Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pulipinty

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok! A képen látható pöttöm kandúr (kb. 7 hetes) a napokban került hozzánk. Rendkívül bolhás volt, horrorfilmbe illő tenyészettel... Fárasztó, ám eredményes kezelésünknek hála most már egészséges és eleven... Ám szegénynek még nem sikerült nevet adnunk.A…..
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat "Játszva megelőzni" elnevezésű programjában számos, felügyelt játszótér/játszóház épült, ahol szakemberek várják ingyenes foglalkozásokkal a környék családjait, a céltalanul csavargó kiskamaszokat.A játszótereken felépített…..
Szeptember elejétől október elejéig "Újrahasznosítási Hónap 2010" címmel az ÖKO Pannon Kft. ismeretterjesztő programot indít, melynek célja a társadalom környezeti szemléletformálása, tájékoztatása, valamint a magatartás megváltoztatása a személyes…..
A visegrádi Királyi Palota előkertjében mesekert és foglalkoztató ház várja a gyerekeket, akik egyenesen a Mátyás-mesék világába léphetnek be a veretes díszkapun át, melyet két hatalmas magyar és török vitéz őriz mindazoktól, kik nem hiszik a meséket.A messze földön…..
Hol: Budapest, IV. kerület, Erdősor út Megközelíthetőség: 220-as busz, az Izzó utca vagy Ugró Gyula utca megállónál kell leszállni, kis sétával Felszerelés: homokozó, hinta, fémcsúszda, fa mérleghinta. Talaj: a játékok között kavicsos, a hintáknál gumilapok, a játékok…..
 Hol: Budapest, IV. kerület, Mátyás tér  Megközelíthetőség: 30-30A, 96 buszokkal, kis sétával a megállóktól (Türr István utca vagy Nádor utca megálló, iránytól függően) Felszerelés: homokozó, hinta (a poszt írásának pillanatában még nem szerelték fel),…..
Hol: Budapest, IV. kerület, Fiumei út (Megyer) Megközelíthetőség:a 147 busz Fiumei úti megállójánál, 30-30A, 122 buszokkal, kis sétával a megállóktól Felszerelés: homokozó, hinta (nagyobb gyerekeknek és bébihinta 1-1), mászóka, csúszda, rugós lovacska, fonott kosárhinta.…..
Hol: Budapest, IV. kerület, Nyárfa utca (Megyer) Megközelíthetőség: 30-30A, 122 buszokkal, kis sétával a megállóktól Felszerelés: homokozó, hinta, mászóka, csúszda. Talaj: a játékok között kavicsos, a hintánál gumilapok, a játékok körül homok. Egyéb: felnőtteknek padok.…..
Hol: Budapest, IV. kerület, Béke tér (Megyer) Megközelíthetőség: 30-30A, 122, 147 buszokkal, kis sétával a megállóktól Felszerelés: homokozó, hinta (nagyobb gyerekeknek és bébihinta 2-2), mászóka, csúszda, rugós lovacska, négyszemélyes mérleghinta. Talaj: a játékok között…..
Békéscsaba + lottózás = Szabó Tamás, mondta Lenin Trockij személyi edzőjének, de nem is sejtette, mennyire beletrafál. KWP Homár-olvasó a békéscsabai főutcán korzózva érettségi tablóképet vett észre a lottózó kirakatában. Közelebb lépett, és rájött, hogy kincset…..
pulipinty 2008.05.15 09:17:18
Ez a mindössze öt másodperces videó, amelyen egy szimpatikus prérikutya drámaian néz, június utolsó napjaiban lepte el a webet. Nem túlzás azt állítani, hogy ez a kisemlős az internet legújabb sztárja. A meredeken felívelő népszerűségi szárnyalásra - több mint egymillió…..
pulipinty 2007.07.03 11:20:12