Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apricot

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyenkor tél vége felé a legtöbb európai országban Portugáliától Bulgáriáig, Olaszországtól Németországig találkozhatunk a magyarországi busókhoz hasonló teremtményekkel, akik a farsangi szezon végeztével jelennek meg a vidéki városok, falvak utcáin (több ilyen szokásról írtunk korábbi posztunkban).…..
Sok-sok tétlenül eltöltött hétvége után (Tamás biztos úgy mondaná, hogy jól megérdemelt pihenéssel töltött hétvége után), rászántuk magunkat, hogy megnézzük Keralát, bár mára már mind a ketten (ez főleg engem jelent, mert Tamás már eleve az volt) kicsit szkeptikusak…..
   Merengő felvezetés   A körülmények szerencsétlen összejátszása folytán létezik egy város, amelynek a neve Pécs. Sok város létezik, de abban nem pécsiek élnek, tehát azok nem számítanak. A város meghalt, holt teteme a Mecsek oldalán fekszik, de egyes…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Apricot 2009.01.09 14:17:14
@Secnir:
Gratis kapom a vizet, nem kérem - ez a lényeg. Mint a sünödet, köszi :)
De most fáj a fejem, beveszek egy Szaridont. Vagy Saridont?
Mielőtt elutaznék Núú Jorkba :)