Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pacsimacsi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..
A Port.hu és a Google közötti megállapodás nyomán mostantól ha egy film címére keresünk a Google.hu-n, nulladik találatként kapjuk meg a Port adatbázisa alapján az adott film hozzánk legközelebbi vetítési helyét és időpontját. A filmről egyből megtudhatunk pár…..
 Lemondatná megyei és helyi önkormányzati mandátumáról Kapus Krisztián fideszes képviselőt az MSZP. Nyomósnál nyomósabb okokkal: egyrészt tudtával készülhettek a Madame Tussaud's Panoptikumban olyan képek, melyeken egy tizenéves diáklány pózol Hitler másával, másrészt…..
Az alábbi banki módszer minden bizonnyal jogszerű, ha hirdetményben is közzéteszik az ÁFSZ változásokat, és telefonon csak pluszban figyelmeztetnek. T. Zugügyvéd!Hitelem van egy banknál. (Amit egyébként mindíg rendben fizetek) Ez a bank újabban rászokott, hogy nem írásban…..
A Wall Street Journal is beszámolt róla, hogy a CareerCast nevű amerikai álláskereső portál öt szempont alapján (stressz, munkakörnyezet, fizikai terhelés, kereset, perspektíva) rangsorba rendezte a szakmákat. Az első helyen a matematikus végzett, ezt tartják tehát összességében…..
Azt már régen tudjuk, hogy a tévés vetélkedőket meg lehet bundázni, egszen kiváló filmek is születtek ebben a témában, gondoljunk csak páldául a Ralph Fiennes főszereplésével készült Kvíz Show-ra, amiben az ötvenes évek egyik ilyen botrányát mutatta be Robert Redford…..
Bár a cím alapján biztos rengetegen magatokra ismertek, de azért azt kérjük, hogy amennyiben tényleg valamelyikőtők szerepel a felvételen feltétlenül jelentkezzetek mert vendégeink vagytok egy italra. A telefonbetyárkodás olyan szintjén járunk, ahol már egészen költőire veszik a…..
pacsimacsi 2009.01.08 11:58:58
LAMP++ Magyar IP tartományok 2009.01.07 23:02:00
Nem tudom, hogy ki, hogy szabályozza az SSH port elérését, de én azt szeretem ha minél kevesebb helyről elérhető. Csak hát vannak a felhasználok akik viszont azt szeretik, ha könnyen be tudnak SSH -zni a szerverre. Ennek a két dolognak az összehozásában sokat segít ez az oldal. Itt…..
A domainjogok és az internetes kereskedelem kérdéseivel kapcsolatban sok tévhit kering a köztudatban. Azonfelül, hogy a domainek kezelését egy független testület végzi, belefolyik a rendszerbe a védjegyjog is többek között. Az internetes kereskedelemnél sem csak a felhasználási…..
Az iTuneson tervezett változtatásokról igen-igen régóta, gyakorlatilag tavaly tavasz óta jelennek meg különb, s különbféle találgatások. A legfrissebb tavaly ősszel megjelent hírek az iTunes teljes DRM telenítéséről szóltak. S később a tárgyalások megszakadását is…..