Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qtzko Matzko

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a bíróságon fellebbezett, az erőszaktevő színész máris megkezdte a felkészülést a börtönre. Rögtön a tárgyalás után egy konditerembe hajtott.    A HírCsárda kérdésére a Damu Roland elmondta, hogy kicsit még örül is a büntetésnek, mert az utóbbi időben…..
Qtzko Matzko 2011.09.13 14:30:04
Négy darabos fánk 5 darab áráért azoknak, akik óvatosan szeretnek duhajkodni: Új akció a Tescoban? Meglepődve tapasztaltuk, hogy a műanyag dobozos kiszerelés darabára ua. volt, mint az egy darabosé....jó vétel! Lenne, ha nem sántítana valami...zavart éreztem az erőben és…..
Külön kategóriában indultak a szájjal-lábbal tűzszerészek. A szervezők szerint kirobbanó siker volt az esemény. Első alkalommal rendezték meg az amatőr tűzszerészek világbajnokságát a Margitszigeten, és az esemény jellegéből adódóan várhatóan nem is lesz folytatása. A…..
A szakértők szerint az óriás majom írná le legjobban a Főváros mostani állapotát. A Főváros új címerében továbbá szerepelni fog egy terepjáró, ami a Combino sínén kutyaszarba hajt. Készül Budapest új arculata. A tervek szerint a kék-sárga-piros lobogót Románia…..
Úgy látszik, nem adakoztak elegen az államadósság visszafizetésére, mert az adóhatóság árverési oldalán 200 ezer forintért próbálnak elpasszolni egy leginkább webkamerának használható digitális fényképezőgépet:Találtam egy olyan árverési tételt, amit kb. húszszoros…..
Bár az Eurovíziós Táncdalfesztivál nem hozta meg a várva várt sikert Wolf Katinak, azért vannak még tervei és sikerei. Az Eurovíziós Táncdalfesztiválról hazaérve Wolf Kati nem keseredett el, hanem Steppenwolf Kati néven régi rockslágerek feldolgozásába kezdett, mint amilyen a…..
Qtzko Matzko 2011.05.19 11:01:09
Hogyan építsünk egy X-szárnyú gépet az irodában található cuccokból, mint toll, gémkapocs, ceruzahegyező stb. Nagyon egyszerű, csak arra figyeljünk, hogy a színek passzoljanak. Mégsem mehetünk szivárványos hajóval a Galaktikus Birodalom ellen, nemdebár?Via BoingBoing..
Az egykori terroristavezér rejtekhelyén több másolt Bikini-albumot és Ákos összes albumát tartalmazó mp3-DVD-t is talált a Mahasz és az Artisjus közös kommandója. "Mi már többször figyelmeztettük őket, de most már cselekedni is fogunk. A bizonyítékokat lefoglaltuk,…..
Az utolsó szó jogán büntetőperében elmondott beszédével nyerte el Stohl András a kritikusok díját a Pécsi Országos Színházi Találkozón. A látogatás az áldozatnál, A megtört elkövető és az Adj egy cigit című egypercesekben nyújtott teljesítményét is…..
Folytatódtak Orsi eltűnt Nokia-telefonjának kalandjai. Azóta ugyanis megtalálták, de ettől persze semmi nem lett jobb vagy egyszerűbb. Mostanára a Nokia és a Telenor is feladta a javítgatást, cserélni próbálták, de ez sem megy:A készülék előkerült. Szoftvert frissítettek rajta…..
Bár a jegyirodának vissza kéne fizetnie a pénzt, Á.-nak és barátainak több mint 100 ezer forinttal tartozik a TicketPronégy Part fesztivál-bérletért. Az Agárdra meghirdetett fesztivál elmaradt, a Gyanútlan Ügyfelek mégsem kaptak semmit, a jegyárus a szervezőkre mutogat, pedig…..
