Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerokaa

2 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baleset hét évvel ezelőtt történt. Két gyerekkel odébb, de egy házassággal idébb. Akkor még műtétem sem volt soha. De az apró kavicsoknak (és saját tapasztalatlanságomnak) hála azóta többször is a kés alá feküdtem...
Mindig is szeretted volna átélni az élményt, hogy besétálsz egy autószalonba, és megveszel egy új autót? Új szerzőnk tollából megtudhatod, hogy milyen volt új autót vásárolni, és birtokolni a válság ideje alatt  és miért cserélte le mégis inkább egy használtra...
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Rudas fürdő néhány hónappal ezelőtt teljes mértékben megújult és tavaly december végétől a szaunavilág is megnyitotta kapuit, ez adta látogatásom apropóját Budapest egyik legszebb fürdőkomplexumában. Ezúttal egy szombat délutáni szeánsszal frissítettünk testet és…..
kerokaa 2015.02.06 15:12:54
@Verbal: Én köszönöm! Megerősítést nyert, hogy érdemes volt elkezdenem feljegyeznem a fürdőélményeimet! Minden fürdő szépen lassan sorra kerül, így érdemes lesz követni a blogot. További sikeres munkát kívánok! Egy fürdőkedvelő :)
A híres emberek is csak emberek, és ők is szoktak bulizni. Ettől még persze ugyanolyan meglepő őket ennyire hétköznapi, ennyire felszabadult körülmények között látni, nem a megszokott, begyakorolt mosollyal az arcukon, amit máskor reflexből előkapnak, ha ott a kamera. Itt például…..
Cikkünk nagy port vert fel, ideje egy kicsit csillapítani a kedélyeket és eloszlatni egy-két tévhitet. És telefonáltunk is! Az Égéstér 104. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
kerokaa 2014.02.07 07:47:19
Két évvel az első rész után megjelent a Cycle me Home második része is, a Feel free. Az első részben a madridi futár EB záróeseményeként indult haza Klára Levente és csapata, Magyarországra bringával és egy filmstábbal. A folytatás ennek a megtervezett filmnek a fogadtatását,…..
Az Égéstér 44. adásának kommentposztja...
kerokaa 2012.11.29 22:29:48
@ommm: Direkt linket azonnal a TotalCar mobilverziójára! Így hogyan tölti le a nép?
Tudják-e melyik az az egyetlen, magyar – nem oktató-, és nem versenyfilm -, amely kizárólag autókról szól? Sokan talán nem ismerik, hiszen elég rég készült, a címe: Kár a benzinért! Igazából nem egy filmről van szó, hanem négy és félről, amelyeket a narrátor, Kibédy…..
kerokaa 2012.10.14 11:46:55
@FöldesTamás: Kedves Tamás!
Bár az utolsó vetítésre sikerült csak elmenni (majdnem az utolsó percben), de annyira maradandó élmény lett (életem első autósmozija), hogy tavasszal alig várom a folytatást. Nem is beszélve a pálinkázós szakadó hóesős mozihoz :)
Köszönjük a szervezést nektek és a TotalCaros srácoknak is!
kerokaa 2012.10.14 12:20:12
@kerokaa: Ja, és még valami: este hallottam, hogy arról szólt a beszélgetés, hogy nincs magyar autósfilm. Nekem van egy titkos favoritom: nem igazán autós, nem igazán magyar, de félig autós, félig magyar: T.I.R. :) És a zenéje is zseniális! És több hétre mag van oldva a filmválasztás ;-)
TComment TC-vel árkon-bokron át 2012.08.02 17:19:36
TC-vel árkon-bokron át című Égéstér-adásunk kommentposztja...
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Totalcar Facebook oldala érezhető vérátömlesztésen esett át a napokban, köszönhetően annak a nagy, össznépi összefogásnak, ami a TC-Indafotó között jött létre. Jelenleg egy száguldó Ford S-Max-ból készített remek, éjszakai fotója tölti ki fejlécünket, de ez…..
kerokaa 2012.04.22 01:15:11
@ommm: Feltöltöttem 3 képet. Lesz moderáció? Vagy én csesztem el valamit, és ezért nem jelent meg az albumban?
Petersen's bikes Kup-lung 2011.12.19 08:43:00
 Aki olvas rendszeresen Totlacar –t tudja, hogy a vasárnapi Csikós Zsolt posztok előtt van egy kis sárga cetli, ami röviden arról szól, hogy aki öreg autót (motort) vesz az számítson arra, hogy szerelnie kell és néha-néha bizony fel fog szállni a szopórollerre. Egy felújítás, javítás során simán…..
Utolsó munkálatokEljött a nap. Amit már évek óta vártunk, és amiért évek óta izgultunk. Most kiderül, hogy mindent jól csináltunk-e, fent marad-e a vízen, elég-e a nehezék, nem húz-e valamelyik irányba, bírja-e a szelet,  kormányozható-e...és megannyi kérdés lebegett…..
