Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terrorface

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
Terrorface 2007.10.05 04:02:56
Bélabéla. Elment a józan eszed.
1./ Gazdaság. Évente 220 milliárdot fizetünk ki Ovi lakásprogramjára (ebből azóta mennyi lakást lehetett volna építeni, de ha már hitel, akkor miért nem devizaalapú volt? Ja mer az nem nemzeti...). Járai miatt évekig kb 1%kal magasabb jegybanki alapkamatot fizettünk ki az indokoltnál. A mutatók csak állapotot mérnek, folymatokat nem: ami miatt most reform KELL azon ők sem változtattak idejében (a gyógyszerkassza akkor is folytos mínuszban volt, a TBvel, emg a nyugdíjalapokkal egyetemben). Akkor könnyebben meg lehetett volna úszni. Persze ezt nem kellett volna tetézni.
2./ Mit jelent szerinted a háromheti ülésezés picinyem? Szerintem a parlamentalizmus hátbadöfése. Könnyű saját képviselő interpellációját megválaszolni... Kövér köteles beszéde sztem rosszabb a kóbor ebnél. Hogy a "A parlament megvan ellenzék nélkül is (Ovi)" vagy: "Nem értek a focihoz (Ibcsi)" szóra sem érdemes.
3./ Külpolitikánk nem volt, illetve ami volt az Torgyi dél-amerikai körutaiban ki is merült. A parlamenti vizsgálóbizottság úgy ahogy van faszság. Dísz a szar tetején.
Szóval egy fokkal sem volt jobb.
Tegnap valaki belinkelt egy hvg cikket a fideszes önkormányzatok tisztogátasairól. Most mit mondjak. A mai hírtévé leleplezésről már nem is szólok. A fideszes válasz magáért beszél. Az nem baj, hogy lop hiszen már nem mi támogattuk... Mit várjak tőlük? Hogy szépen megkomolyodnak majd? Inkább megvárom, amíg GyF elbánik a saját frakciójával, van rá 3 éve. Őtőle esetleg megoldási javaslatokat hallok, és nem azt, hogy a másik megint unos-untalan hazudik/ideggyenge/persona non grata. Tényleg milyen programja van a fidesznek? GyF a felelős mindenért! Igazán jó megoldási javaslat, főleg nagyon szellemes. Legalább annyira, mint a járulékcsökkentés, meg a 14. havi nyugdíj, meg a 100 forintos minimálbér.
Lehet, hogy GyFnél hiteltelenebb faszt még nem baszott az a kurva ország, de neki legalább valamilyen szinten vannak javaslatai! És nem kommunista, mint a jobboldal (valaki remekül kifejtette fentebb, hogy miért is azok), mert azokat párttól függetlenül gyűlölöm. Az iménti hozzászólásom nem mentesíti a velejéig bűzlő politikai rendszert, sem a szocialistákat, sőt! A törvény mindenkire vonatkozik kommunistákra tízszeresen, százszorosan!!!Uff
Hosszú leszek, de velős. Lustáknak a lényeg: alacsonyabb parlamenti és finanszírozási küszöbbel a vérgőzmentesebb hétköznapokért, valamint az örök és megbonthatatlan szabadpiacos kapitalizmusért. Mit kíván a magyar nemzet? Elitváltást, azt. Kívánja a magasan kvalifikált,…..
