Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSD

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy férfi hozzábilincselte magát a Clark Ádám téri foghíjtelket körbevevő palánkhoz. Mellkasára tetoválva a 2007-es pályázat győztes tervének vázlata, amely helyett egy másik fog megvalósulni - közben megérkezett utóbbi tervezője, Anthony Gall építész. A tüntető férfi…..
A pécsi térkövezésekről már nagyon sokan írtak mostanában, úgyhogy nem is foglalkoznék a témával, ha Judit nem szúr ki valami érdekeset. Nem nagy dolog, inkább csak apró furcsaság: a Kiskörútra tervezett, formájában a pesti belvárost és a körútra utaló K-t szimbolizáló…..
MSD 2010.01.25 15:14:27
@\'it\'s cool to know nothing\': na akkor tisztázzuk. Neked nem az a bajod, hogy az egyik eredeti, a másik meg nem, hanem az, hogy a pestit az önkormányzat rakta ki, a pécsi pedig spontán. Nagyon nem ugyanaz :-) (És ne tegyél úgy, mintha mindig is tudtad volna, hogy a pécsi sem az első ilyen, látszódnak ám a régi kommentjeid is..)
Pécs mától hivatalosan is kulturális főváros, csak ebből Magyarország határain kívül semmit sem lehet észrevenni. Pedig óriási lehetőségek voltak Pécs előtt, és tipikusan magyaros módon, amolyan igazi gulyásdemokratikusan sikerült ellébecolni az egészet.Mind a mai napig nem…..
MSD 2010.01.12 01:42:34
@\'it\'s cool to know nothing\': már több helyen olvastam, hogy meg vagy róla győződve, hogy a szerelmes lakatok valami pécsi találmány.. valahol még azt is írtad, hogy a pesti verzióját lebontanád (elég kegyetlen dolog lenne azokkal szemben, akik oda lakatolták a szerelmüket). Ez azonban tévedés, ez a szokás ugyanis az egész világon nagy divat, Ázsiától Amerikáig lehet ilyeneket találni. Hogy melyik volt legelőször nehéz lenne megállapítani, de ugye nem állítod, hogy a koreaiak meg az uruguayiak is a pécsit utánozták :P
Agyvihar A szex fiatalon jó 2008.12.13 06:21:00
A törvény szerint a beleegyezési korhatár az az életkor, ami felett bárki szabadon eldöntheti, hogy létesít-e valakivel szexuális kapcsolatot. Nálunk ez 14 év. Mire tippelnétek, Európában hol lehet a legkorábban törvényesen elkezdeni a szexet? Hagyok ki egy kis helyet, mielőtt…..
MSD 2009.02.11 22:08:59
@LongJohnHolmes: haha, ó a régi szép idők :D
(Igen, én vagyok az az msd)