Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pettt

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyos levelezőrendszerekből a nagyobb csatolmányt ( >1,5-2 MB) tartalmazó levelek akár több órás késéssel érkezhetnek meg az Indamail fiókokba. A hiba nem nálunk, hanem a küldő oldalon van, bízunk benne, hogy hamarosan javításra kerül. A csatolmányok küldése -…..
Kedves felhasználóink!A hétvégi Indapass verzióváltás sajnos a terveinkkel ellentétben még mindig tart. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, hogy nem tudjátok maradéktalanul elérni jól megszokott szolgáltatásaitokat. A probléma megnyugtató megoldásán jelenleg is dolgoznak…..
pettt 2009.01.07 12:42:43
@sztahanov:
figyuka, én is azzal az óriási gombbal kezdtem még tegnap, (itt az áll, a hiszékenyek kedvéért, hogy „munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül válaszol”), de azóta is .sztak elolvasni.
Jelenleg már a kezdőlap sem töltődik be, csak egy nagy fehérség van.
Én nem fogok lacafacázni, van még rengeteg megbízható levelező, egy csomó dolgot nem tudtam emiatt elintézni és nagyon kellemetlen.
[Csak megemlítem, hogy pl. az internetszolgáltatóm a dec. 20-án bejelentett modem hibát 28-án méltóztatott, mindenféle kifogásokkal, többszöri sürgetésem ellenére, orvosolni - azaz kidobni a régit a szemétbe - el lehet képzelni, milyen szar volt, csináltak nekem egy jó nagy telefonköltséget az ünnepekre tekintettel. Ennek a dalnak is az a vége, hogy felmondom a szerződést.]