Terrorface 2007.10.03 05:40:08
Mondta is Széchenyi (nem szó szerint) "A reformokat azzal kell kezdenünk, hogy eltöröljük saját kiváltságainkat." Hát erre az MSZP frakció nem képes. Ezt láttuk az eüben, kéviselőfinanszírozásban, pártfinanszban stb. Mivel a fidesz annyira azért nem populista, hogy saját magába rúgjon, ezért velük eddig 4x nem sikerült megegyezni. Egykutya mind, ha a változásról van szó. Szarnak ezek a fejünkre. Gyurcsány szeretne valami értelmeset, erre a jobbos kollégák jönnek a "miért pont most, mi? Há azé me cuslág..." Útálom, hogy csak jobb, meg bal keretes szemüvegen lehet látni a világot. A másik kedvencem ugyanzen oldaltól a kompetencia, hogy GyF morálisan nem alkalmas erre, hiteltelen. Van még hiteles oldal ebben a kurvahonban? Akkor bezzeg nem zavart a kompetencia, amikor pénz osztogattak mi? Elfogadtad innen is onnan is. Most, hogy kiderült túl sokat osztottak, túl sokaknak. Há monnyonle. Megoldásnak megoldás, csak meddig visz? A másik sem fogja visszavonni a 13. havi nyugdíjat, meg az idősek utazási támogatását, meg a szociális segélyeket. Gyűlölöm a szocikat azért, mert sakkból vett kifejezéssel élve parasztlépést tettek. Visszavonni lehetetlen, amennyiben politikusnak kéne a düntést meghozni. Gyűlölöm a Fideszt mert hülyébbnek néz, mint ő maga. 14. havi, meg TB járulékcsökkentés mi? Néztem az A la Cartét. Pelcznétől megkérdezték (közgaszdásznak vallja magát), hogy számított-e megszorító csomagra: Háát neeem, nekünk nem ezt mondták (adja vissza a papírt, mert vette valahol). Most csak azért népszerűek, mert valami ellen kell szekértábort összerakni. Az meg könnyen megy, hohó! Főleg ha annyi hülye van az országban, mint amennyi.Végül is jó stratégia, mert hülyék valahogy újratermelődnek. Azzal nem tudok mit kezdeni, akinek a politikáról az ugrik be, hogy elkúrta, meg hazudott... De aki tényleg egyetért Ovival, az masszív elmekórtani eset!!!
Itt ez a GyF. Szavainak nem hiszünk. Embereinek sem. De ha megteszi, amit sokan elmulasztottak, akkor benne lesz a történelemkönyvekben. Sztem a saját pártja a kolonc, és nem ő maga.
w Hol nemzet süllyed el 2007.08.13 09:00:00
Az MSZP nem tudja, a Fidesz nem akarja megcsinálni. Szar lesz. Kapcsolódik ide némileg, régebbről:Reform és bukás..
w Banánnépköztársaság 2007.08.01 05:45:00
Jé, a Civilization óta nem is volt itt játékosság. Pedig tanulságos az, ha nekiül az ember. A nagyszerű Victoriát kiismerni (masterelni) talán sohasem lesz már időm, de van egy másik kedvencem, amit szerintem legalább középiskolában, egy-két állampolgáriismeretek-órán oktatni…..
Terrorface 2007.08.02 04:41:34
No hogy így hajnalra a vágáre értem, gondoltam idepökök én is.
Átfogóan arról lehet szó, hogy a paraszt népet szidja mindenki, a Maunika sós "értelmiségieket". Lehet, hogy a fél ország hülye, sőt állítom, hogy az, mert:
1. A múlt rendszerben kiváltság volt tudni az államgépezet működéséről. Az egyetemekre nem volt egyszerű bekerülni, a kevesek meg magyarázhattak a sokaknak, mint ahogy azt most mi is tehetnénk/tesszük.
2. A múlt rendszerben a munkás dolga a munkahelyen volt, és nem az urnáknál. TizenX év alatt egy iszonyat gyorsan változó környezetben nem volt lehetőség, sem igény, sem megfelelő média, hogy a széles társadalmi rétegeknek belátása legyen olyan alapvető folyamatokba, mint a költségvetés, és a közgazdaságtan néhány egyszerű fogalma. Kádár népének ezzel nem kellett foglalkoznia. Arra ott a hőn szeretett vezér. Pont.
3. A szocban, és a rendszervátás idején valahogy azt az érzést sikerült az emberek agyában kialakítani, hogy a demokrácia=jólét, pedig mint azt mostanság látjuk ez baromira nincs így. Ahhoz nyugaton egy informált, érdeklődő, mozgatható civil társadalom alakult ki, amitől még fényévekre állunk. (Persze lehet Stupid American Compilation-nal visszavágni, de hülyék mindenhol vannak)
4. Ahogy Pelevin is írta "Új tőkefelhalmozás csak egyszer adódik". Na ebből vették ki a részüket az ex-pártállami elit, és a holdudvar képviselői a részüket, ráadásul akkor, amikor a népnek szembesülnie kellett azzal, hogy az egész szocializmus a "jólét" hazugságára épült, és egy darabig nagyon nem lesz itt prosperity. Ez jogosan borzolta polgártársaink idegeit, amellett, hogy viszonylag hamar kiderült, hogy tiszta oldalt sem nagyon találni a politikai életben.