Qtzko Matzko 2010.08.06 08:34:12
Vessetek egy pillantást az alábbi linken található plakátra, utána gondoljatok végig pár dolgot:
lakevelence.com/images/stories/part-plakat.jpg

A plakáton látható szponzoroktól pénzt aligha várhattak a szervezők, ugyanis a Nokia és a Red Bull max terméket, árut ad - a szervező pedig tudtommal az Unicumnál dolgozik/zott, onnan ki tudja mit hozott volna s hogyan... a többiek pedig egyértelműen média-partnerek, azaz a rendezvény promotálásában segédkeztek, pénz tőlük sem jött valószínűleg a szervezőknek. Magyarán: a jegybevételből kellett volna finanszírozniuk minden kiadásukat!
Mindez ma Magyarországon, új, bevezetésre váró fesztiválként egy ilyen gazdasági helyzetben max kéjes álom :-)
És csak halkan jegyzem meg: szakmán belül mind több helyről hallható, hogy az adott fesztivál mutyista pénzkifizetőhelyként üzemelt volna - azaz bizonyos pártpénzeket kívántak átfuttatni, tisztára mosni rajta keresztül. Csak a történelem, azaz a választás közbeszólt - egész pontosan annak végeredménye :)
Miután ez a beígért pénz sem érkezett meg, így a szervező csak egyet tehetett: lemondta a fesztivált.
... megint más kérdés, hogy a jegyterjesztést felvállaló cégnek valóban olyan szerződést kellene kötnie, mely egyértelművé teszi változás esetén azt, hogy ki köteles a kártalanításra - és ennek szellemében a befolyt összeget nem első szóra és / vagy ígéretre utalni a szervező számlájára...
Zárásként annyit: meg kellene tisztítani a szervezői szakmát, hogy valóban csak olyanok dolgozhassanak, akik értenek hozzá. Utazási irodákhoz hasonlóan kőkemény feltételekhez kellene kötni a jogosultságot és csak olyan költségvetésű rendezvényeket szervezhetnének, amekkora összeg letétbe van helyezve egy bankszámlán a kártalanításra! És ehhez az összeghez csak akkor nyúlhatnak és csak hatósági engedéllyel, ha az valóban visszafizetésre kell.
Az érvényes belépővel rendelkezőknek pedig kívánom, hogy a szervezők minél hamarabb kártalanítsák őket!
A négy évvel ezelőtti sláger sikerén felbuzdulva idén is előrukkolt az MSZP egy csodálatos kampánydallal. Őszintébbnek érezném a címben vázolt verziót, a "Többen vagyunk, mint bárki gondolná" kissé talányos. Többen vagyunk, mint bárki gondolná   Mindig kell,…..
Kedves Miklós, drága barátom! Sajnos bekövetkezett az, amitől tartottunk, Antal meg a Balogh nem bírták tovább és beszéltek. Rólad. Sajnos, az időpont nem a legjobb, így 70 nappal a választások előtt. Máskor talán el tudnánk simítani az ügyet, de most nem megy. A rendőrségi…..
Azért olyan jó, hogy nagy a Tesco és sok van belőle, mert mindig történik valami érdekes. DUEND legutóbb például egy ipari kém békát szúrt ki az egyik akváriumban. A sorozaton kiválóan megfigyelhető, ahogy a béka bennszülöttnek álcázva elvegyül a pontyok között, kiszedi…..
Mi sem jelzi jobban a mai Magyarország abszurd közállapotát, mint az a tény, hogy idén november 18-i határidővel az ORTT megszüntette az ország legnagyobb hallgatottságú rádiójának műsorszolgáltatási jogát. A Slágerrádió működésének utolsó néhány hetében, a világon…..
Qtzko Matzko 2009.12.31 10:22:45
Ment a "parasztvakítás" rendesen... Néhány évig kereskedelmi rádióztam én is műsorvezetőként, így alkalmam volt belátni a kulisszák mögé. Ezek közül néhány "apróság":
1. az adott frekvenciákat adott időre kapja meg a nyertes pályázó - azaz mind a Danubius, mind a Sláger vezetése tisztában lehetett azzal, hogy közel sem biztos, hogy ők nyernek újra! Hiába is próbálták azt a látszatot kelteni, hogy mennyire meglepődtek. Megint más kérdés, hogy ebbe most csúnyán beleszólt a politika... amin azért annyira nem érdemes csodálkozni, hiszen nézzétek meg a "pártsemleges" ORTT döntőtestületét - hány pártdelegált is van benne?
