnis felső. Mi vaaan? Pedig az. Gyárilag tele van vágva az egész cucc klasszik Tisza-cipő emblémákkal. A 90 után…..
TuskóHopkins 2010.10.22 13:09:06
@Anti Anyag:
Nem mellesleg a surranónak békanyelve volt, ami a vízben való használhatóságon sokat dobott.
A Hajógyárin szintén gyerekkel sétálgató munkatársunk jelenti: Angelina Jolie és Brad Pitt négy gyereke, Maddox, Pax, Zahara és Shiloh vasárnap délután a nép egyszerű kisfiaival és kislányaival együtt rohangáltak, csúszdáztak és mászókáztak a sziget…..
TuskóHopkins 2010.10.18 11:07:38
@MetálFater: Nézd meg a Gia c. filmet.
Nem tudom, ki mennyire emlékszik, de valószínű pont ez volt a cél. Gyerekkorunkat venném egy kicsit szemügyre, nem is akármilyen témában. Valamikor jó pár éve volt egy cikk valamelyik nagy hírportálon, ahol azt vizsgálták, hogy a mesék, amiket néztünk, mennyire befolyásolták a…..
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
TuskóHopkins 2010.08.12 08:25:36
@GG81: Idézek a KRESZ-ből:
5. § (2)"A jármű vezetője, mielőtt a járművel a telephelyről (így különösen a garázsból) elindul, köteles a kormányberendezés, a fékberendezés, a gumiabroncsok, valamint a kötelezően előírt világító- és fényjelző berendezések állapotát (működését), továbbá a hatósági jelzés(ek) [rendszámtábla(ák)] meglétét, állapotát - az adott körülmények között indokolt módon - ellenőrizni."

Tegye föl a kezét, aki ezt rendszeresen megteszi.
Köszönöm.
Szóval "lehet menni módosíttatni a szabályt", vagy betartani a KRESZ-t pontról pontra.
Igyon mindenki vizet, ne csak prédikáljatok!
Már biztos, hogy az illetékesek az Andrássy utat választották a kerékpározás elátkozott útvonalának. Az okok nem ismertek, az viszont igen, hogy a főváros egyik legszebb és nagy kerékpárforgalmat bonyolító útján alakították ki a balesetek tömegeit okozó bicikliutat. A…..
TuskóHopkins 2010.04.29 15:07:04
@vuk_: Vannak emberek, akik (én is), akik fellépcsőznek a harmadikra és elkezdenek izzadni.

@juzam: te nyáron egyszer fürdesz és egy ruhában vagy reggeltől estig 38 fokban is?
TuskóHopkins 2010.04.29 15:18:44
@vuk_: Nem vagyok jó kondiban ez tény.
Bicajozni épp nem tudok a gipszem miatt még két hétig (hála a kedves utasnak, aki kiszálláskor "figyelmesen" nyitotta ki a kocsi ajtaját).
De most itt a gép előtt ülve is melegem van, pedig csak ülök. :-)
TuskóHopkins 2010.04.29 15:38:22
@juzam: 10 liter az pont elég. Hugh Jackmannek is elég volt egy vödör víz :-D
A T. választópolgár hozzászokhatott ahhoz, hogy bizony időnként párttól függetlenül fel-fel röppen egy hír, hogy szabálytalan volt egy közbeszerzés, áron alul adtak el valamit vagy épp haverok igen komoly végkielégítést kapnak.Az azonban új, hogy politikus besurranó…..
TuskóHopkins 2010.04.20 21:07:47
@soniq: Valószínűleg igen.
A Nagy balhé gyerekkorom kedvenc játéka volt. Nem akarom itt viszontlátni.
A képek forrása valószínűleg a pcdome.hu
www.pcdome.hu/kepek/jatek/970/a_nagy_balhe_pc

Akkor pedig szerzői jogvédelem alatt állnak. És a blog.hu felhasználási feltételei szerint nem tölthető fel harmadik fél szerzői jogait sértő tartalom.

Üdv:
TH
Az alanti történet tanulsága nekünk az, hogy aki 110 ezer forintot kiperkál előre, az minimum nézze meg az apróbetűt, és legyen tisztában azzal, hogy előleget vagy foglalót fizet. Ebben a cikkben egy ügyvéd elemzi az előleg és a foglaló közötti különbséget. Annyit kapásból…..
Hat négyzetméteres lakás már szerepelt az Urbanistán - igaz azt Tokióban lehet bérbe venni. Most viszont egy hasonló méretű kéglit kínálnak eladásra a József utcában - mint azt az Ingatlan.net magazinja írja. A  2,9 millió önmagában nem tűnik soknak a "meditációs…..