Belsőség A japán belpiac csodái 2011.11.23 18:10:00
Nagy Tibor olvasónk Japánban járt, ami számára maga a nirvána, hiszen a régi japán autók nagy szerelmese. Természetesen annyit fotózott, amennyit csak bírt és tényleg érdekes, kicsit ufószerű dolgokat látott. Fogadják szeretettel képeit, megtekinthetők a képre kattintva, a…..
kerokaa 2011.11.24 10:01:06
@malenykij polgar: Félre ne érts, nem bántja a büszkeségem, csak én is szeretem olvasni az ilyen jellegű postokat. (Főként a fényképeket nézegetni.) Csikós Zsolt cikkeit olvasom a legszívesebben, ezért volt furcsa, hogy nem válaszolt. Kiderült, hogy ugyan nincs szabin, de nagyon elfoglalt. Leglelkesebb munkatársnak, Vályi Istvánnak átküldtem, ő azonnal válaszol, sőt pár sor e-mailt váltottunk is. De azóta semmi. Mondjuk legalább nem unatkozunk, van most minden. Lehet, hogy szűkebb napokra tartogatják? A tiéd is. Lehet, hogy 5 éve nem volt szűk nap? :D
Új kerekek kerültek az SLC-re! Hosszú vajúdás előzte meg ezt a kis befektetést: nem annyira az anyagi vonzata miatt, inkább esztétikai-stilisztikai okokból. Klasszikus lemezfelni, az autó színével megegyező Mercedes-csillagos dísztárcsával, vagy klasszikus könnyűfém barokkfelni?…..
Mivel múlt hétvégén a BMW meghívására részt vettünk a brünni Superbike VB fordulón, már az induláskor sejtettük, hogy hazafelé jövet lesz valami meglepetés a táskánkban a nyájas totalbike olvasók számára. Az Alpha Racing csapat a BMW partnereként indítja versenyzőjét a…..
kerokaa 2011.07.16 00:02:33
@ZáchDani: Ilyenkor vagyok büszke a klubomra, az FMBK-ra. Az ő segítségükkel szerkeztettem a Kozma Endre wikipédia cikket, amit többent is idéztek.
Marc Ristori egykor motorversenyző volt, ma már csak motoros: ne tekintsük ezt átlagos kiöregedésnek, hisz ez inkább csoda, mintsem a korral járó változás. 2007 novemberében a világbajnokság egy futamán komoly balesetet szenvedett, aminek következtében eltörött a hetedik…..
kerokaa 2011.05.15 22:10:02
Ezzel a képpel már többször találkoztam, de magyarázatot sosem találtam hozzá. Nem írják, ki a fotós, ismeretlen a helyszín, csak annyit látni, hogy a teve nézi a semmit, a két férfi a szép berber lányt, aki viszont a kamerába nevet. Csodálatos, és itt nem csak a hegyes mellére…..
kerokaa 2011.04.24 23:03:02
@baowah: Zseniális... Tényleg hangulata van!
A sebesség oltára Beindult a Jawa 2011.03.28 17:38:00
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezést A Jawám biztos pont az életben: mindig is megvolt, mindig is meglesz, mindig működik. A kérdés idén is csak az volt, mikor jutok el szüleim garázsába, hogy kitoljam és beindítsam. Keresztapám éppen a…..
kerokaa 2011.03.29 10:21:19
@HoDa: Jawa klubról kifejezetten nem tudok. Én itt vagyok klubtag: www.fmbk.hu Viszont van Jawa 350 fórum: forum.index.hu/Article/showArticle?t=9015341
 Előre is elnézést, de nem mondom el a miérteket. Így adódott, avagy ezt dobta a gép. A lényeg tudható: eladom/nám a motort. Hogy mi lett rajta cserélve, az kis olvasással kideríthető, illetve a képeken látható. Inkább leírom mi az, ami…..
Belsőség Buktuk a B125-kampányt 2011.03.04 15:44:22
A lényeg, hogy egy kevés embert érintő, keveset érdeklő részletkérdés ügyében mozdult meg az ország, gyűjtött a kürtőskalácssütő, a fogászat és a horgászbolt, az olvasók meg a parlamenti képviselőiket szpemmelték - őrületes buli volt. Nekünk nagyon jól esett…..
Jobb híján éjjel egykor készült a videó, olyankor esik igazán jól a hangos káromkodás a garázsban. Figyelem - az itt látható dolgokat otthon, sőt, az út szélén is kipróbálhatják! De egyszer nem árt gyakorolni. Csipszet, sört elő, gurul az Arany Medve-díjas videó. ..
kerokaa 2011.01.27 16:59:25
@Csikós Zsolt: Egyetértek: először hajlik az a rohadék x aztán meg törik.