2. a Sláger szimpátia-koncerthez: szerintetek mennyibe került az a produkció? Területbérlés, hang- és fénytechnika bérlése, szállítása, színpadbérlés és szállítás, a szakemberek, stagehandek fizetése, biztonságisok pénze - csak ez önmagában több millió forint! És akkor a fellépők ingyen vállalták a bulit...
Nem is tudtam hogy ilyen jól állt az ominózus vállalkozás, ha ilyen kiadás meg se kottyant neki :)
3. Mondjatok olyan produkciót ezen rádiós arcoktól, amit ők találtak ki és vezettek sikerre az élet más területein! Értelmes tévézésbe csúnyán belebuktak, a népbutításra pedig nincs szükség...
4. Ami a Slágeren az elmúlt években folyt, azt leginkább az öntömjénezés jelzővel lehetne illetni. Élő adásban "eltaposni" a hallgatót, az ment nekik bármely reggel... ők a királyok, a hallgatók meg menjenek a...
Egy rádiónak a hallgatóról, a hallgatóhoz, a hallgatónak és a hallgatóért kell szólnia - ez a Sláger Rádió esetében közel sem így volt!
Tudom, hogy k. fárasztó minden héten hétköznap reggel frissnek és ötletekkel telinek lenni és rámosolyogni az olykor talán bárgyú hallgatóra - ugyanakkor észben kell tartani: ő van a hallgatóért és nem fordítva!
Ha pedig már nincs ötlet vagy már nem megy, akkor felemelt fővel át lehet adni a helyet másnak, aki "tovább viszi a lángot".
Éljen a hallgató-központú rádiózás!
Akkora a lemaradásunk, hogy FK nyári képe is csak most kerül sorra (most már tényleg megpróbálok belehúzni, de az ünnepek nagyon betettek):Olaszul tudókat kérdezném, hogy vajon az a változat is fordítógéppel készült-e...
Qtzko Matzko 2009.12.28 12:05:25
Kettős Mérce Elszopódott drazsé 2009.12.02 10:39:00
Magyarország örvendj! Az elmúlt évek egyik legundorítóbb legcinikusabb politikusa távozott, és önként. Persze még utoljára közölte, hogy a pártpolitika miatt mondott le, szegény csacsifiú. A kézi vezérelt rendőrség nagymestere, aki le tudta váltani a miskolci…..
A Forma 1-es versenysorozat egészének jót tenne, különösen most, amikor a gazdasági krízis mellett a szakmai válság is megtépázta a sorozatot, ha visszatérne a versenypályákra Michael Schumacher - brit lapok szerint ezt a tényt már Bernie Ecclestone is elismerte, amikor a minap…..
Rekordmennyiségű olvasó küldte be, mindenkinek óriási köszönet, az Auchan marketingeseinek pedig egy átgondolandó kérdés, hogy nem érdemes-e ezentúl mindig a nyomda ördögéval játszani, ha a dolog ennyire népszerű. ..
Qtzko Matzko 2009.11.25 16:23:22
„Sokasodj és jobbítsd a világot” - tanácsolta Bajnai Gordonnak a pápa. A magyar miniszterelnök pénteken délelőtt vett részt az audiencián. A beszélgetés során érintették az itthoni politikai helyzetet, de eszmét…..
Qtzko Matzko 2009.11.13 14:56:53
@gande: Végülis itt már település is van a nevén: Pápa :)
Bensőséges ünnepség keretében jubilált tegnap este Kovács Ákos a Mahasz éves gálaműsorán, az Arany Torok (korábban Arany Zsiráf, később Fonogram) díjátadó ünnepségen. Ákos sorozatban huszonötödik alkalommal lett az Év énekese, amihez hasonló bravúrt nemcsak a magyar…..
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..