5. A mostani politikai elitnek nem áll érdekében, hogy ilyet mondjuk középsuliban tanítsanak, mivel akkor esetleg meg kéne erőltetnie magát egy kicsit, és terített durchmarsch-ra kellene játszani. Arra meg sokkal nehezebb, mint egyszerű itt a piros komcsi, hol a piros komcsira, ahogy ezt a jobb oldalon; itt az antiszemitanemzetieskedőpopulista stb. a bal oldalon... Sokkal egyszerűbb demagóg lózungokkal, és pénzosztással kampányolni, mint nevelni a választópolgárt.

Én nem hiszek abban, hogy sötét plebs mellett jól működhetne bármely demokrácia. Az amerikaiakkal meg ne gyertek, mert csak egy ilyen ostoba országban fodulhatott elő, hogy 90-es IQval valaki 2x is elnök legyen...
w A ló elszáll 2007.05.29 04:00:00
Amikor a kétezres évek elején Gyurcsány Ferenc elhatározta, hogy visszatér a politikába, és valamit csinál ezzel az országgal, nyilván a személyes kötődések miatt magától értetődően választotta ehhez az MSZP-t. Ott volt esélye a csúcsra emelkedni; joggal gondolta magát…..
w Ingyenebéd, ingyensör 2007.04.25 05:00:00
A nap hőse K. Károly állampolgár, sőt Állampolgár, Citoyen. Ő az, aki beadta a népszavazási kezdeményezést, miszerint legyen ingyért a sör. Mert ugye zajlik itt egy folytatásos bohóctréfa népszavazás ügyében, csak hálistennek nincs mindig szó róla. Tegnap döntött az…..
Terrorface 2007.04.26 09:23:03
Nem tudom, hogy miért tekintik egyesek a több-biztosítós modellt valami libcsi- komcsi nemzethalálnak... Ha valami akkor egy dolog bebizonyosodott, hogy állami kézben semmi sem működik rendesen. Lásd MÁV, BKV stb. Amíg megtehetnek bármit, mivel a veszteséget kompenzálják, addig ez így is marad. Az a másik tény, hogy amíg állami, addig a politika keze nyomát viselni fogja. Ez meg még annyira sem tesz jót. A kórházi napidíjat pl. arra találták ki, hogy ne 3 nappal a kórház elhagyása után kapjak zárójelentést arról, hogy papíron benn feküdtem. Oldják meg, hogy a kórház csalás nélkül is képes legyen fenn maradni. Én pl. leszarnám, hogy a magánbiztosító profittal teszi a dolgát, amennyiben meggyógyulok. Lehet, hogy az orvoslátogatások száma magas, de, hogy a dolgozó korosztály nem jár orvoshoz, vagy csak ha valami komoly baj van, az probléma! Okai lehetnek: kényszervállalkozás (no betegszabi, no szabadság), lassú kórházi ellátás, egynapos műtétek hiánya.
A vállalkozás amúgy sem egészséges. Apám 7. éve nem volt szabadságon(amióta vállalkozik). Ha már itt tartok. A minimálbérre bejelentett egyszemélyes vállalkozó műfajt úgy ahgy van megszüntetném. A munkavállalót kizsákmányolja, egyszerre fizeti a munkavállalói, -és adói járulékot, magát meg a fasz fogja bejelenteni rendes fizetésre. Adózzon még többet? Dehogy. Rendes állami nyugdíja nem lesz, de amit nem adózik azt jó esetben már elkezdte befizetni egy magánnyugdíjpénztárba. Ha meg nem, akkor éhen fog halni. Azon lehet vitatkozni, hogy befizetné-e a rendes jövedelme utáni járulékot, ha lejjebb vinnék. Sztem nem, és ez a "tegyünk be a hatalomnak" cocilista mentalitás. A politika legfőbb feladata itt sztem az lenne, hogy megértesse az emberekkel, hogy amit a te, meg te nem fizetsz be azt rajtad, és rajtad fogom bevasalni. Az egészségügy jó példa. Valaki emlegette, hogy 8000 HUF/hét. Ez a TB-ben helyből 4x-es, mivel 1 ember tart el 4-et... Itt a baj az egész magyar helyzettel. Amíg megy a fusi, meg a megoldjuk másképp, meg a kéz-kezet mos, addig nem fogunk egyről a kettőre jutni.
