Regisztráció Blogot indítok
Adatok
déneske

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet szépen bemutatja a szcientológusok által közkedvelt, kapcsolatmegszakításnak nevezett intézményt. Ehhez - állítólag - csak akkor folyamodnak, ha már semmilyen más megoldás nincs egy konfliktus kezelésére. Saját tapasztalatom viszont az, hogy elég könnyen…..
déneske 2009.02.25 12:34:47
@anyós: A haragot amit a veje miatt érez, nem célszerű annak szülein kiadni.
Nem hinném hogy ők büszkék lennének a fiukra és azt sem gondolom hogy egy felnőtt emberről (vezéregyéniségről:() az idős szülőknek kellene gondoskodniuk... Vagy Ön helyénvalónak találná ha a lánya irreális viselkedése miatt a vő szülei Önt okolnák és tennék felelőssé? Nem hiszem. Véleményem szerint ők éppolyan tanácstalanok és tehetetlenek felnőtt fiukkal és annak helyzetével kapcsolatban mint Ön a saját lányával szemben. Teljesen érthető a felháborodása, ne értsen félre - de a vő szüleit nem szabad ebbe ilyen módon belerángatni. Ők is csak tehetlen szemlélői az egésznek - és ha jól emlékszem valahol Ön is írta hogy az apa egy találkozásukkor kifejezte kételyeit a két "fiatal" jövőbeni megélhetési terveit/lehetőségeit stb. illetően.
Vizsgáljuk meg közelebbről. Az AskTheScientologist blogon már egyszer egy szempontból ezt a témát körbejárták. Ez a megközelítés pedig a következő - a szcientológia egyház és a különféle, önfejlesztéssel foglalkozó üzleti vállalkozások összehasonlítása az elsődleges…..
déneske 2009.01.07 15:41:37
@anyós: Elszomorító a történet, köszönöm válaszát megkaptam - nagyon sajnálom és kívánok sok erőt ahhoz hogy ... mihez is? Hogy a lánya megszabaduljon ettől az embertől, az unokáit kimenekítse a hatás alól vagy...? - mert gondolom a "tisztelt" vejét nem tudja jobb belátásra bírni?
Már hallottam olyat hogy anyagi-lelki kizsákmányolás után az ilyenfajta továbbállt...