Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lomaquilt

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014. március 13-án megkezdődött a Margit körúton álló egyikori minisztériumi épület bontása. A Mammut szomszédságában álló egykori Kohó- és Gépipari Minisztérium irodaházával együtt az egyik utolsó budapesti páternosztertől is búcsúzhatunk. A ház történetének…..
A mai rohanó világunkban sokszor nehéz a  legutolsó divatot követni. Többször olyan gyorsan változnak a trendek, hogy mire megszokná az ember az ujdonságot már szinte ki is ment a divatból.A divat már az iskolában elkezdődik, sőt talán már csecsemő vagy kisgyermek…..
Nem is írok semmit... itt egy csodás recept ami kényelmesen megsüthető addig, eláll (főleg elrejtve, fémdobozban) garantáltan finom           Mézespuszedli         20 dkg…..
KREATIV Célegyenes 2009.05.05 14:21:00
Nos, már tényleg csak napok vannak hátra a Nagy napig :))) ami azért egyrészről nagyon felvidít másrészről meg sok aggodalommal tölt el. Sebaj, a legtöbb dolog meg van szervezve és rendelve, ami lemarad az meg nem fog hiányozni - vagy megoldódik magától. Azt még nem tudom pontosan,…..
KREATIV JÓTÉKONYSÁGI FELHIVÁSOM 2009.04.27 13:11:00
Sokat gondolkodtam azon mit is kezdhetnék az általam vásárolt és kapott, de már elolvasott újságokkal, színes magazinokkal (Nők Lapja, National Geographic, Otthon, Elixír magazin, Joy, Wellness, Lakáskultúra, stb.) azon kívül, hogy a szelektív hulladékgyűjtő papír részlegébe…..
Marha jó! 2009.02.21. 17:58 Before Marhapörkölt, gulyásleves, vadas marha, húsleves. Nagyjából ennyi jut eszébe az embernek, ha a magyar konyha és a marhahús keresztmetszetét keresi. Ezek ráadásul mind egy közös jellemzővel bírnak: órákig főzzük, pároljuk őket, hogy puhák,…..
Kedveseim!  Olyan gyorsan történt az egész, hogy még nem volt időm mindenkit felhívni és értesíteni - ezért elnézést azoktól akik a "sajtóból" tudják meg, vagyis itt neten a blogomban olvassák a NAGY hírt. A romantikus történetet kedvelőknek leírom röviden a…..