Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szonár

0 bejegyzést írt és 894 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
szonár 2014.11.03 13:35:58
@mrbloodbunny: a fene se érti, hogy nyerhette meg a fidesz az önkormányzati választást két hete, az everywhere hated hungaryan (Sic!) prime minister pártja...
szonár 2014.11.03 13:37:42
@KingKonga: Na zet tegyük el emlékbe:

"Attól, hogy fáj a kritika az USA-tól, még teljesen igaz! Fogadd el!!! Ha valótlant állítana, még igazat is adnék, de így..."
szonár 2014.11.03 13:59:42
@visóvölgy: Az egy ócsó álérv, hggy aki mást mond, mint Te, azt leönállótlanozod.
A nagy játszma végén Ukrajna kikerülni látszik a Kreml érdekszférájából. De sok még az elvarratlan szál. Ukrajna ügye kipipálva! Első hallásra alighanem erre a következtetésre juthatott az ATV-néző, aki tegnap, azaz október 28-án este meghallgatta Friderikusz Sándor…..
Ellentétesen ítéli meg Orbán beszédét Moszkva és Brüsszel. Egyértelműen elfogadhatatlanok Orbán Viktor magyar miniszterelnök szavai az Európai Néppárt számára, amelynek Orbán pártja, a Fidesz is tagja - nyilatkozta a budapesti Közép-Európai Egyetemen tanító Anton Pelinka…..
Mostanra kevesen vannak Magyarországon azok, akik szerint a Fidesz nem csalta el az áprilisi választásokat. Bár a kormánypártot a tények és a számok nem hatják meg, mindenki másnak azonban érdekes lehet mindaz, amit az EBESZ  (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet)…..
szonár 2014.07.18 11:19:12
@Reszet Elek: Jól mondod, az efféle választási csalásozás csak arra szolgál, hogy a leszerepelt baloldali vezetők hárítsák a felelősséget a hatalmas kudarc miatt. Ez pedig éppen azoknak a ballereknek nem jó, akik fröcsögve köpködik vissza az efféle baromságokat. Saját vezetőik vezetik meg őket, az orruknál fogva. Marhák.
Média 2.0 Az Orbán, meg a fia 2014.07.16 16:40:15
Speciális alakváltó képességük van Orbán Viktor gyerekeinek: néha közszereplők, néha nem. Ha Orbán Gáspár foci vb-n szurkol Merkel és Putyin között, Ráchel pedig a Balaton Soundon táncol, akkor például nem. Akkor azonban, amikor a miniszterelnök keresztény-konzervatív politikusi imidzsét kell…..
Sokan kértétek, hát íme Lex D'Arquebus története. Aki a „klasszikus határátkelős posztokat” szereti (már ha van ilyen), az most dörzsölheti a tenyerét, mert ez a svájci történet szerintem az: információ is van benne, ugyanakkor személyes is, és jól megírt. A képekről nem…..
szonár 2014.07.10 12:33:33
@Mirjam2: Marika, durva baromság összevetni a magyar helyzetet azzal a sötét középkori abszolutizmussal, ami az olajmonarchiákban van. Nem beszélve, hogy egyébként csak töredékét adják vissza a népnek az olajpénznek, a maradékból hihetetlen jólétben élnek.
Megmondom őszintén, ha Gyurcsány Ferenc megszólal, vagy ír hajlamos vagyok azt mondani, hogy komoly hiányérzetem van. Nem tartom őt a politika hősének, nem gondolom azt, hogy ő lenne a fehér lovag, de kétségtelenül inkább pozitív lenne róla a véleményem. Hogy miért?…..
szonár 2014.07.07 11:52:25
@ténytár: és arra emlékszel, mekkora balhé lett ebből a közleményben?
„Már kinn vagyunk a pályán, ők meg még mindig keresik az öltözőben, hogy ki is meri vállalni a játékot.” - fejtegette Kósa Lajos a Magyar Hírlap tegnapi számában. A Fidesz ügyvezető alelnöke sportos hasonlattal jellemezte az önkormányzati választás előtti helyzetet. A két…..
Nesze!szer Apa csak egy van? 2014.07.04 15:37:34
      Egy születés mindig maga a  csoda. Persze, minden világrajövetel más és más. Egy biztos, ilyenkor tényleg elindul egy új élet, bárhová is érkezett a kis jövevény. Milo két apukát is kapott, hisz béranya hozta világra. Vitatkozhatunk arról, jól van-e ez így, vagy…..