Az orvosok fizetését meg azonnal a duplájára emelném. Megérdemelnék, már azért is, hogy itt maradtak egyáltalán.

Emlegettek egyesek ingatlanadót. Be kell vezetni, nincs mese! Épp az a lényeg, hogy akinek nincs vagyona (általában bérből, fizetésből élők), azok munkát terhelő járulékait ki lehessen váltani úgy, hogy a gazdagokat adóztassuk. Az egész magyar adórendszert át kell alakítani! Nem hülyeség a fideszes járulékcsökkentés, csak nem most! Majd ha a költségvetési hiány nem veri ki a biztosítékot, és lesz tartalék, hogy az átmeneti időszakot kihúzza a költségvetés.
Sok kommentre sok apró megjegyzés. Bocsi az összeszedetlenségért.
w Post spot: Kezdődik 2007.04.19 22:20:10
A reklámblokknak hamarosan kicsöngettek. Szirszart már nem fog megnézni senki, a szirszart habosító senkik álla felkopik. A jó spotból pedig post lesz a blogokon...
w Száz robotot, ezeret! 2007.04.16 05:00:00
Látom, Charles Simonyi magyar hős lett. Büszke rá nemzete. Hogy Simonyi minek örül, azt tökéletesen értem. Hogy a magyar mint állatfajta minek, azt egyáltalán nem. Emberek! Charles Simonyi azért lehet odafönn, mert idejében elmenekült ebből a kurva országból. Amikor ő…..
w Szabadság! 2007.04.04 06:00:00
Ha nem lett volna rendszerváltás, ha nem lett volna Gorbacsov, akkor ma nagy ünnep lenne: a felszabadulásé. Április négyről szóljon az ének, csilingelnék az úttörők vidáman. A Parlament előtt díszszemlén vonulna el mind a tizenöt tankunk. Hazánkba látogatna az SZKP első…..
Terrorface 2007.04.04 08:36:54
Egyetértek az előttem szólóval, hogy a II. vh a népek holokausztja. Sztálin birodalma egyedül kb. 5x annyi áldozatot követelt, mint a zsidó holokauszt együttvéve. Persze ez az orosz katonai mentalitással is összefügg (egynek puska, egynek lőszer, ha meghal a puskás a lőszeres felveszi a puskát, újratölt, és lő tovább, aki visszafordul áruló, lehet lelőni). Persze most nem csak erről van szó.
Azért azt a "szabad" 3 évet annyira nem lehet ünnepelni. A kommunista pártot mindenképpen be kellett venni a kormányba, pedig a kisgazdák egyedül is képesek lettek volna kormányt alakítani. Ha ellenálltak volna legalább gyorsan kiderült volna a nyugatnak is, hogy Sztálin nem fenékig tejfel. Egyet kell értenem azzal is, hogy a széles körű lakosságot a náci bevonulás alatt nem érte annyi atrocitás, mint az orosz hadműveletek alatt (ez egyáltalán nem igaz a zsidóságra, de ezt mindenki tudja). Pl. a nagyanyámat 18 évesen bujtatták, mert az orosz tényleg nem kímélt semmilyen lyukat. Ha két lábon járt már jó volt. Amellett, hogy a kultúra morzsái sem voltak bennük (könyvlappal törölni segget, parkettával tüzet gyújtani stb.), kegyetlenségben sem kellett a szomszédba menniük ( a volt iskolámban ápolt kb. 100 sebesült embert mind lemészárolták). Nem gondolom, hogy a németek jobbak, sőt, de nem szabadna felszabadításnak sem nevezni a dolgot, pedig mai napig úgy tanítják.
A zsidó komcsik elmélet meg teljesen parttalan. Persze sokan voltak zsidók, ahogy Rákosi is, de nem cionista nagyravágyásból tették amit tettek, hanem Moszkva parancsára.
A cikkel meg teljes mértékben egyetértek.
w The Final Countdown I. 2007.03.26 08:00:00
Bökjünk rá a római szerződésekre, és mondjuk, hogy azzal kezdődött a ma is tartó folyamat: ötven éves az egyesülő Európa. Ha leszámítjuk Adolf Hitler rövid életű kísérletét. A kérdés az, van-e ebben még ötven év. A test Európa teste, cselekvőképessége satnya.…..