Az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Dánia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Finnország, Hollandia, Írország, Izrael, Kanada, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Szlovénia, Svájc és Svédország. Ezek azok az országok, szám…..
szonár 2014.07.03 11:05:50
@N48: sőt, a "családvédelmi" felvonulást utasította el a rendőrség. A bíróság engedélyezte. De attól még a szerzőt nem zavarják a tények.
szonár 2014.07.03 11:37:54
@Rob67: Önmagad cáfoltad, hogy USA és Izrael fóbiám lenne.
Engedtessék meg nekem, hogy ne legyek elájulva az un. nyugati civilizációtól. Itt tényleg nem a nyugaton vagyunk, ahol kötelező imádni a primitív nyugati kultúrát.
szonár 2014.07.03 11:50:51
@doggfather: a homoszexualitás betegség.
Orbán Viktor nagyon tanulságos beszédet mondott. Érdemes beleolvasni. "Az utóbbi időben a kormány és hívei nem csupán a nemzeti eszme és a keresztény értékrend egyedüli letéteményeseinek tekintik magukat, hanem hovatovább a tiszta múlt kizárólagos letéteményeseinek is. Nem…..
Tele lett az internet nyilvánossága a lengyel lehallgatási botrány magyar szálával, köztük a MOL-vezér, Hernádi Zsolt bírósági ügyének részleteivel. Szokásos módon mindenki vérmérséklete és politikai hovatartozása alapján reagált az ügyre, de véleményem szerint kevés…..
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
szonár 2014.06.28 14:44:04
@jaegtoer: honnan tudod, hogy a vendégek loptak?
szonár 2014.06.28 14:46:10
@_most_: te se hallottál meg a bűnügyi költségről, ugye?
szonár 2014.06.28 14:55:36
@_most_: te már csak tudod, mi járt Orbán fejében. Egyébként tényleg nincs mit megbánnia, ebben az ügyben. Tipikus libnyák vagy.
Az elmúlt pár hétben különböző helyekről is érkezett olyan jelentés, amely a magyar gazdaság teljesítményét, állapotát elemzi. A hónap elején Brüsszel küldött nekünk egy országspecifikus jelentést, amelyben az elismerő szavak mellett jó néhány kemény kritika is…..
Csak az a rossz szag ne lenne. Jogilag, büntetőjogilag vélhetően megint nem történt semmi, csak éppen nagyon belelóg a büdös zokni a halászlébe. Igen, Magyarországot is elérte a napok óta tomboló lengyel lehallgatási botrány. Nem is kicsit, hanem nagyon. Az, hogy a PKN Orlen…..
szonár 2014.06.26 10:30:03
@Kotkodus: Mindez egyáltalán nem probléma, hiszen csak így tudta kivédeni a horvátok szemétségét.
szonár 2014.06.26 10:31:11
@Hoppácska: A tietekét, akik védik a horvátok justizmordját...
szonár 2014.06.26 10:44:34
@Hoppácska: jó, sz@rd le a hazáját, de minél messzebbről, te szerencsétlen. ☺
Jobbegyenes Morális szex 2014.06.24 13:47:17
Az ember fia néha komolyan elgondolkodik azon, most azonnal pakolja be az asszonyt a kocsiba és a lehető legnagyobb sebességgel húzzon le az első vízpartra pecázni, fröccsözni, vagy lángost enni a létező legnagyobb távolságra a magyar belpolitikától, de hát a szabi még messze, meg…..
szonár 2014.06.25 17:44:15
@paraszthajszal: egy frászt. Annál is inkább nem stimmel az állítás, mert a lehallgatott beszélgetés meg januárban hangzott el.
Kár erőlködnek, ennek az ügynek nem lesz hatása a magyar-lengyel kapcsolatokra.
szonár 2014.06.25 17:47:14
@oszt jónapot: az összes szoci ügyben is megszüntette. Ráadásul, nem is mondtál igazat, mert poltot már az első megválasztásáról megtámadták, fideszes múltja miatt. Vagyis, messze nem a döntései alapján minősítették elfogultság (a döntései nem is támasztják alá a vádakat).
szonár 2014.06.25 18:02:58
@paraszthajszal: hülyeség, mert a lengyel egyszerűen tévesen értelmezte a Hernádiék által kezdeményezett eljárást. Persze utána nézhettél volna a tényeknek, hőbörgés helyett (a lengyel egyébként a medgyessyék által 2002-ben bevezetett eljárást minősítette tévesen). Az ír gázoló ügye ma már nem ismétlődhet meg az unión belül.

Es teljesen téves az elszigetelődésről való elmélkedésed is, éppen már többször találkozott a magyar és a lengyel miniszterelnök a lehallgatott beszélgetés óta. A múlt heti informális cseh-szlovák-román találkozóra agonizáltok, de arra pl. a lengyel sem hívták meg.
Tisztelt Állampolgár! A rezsidíj csökkentése nélkül Önt ebben az elszámolási időszakban a következő fizetési kötelezettség terhelte volna: 0.Ft A rezsidíj csökkentésének eredményeképpen az Ön megtakarítása ebben…..
Először még csak röhög az ember. Amikor egy idióta feltűnik a színen, könnyű legyinteni. Amikor jön a következő, még mindig kár komolyan venni. De amikor sorban jönnek a beképzelt defektes senkik és a sunyi hazug pojácák, csak bekattan a kérdés: meddig süllyedhetünk még? Ha…..
Varánusz Viktor, az orál jobbágy 2014.06.24 05:57:00
Azt hittem a Századvég eddig volt mérvadó gazdasági lapjának égésénél röhejesebb dolog nem történhet a héten, de alig pár óra alatt rácáfoltak a hiedelmemre: Viktorról kiderült, hogy a háta mögött orál jobbágynak tartják legkedvesebb import békemenetelői, a…..
Két cikk is megjelent ma (itt és itt), amelyek teljesen hülyebiztosan elmagyarázzák (mert ezt még mindig magyarázni kell az értelemtől jobbra), hogy ez a kormány romlásba viszi az országot (és ha még mindig magyarázni kell: igen, a Medgyessy és a Gyurcsány vállain állva, de…..
szonár 2014.06.12 10:18:23
@HaFr: Hát pl. a legutóbbi versenyképességi listákon már nem esett vissza az ország, igaz, ezeknek a listáknak semmi haszna nincs.

Éppen mostanában a magyar növekedés elég kiugrónak számít Európában, vagyis éppen rosszkor állt neki keseregni a szerző....

Tegyük hozzá, hogy az a rácsodálkozás, hogy jééé, ebben az életben nem érjük el az Eu-átlagot, elég naív. Ui. hozzáértők számára világos, hogy lényegében soha nem érjük el - és ez teljesen független az elmúlt 4 év, vagy az azt megelőző 8 év politikájától.
Mihez kezdjen magával az ellenzék a most kezdődő ciklusban? Tiltakozni, tüntetni, sőt, lázadni: kell. De nem elég. Tervezni, programot írni: kell. De ki olvassa? …Hát akkor?!? Az előző ciklusban a Fidesz-KDNP elvette az önkormányzatoktól az iskolákat. Ahhoz képest, hogy Hoffmann…..
szonár 2014.06.11 10:43:25